Chalanov čo jazdia MX už od decka ešte ako tak chápem..ale je kopec "pilotov" čo na MX mašine nikdy nesedeli a nemajú s tým žiaden problém. Docela im aj závidím, musí to byť paráda hentaké polety.
madxface pre mňa je už dosť za hranicou to čo dávaš ty, niektoré fakt slušné polety z tvojich videi, no z tohto mám zimomriavky len čo vidím takéto video . Toto sú už fakt riadne extrémne trate, mne sa strašne páčila aj Hard line, tiež niečo neuveriteľné ako to tí borci dávajú na takej extrémnej trati, klobúk dole.
imro1 ja si to obhajujem tak, ze tych top 30 jazdov, co dookola tocia rampage, hardline a loosefest, tak to ani nie su ludia Zavody su invitation only, tak bezneho smrtelnika ako mna to potom nastastie ani nehecuje, aby som to co i len v myslienkach hrotil.
Ja aj z nasich skokov mam dakedy namiesto gul iba susene slivky, vsak so stupajucim vekom to vsetci vieme, ako to je... aj toto video je dobrym prikladom, ze tych top 30 je uplne dakde inde Sheer Cliff Drops Heat Up Claudio Caluori's Rampage 2016 Course PreviewOtvoriť v novom oknethumb_up4thumb_down
Vianoce, čas pokoja ale aj predvianočného stresu, v dnešnom videu môžete vidieť, ako to dopadne keď sa Santovi Clausovi pokazia sane v právne nevhodnom mesiaci roka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj vediet potom ak pojdeš, dám sa za teba do vláčiku ako další vagón:)
to prave robis ,ked to valium vynechas
Ja aj z nasich skokov mam dakedy namiesto gul iba susene slivky, vsak so stupajucim vekom to vsetci vieme, ako to je... aj toto video je dobrym prikladom, ze tych top 30 je uplne dakde inde
A pre nás nefejsbúkových sú na jeho FB prístupné tiež
Toto nemá chybu.
atď atď.....
Dufam,ze sa chalani nenastvu,ked to sem zavesim.Ale takto sa u Nas v meste na drahe rozvazaju darceky
https://www.youtube.com/watch?v=h6mBi-fTrdc