Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja tu posledne dva dni cerim po susedoch zuby a jaaaaky je zrazu respekt :D
Zobraziť komentár 10.07.2006 - 13:23:47
00

Nejakeho by si mal cvicne uhryznut do nohy, nech vedia ze to myslis vazne :P
Zobraziť komentár 10.07.2006 - 14:55:03
00

LOOOL ROFL :lol:
Zobraziť komentár 10.07.2006 - 19:21:14
00
fascinujuce..
blbi cesi..kery kkt im dal kluc od zavory??

Kde sa to v nas berie? Narazis na vola a hned su blbi vsetci cesi. To teraz anglicania si maju rozpravat o slovenskych kanibaloch?

sorry zle som sa vyjadril..ale mal som na mysli tych konkretnych..co si spravili ten "vyjazd"..
to nebolo mierene voci celemu naradu.. :oops:
Zobraziť komentár 19.07.2006 - 00:12:45
00
Tak mi prišlo vyjadrenie od kompetentných a čo som sa nedozvedel:

Vážený pán Katko :D odpovedáme Vám na Váš mail ohľadom pohybu vozidiel po území Malej Fatry, ktorý nám bol odstúpený zo Správy NP Malá Fatra.
Dotknuté územie Lúčanskej Malej Fatry nie je národným parkom, ale voľnou krajinou, kde podľa zákona 543/2002 o ochrane prírody a krajiny platí prvý stupeň ochrany a nie ju zakázaný pohyb motorovým vozidlom. Autá sa tu však môžu pohybovať jedine so súhlasom vlastníka pozemku. Navyše predpokladáme, že jazdili bez povolenia príslušného lesného úradu, ako aj pozemkového fondu a tým porušili lesný zákon, ako aj zákon o ochrane poľnohospodárskeho pôdneho fondu. V prípade, že aj v budúcnosti budete svedkom takejto udalosti, prosili by sme Vás, keby ste vozidlá odfotili vo väčšej blízkosti, aby boli identifikovateľné poznávacie značky. My ich potom postúpime na prešetrenie. Správa NP Veľká Fatra vykonáva príležitostné kontrol aj na území Martinských holí, ale vzhľadom na obmedzené personálne a technické kapacity nemôže tomuto územiu venovať prioritnú pozornosť. Posúdime však poškodenie pôdneho krytu v danej lokalite a vec budeme riešiť aj s vlastníkom pozemkov.

S pozdravom Mgr. Vantara
Správa NP Veľká Fatra
Čachovský rad č. 7,
038 61 Vrútky
tel: 043/4284 503
Zobraziť komentár 21.07.2006 - 10:59:42
00
kto vie, ci su to len keci alebo to tak robia naozaj...ale aspon ti odpisali :wink:
Zobraziť komentár 21.07.2006 - 11:19:03
00
Pravda, pri sucasnej nevole uradov je to mily prejav ochoty aspon naznaku riesenia.
Zobraziť komentár 21.07.2006 - 11:46:11
00
v podstate katkovi zavidim

ja teraz riesim s jazykovednym ustavom luda stura

zaujima ma ake Y al. I sa pise v slove VY/IRY

pretoze:

lesny vyr spadol do vodneho viru a obaja VY/IRY zmyzli...

a este stale mi neodpisali.... musim sa tomu pozriet na klb
Zobraziť komentár 21.07.2006 - 17:03:13
00
v podstate katkovi zavidim

ja teraz riesim s jazykovednym ustavom luda stura

zaujima ma ake Y al. I sa pise v slove VY/IRY

pretoze:

lesny vyr spadol do vodneho viru a obaja VY/IRY zmyzli...

a este stale mi neodpisali.... musim sa tomu pozriet na klb

quidoo vieš že sa im ani nedivím!!!!
Zobraziť komentár 21.07.2006 - 17:40:13
00
Mozno si myslia, ze ich kontroluje nejaky kontrolny urad, ktory zamerne vygeneroval chyby a oni teraz nevedia co odpisat, boja sa. :P
Zobraziť komentár 21.07.2006 - 17:53:02
00
To je sila kur*y ceske nech si jazdia na svojich prekyslenych Krkonosiach smradi zasrani, takyto ma seru najviac

Este cosi ja mam pocit ze tychto istych typkov som raz stretol pod chatou Magura na tej takej zakrutke kde sa uz iba prudko slape ku chate. Su to zmrdi secie co jazdia v takychto autach v horach po chodnikoch a nie cestach, na tej ceste by mi to az tak nevadilo

nenadavaj! (PaliG)
Zobraziť komentár 22.07.2006 - 11:06:55
00
co z toho vyplyva KATKO ..... :shock:
musis si kupit fotak s vacsim zoooomo...... :P
alebo mat odvahu priblizit sa blizsie....
ale jednoznacne takychto expertov / na roznych motorovych priblizovadlach v lese/ vysvetlivka pre chs /
buzerovat co najviac......
lebo to je argument pre ...ochranarov...lesnikov..polovnikov....a inych zelenych talibancov .......
aby nas v buducnosti nepustili do lesa vooobec... :idea:
a je uplne jedno ci su to K... teda pracovnicky ... ceske, slovenske, americke alebo ukrajinske :lol:

Naposledy upravil LL dňa 23.07.2006 - 12:39:37, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 22.07.2006 - 19:27:15
00
LL: Tak to vyzera ze pre teba znamena ten obrazok s offroadmi asi to iste ako skupina bikerov.
Zobraziť komentár 23.07.2006 - 00:23:16
00
LL: Tak to vyzera ze pre teba znamena ten obrazok s offroadmi asi to iste ako skupina bikerov.

Nie pre neho, ale pre tych zelenych talibancov. LL ma pravdu.
Zobraziť komentár 23.07.2006 - 08:47:35
00
Pochopil som ze taketo veci si netreba vsimat pretoze medzi zakazanou skupinou by sme mohli byt aj mi bikeri. V sucasnosti je mi na smiech ochranca ktory si brani ten jeden chodnik na hrebeni a nie cely NP. Je to fakt smiesne.
Zobraziť komentár 24.07.2006 - 11:58:20
00
keyboard_arrow_up