Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftmyreg napísal:
@Palo TT
"Moje vydrzalo iba 2 roky/5000km. post442961.html#p442961"
Kolko stal tento bicykel? a kedy bol kupeny? Kolko vazis?

Davna historia sezona 2005-2006. Vazim sice 95+, ale nebol jazdeny agresivne, ziadne skakanie.
Nejake skusenosti som popisal tu:
post642415.html#p642415
Zobraziť komentár 23.10.2016 - 22:35:49
00
Tiez si myslim ze biky a komponenty su predrazene, mozete si hovorit co chces, ze su tie suciastky z exotickych materialov, ze su na hranici medzi vahou a vykonom atp, ale pravdou je ze vyroba je dnes velmi lacna a ani z daleka sa tie dielce nevyrabaju v takych malych poctoch ako by sa mohlo zdat. Je to proste dobre rozbehnuty biznis, kde si clovek priplaca za znacku ako tomu je aj v inych trhoch.
No na druhu stranu musim povedat ze kvalitou a vykonom su dnesne komponenty uplne niekde inde ako v minulosti.
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 09:06:36
00
Robio aha a vyvoj maju zadara alebo ako? :D
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 09:21:15
01
Aky vyvoj, ved napr. take vidlice su uz 20 rokov uplne rovnake, meni sa len mierne geometria a materialy, inak to je stale o tom istom, Vnutro vidli je tiez to iste, len par posustruzenych dielcov, zapadky ovladane z vonkajsej strany a par oringov.
A karbon moda poslednych rokov je tiez mega cenova bublina, robil som roky v prostredi s vyrobou karbonovych dielcov a vseobnecne karbon dielce su tak 2-4x drahsie ako by realne mohli byt a stale by vsetci boli v pomerne peknom zisku.
Ale to asi nepochopi niekto kto da za bike 4litre. ( niekto je rad ze si moze dovolit malicke nove auto za 10k tisic, ktore bude 5 rokov splacat).
Ak je na to dopyt tak preco nie. Koniec koncov sami tie ceny vytvarame, keby rock shox dal vidlu za 1000E na trh a nikto by to nekupoval tak by zmenili obchodnu strategiu, ale kedze to ludia kupuju tak nema to cenu menit, ma viac penazi na vyvoj(aj ked tu sa pousmejem vzdy), marketing, 14. a 15. platy pre manazerov a marketingove oddelenie atp.
Su to vsetko najlepsie diely vo svojej kategorii, takze budu vzdy predrazene, vsetky vlajkove lode v kazdom odvetvi su predrazene, ten kto chce proste to naj sa na cenu nepozera.
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 09:35:52
02
misopetrovic Máš nejaký článok, kde je uvedené, ktorá firma dáva aké percento z obratu na vývoj?
EDIT: Sagan ma väčší vplyv na ceny ako vývoj. Do sveta šla informácia, že uvažuje nad kotúčovými brzdami. Margetingové oddelenia už majú spočítané, ako nasadiť cenu, aby maximalizovali zisk. Už dávno sa nepredáva len materiál, ale príbeh s ním spojený. A človek je ochotný za to platiť...
Takže by bodol článok, kde je uvedená aké percento dávajú na vývoj a aké na PR. :-)
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 09:47:15
00
Vyvoj maju asi taky ze par inzinierov sedi za kompami, cely den menia koty a potom zakazdym 10 minut cakaju na komplexnu strukturalnu simulaciu a kukaju na cisla ci je vacsie alebo mansie, dva krat tyzdenne maju meeting(idealne v pondelok a piatok) ze ci daco spravili a to je asi tak vsetko. Pred sezonou maju mozno troska viac prace, takze uz nechodia na cigu a kavicku 10x denne ale iba 8x :D.
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 10:09:00
00
omg ty si padol z marsu práve? keby si platil len za materiál z čoho by žili ludia čo to vyrábajú? čo to prevážajú? čo to následne predávalú? :tmi:
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 10:15:29
00
Vyjadril som sa v skratke a opravím sa, aby sme sa rozumeli. Materiál bolo myslené: materiál na vstupe, práca potrebná na zmenu vstupného materiálu do výstupného výrobku, práca potrebná na balenie, prevoz a predaj výrobku, a cena všetkých vývojových a kancelársky činností. Určite som zabudol na nejaké "bežné" náklady spojené s vývojom, výrobou, dopravou a predajom, ale snáď je to jasné.
To čo som myslel je, že veľká časť ceny nie je ten "materiál", ale príbeh, ktorý je s tým spojený. Človek je ochotný za to platiť.
Takže máš nejaký taký článok, kde by sme videli, koľko dávajú na vývoj a PR? Alebo len strieľaš?
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 10:32:31
00
Jedna perla za druhou :D
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 10:36:09
04
Kristina tiež máš pocit že kebyže sa riadime vetami týchto ludí tuto tak kŕkame hladom? :lol:
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 10:59:41
00
Ale ste mudri chlapci ohladom toho vyvoja. To je tak ked niekto toci o niecom o com nema ani sajnu :D zalozte firmy a vyrabajte za polovicu ceny, budete bilionari
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 11:02:59
03
tak ale zas aby ma plaste na bajk vysli viac ako gumy na auto... to kde sme
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 11:09:24
08
je to vsetko drahe jak svina, chcem novy 29" karbon XC full, no to mozem rovno predat oblicku, mozno aj obe :/ nema to vyznam, za tu cenu radsej auto, a nie par trapnych plastovych trubiek. Aspon vidno ze ta masirka 29 bola taka intenzivna, ze aj ja som jej podlahol. A pritom mam skvely a lahucky 26" epic, ktory mi bez problemov vydrzi este aspon 2-3 roky :headbang:
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 11:09:37
03
Nechodievaj na bikove fora a necitaj cykloplatky a si v klude :-)
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 11:25:40
02
arrow_leftRobio napísal:
Aky vyvoj, ved napr. take vidlice su uz 20 rokov uplne rovnake, meni sa len mierne geometria a materialy, inak to je stale o tom istom, Vnutro vidli je tiez to iste, len par posustruzenych dielcov, zapadky ovladane z vonkajsej strany a par oringov.

:) kdeže sú ešte len bicykle, ale pozri si spomínané autá.. náklady na výrobu vs predajná cena, z tohto pohľadu je všetko nechutne predražené
Zobraziť komentár 14.12.2016 - 11:27:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle)
keyboard_arrow_up