Som dakde cital ze je normalne ked clovek ja bike do vane a ospr***** ho....mno podla mna to normalne nieje...TO NEVADI BIKU KED MU ZAJDE VODA VSADE DO LOZISK A PROSTE UPLNE VSADE?????
Je to normalne dat bike do vane a cely ho osprchovat???
Shak uz pocas dazda ked sa bikujem a bike po dazdi neutriem ta uz co-to zacne hrdzaviet....a nemam bike z tesca za 2000 korun ale poriadny bike....
A prečo nie??? Nie každý býva v rodinnom dome, má garáž s tečúcou vodou, alebo 100 m na benzínku s wapkou! Tak kde ho mám vyčistiť?
Akurát nesmie byť doma pani spolubývajúca, lebo by sa so mnou okamžite rozviedla. A po vyčistení kola musím dať kúpeľňu do pôvodného stavu.
A si myslíš, že keď ho ospr***** (ale najprv použijem čistič značky cyklostar), tak ho nechám tak? Pekne ho vyutieram do sucha, vyleštím a čo treba premažem. A ešte som nevidel na ňom kúsok hrdze...
no jasne ze do vane kua len hodinu bajk umyvam a potom dve hodiny vanu
ale ide to tam pekne, vsetko ma clovek poruke a nikam sa neponahlas... v klude si to umyvas
len fakt to cistenie bielej vane je narit
Kedysi som chodil do autoumyvarky tam kde maju tlakove pistole. Tak raz za 3 mesiace. Bike bol nablyskany, aj som vysusil a namazal, vsetko v poradku, no lenze ked sa po par umytiach so mnou rozlucil stred a teraz mi hrkoce zadny naboj tak menim nazor!!!
Odteraz si najdem 2-3 hodinky casu, chytim handru a vsetko rucne vyumyvam, na retaz mam vanicka kit atd... Ale uz nikdy vodou oblievat bike, nikdy...
Chlapci,bicykel vo vani.A tie krásne čmuhy čo zostali po Continentalkach na tom bielom smalte.Polovička ma skoro zadrhla.Ani CITRA to nevyčistila na prvú šupu.Na wap-ku to nie.To je už kruté. Rukáto,však ručná práca je vraj ti-top.
ja to zatial riesim tak ze ked uz je velmi rinavy tak zoberiem vak donho 4 dvojlitrove flasky s teplou vodou, vedro, handru, bajk a pekne drhnem pred blokom na parkovisku. ale je to otras sa s tym terigat ale co ine mi ostava.
a raz som aj kolesa umyval v novom sprchovacom kute este stastie ze nebol nikto doma
posledna ocista vo vani doma bola pred 5 dnami a v pohode
vo vani je to super, pustite si hudbu, mate teplu vodu, regulujete tlak, vsetko je poruke, neprazi slnko na vas (v zime neni zima).. proste neni nad vanu
Ach jaaj to mam vyhodu ze byvam v rodinom dome.... ....pridem s vyjazdu, najprv okupem seba(trochu sebecke ja viem:) a potom nastartujem vapku a pustim sa do umyvania nalejem cistiaci prostridok a po umyti pretrim ram suchsiou handrou aby neboly cmuhy a este premazem potrebne komponenty.
Ja vo vani umyjem iba kolesa aj to tak aby sa voda nedostala do nabojov. Ostatne pekne s kíbličkom teplej vody a "jen par kapek a mastnota je prič" zn. JAR a fičím o sto šesť. A Aby toho nebolo dosť, po 100 km dam dole prachovky s nabojov, pekne vyčisťím a namažem, reťaz vykúpem a rám ešte navoskujem voskom na auto, to sa potom lesken ako psove guľe. Ale ten pocit ked zaspávam a pozerám na neho je neopísateľný. Kua!!!!!!!!!
Ja vo vani umyjem iba kolesa aj to tak aby sa voda nedostala do nabojov. Ostatne pekne s kíbličkom teplej vody a "jen par kapek a mastnota je prič" zn. JAR a fičím o sto šesť. A Aby toho nebolo dosť, po 100 km dam dole prachovky s nabojov, pekne vyčisťím a namažem, reťaz vykúpem a rám ešte navoskujem voskom na auto, to sa potom lesken ako psove guľe. Ale ten pocit ked zaspávam a pozerám na neho je neopísateľný. Kua!!!!!!!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akurát nesmie byť doma pani spolubývajúca, lebo by sa so mnou okamžite rozviedla. A po vyčistení kola musím dať kúpeľňu do pôvodného stavu.
A si myslíš, že keď ho ospr***** (ale najprv použijem čistič značky cyklostar), tak ho nechám tak? Pekne ho vyutieram do sucha, vyleštím a čo treba premažem. A ešte som nevidel na ňom kúsok hrdze...
nebudem uvadzat ktorych, najlepsie je ked rano stretnem upratovacku a ta sa ma pyta, ze ktore prasa nanosilo tolko blata do kupelky
podotykam, ze ho umyvam v sprche, ktoru ostatni nepouzivaju, lebo tam tecie iba studena voda ...
inak suhlasim s joko, po umyti treba bike pekne namazat a poutierat...
ale ide to tam pekne, vsetko ma clovek poruke a nikam sa neponahlas... v klude si to umyvas
len fakt to cistenie bielej vane je narit
Odteraz si najdem 2-3 hodinky casu, chytim handru a vsetko rucne vyumyvam, na retaz mam vanicka kit atd... Ale uz nikdy vodou oblievat bike, nikdy...
a raz som aj kolesa umyval v novom sprchovacom kute este stastie ze nebol nikto doma
vo vani je to super, pustite si hudbu, mate teplu vodu, regulujete tlak, vsetko je poruke, neprazi slnko na vas (v zime neni zima).. proste neni nad vanu
ej vedro+handra..
To si robis kozy??
inac povedane: to si robis srandu,nie?