Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bohužiaľ som mal tú česť pozrieť najnovšie číslo, ešte že som to neplatil...
Pri vetách typu "Tak ti ten tvoj kramnac trošku vypimpujeme, že si z neho cvrkneš, a potom ťa zoberieme niekam pojazdiť, nech to má gule." som mal pocit, ako by to písal nejaký "daunhill sopliak".
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 15:04:41
00
kua nikto sa mi odtial neozval a telefon nedvihaju :(
***** to sa moze len mne stat toto zase
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 18:43:51
00
martinux - biker ma taky styl, lebo ho tusim kupuju najma pubertaci co jazdia na dirtoch a streetoch.
ale aspon ten stiflerov uvodnik bol dobry :)
mne sa ten casak paci, len skoda ze stoji az 2,90
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 18:59:30
00
mne sa paci ten Bikerov styl,a bez neho by to uz nebol ten pravy Biker podla mna :) citam o tom co ma bavi a este je to aj zabavne a nie suche ako ine casaky :) a Stiflerove editoriali su super :D
2,90eur je dost ale ked si das predplatne tak sa to oplati
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:04:39
00
Pre mna je to oddychove citanie a zaroven citam, co ma bavi. Nalepky dnes prisli samostatne.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 19:52:15
00
Bohužiaľ som mal tú česť pozrieť najnovšie číslo, ešte že som to neplatil...
Pri vetách typu "Tak ti ten tvoj kramnac trošku vypimpujeme, že si z neho cvrkneš, a potom ťa zoberieme niekam pojazdiť, nech to má gule." som mal pocit, ako by to písal nejaký "daunhill sopliak".

Suhlasim :D , este zabrdnem do tras, napr. aktualne Povazsky Inovec. Jednym slovom odflaknute.
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 13:15:58
00
su v tom novom bikerovi foto z canon fotosutaze?
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 17:26:17
00
Ano, su tam.
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 17:28:01
00
Mam serioznu otazku na citatelov - preco kupujete casopis? Najdete tam nieco, co na webe nie? Je dolezite to mat 'na papieri'? Zaujima ma vas pohlad.

Ja som rád čítal časopisy, ako sme objavili doma internet, tak to upadalo. Prakticky nemám už čas čítať, voľný čas miniem na čítane po nete a na časopis neostáva čas. Keď som si aj ten Cyklomag kúpil, nikdy som ho nedočítal. Internet ich plnohodnotne nahradil. Čo nikdy nenahradí sú knihy, tak som sa tento rok dal na poéziu a prózu :) Čítam preto, aby som vedel písať...

MTBiker na papieri? To je samovražda :D Všetko sa dá dať na web.
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 19:22:28
00
Myslim, ze obsahovo je to pre kazdeho cisto subjektivne. Niekto si najde viac, niekto menej a niekto nic :) co mne vadi je to, ze verejne propaguju porusovanie zakonov. To je akoby si clovek v automobilov casopise precital, ze jazdit 100 km/h cez dedinu je v poriadku.
Ako vydavatel by si podla mna mali najprv nejake veci overit a potom ich publikovat. Chapem, ze podaktori redaktori nemaju absolutne ziadne skusenosti, no minimalne vedomosti z oblasti by mali mat.
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 19:34:49
00
MTBiker na papieri? To je samovražda :D Všetko sa dá dať na web.

Nie, to urcite nie. Print doziva, celkom sa divim, ze za posledne roky vznikli 2 cyklo casopisy (iked jeden je uz mrtvy - vid temu Cyklomag). Zaujima ma pohlad ludi, co si casopis kupuju, lebo kvalitneho obsahu sa da na webe najst viac, zdarma a hocikedy, navyse je aktualnejsi, da sa vyhladavat, zdielat, prepajat... Zatial jedine co mi dava aky-taky zmysel je to, ze sa to na papieri lepsie cita a lepsie to vonia. A ze su tam niekedy nalepky.
Zobraziť komentár 17.03.2013 - 14:12:38
00
tak Biker teda určite nevonia. kolega ho odoberá a keď ho donesie a rozbalí tak akurát kvalitne smrdí na celý kancel :D. tento mesiac som kukol akurát test plášťov a nič ďalšie ma tam nezaujalo...
Zobraziť komentár 17.03.2013 - 14:37:51
00
Z odborného časopisu očakávam aj odborné informácie. Koľko ich tam bolo v porovnaní s reklamou? Minimum! Články, ktoré nezaváňali reklamou však, aspoň pre mňa, nemali zväčša žiadnu novú informáciu. Z môjho pohľadu - absolútne sklamanie a podcenenie úrovne potencionálnych čitateľov.
Zobraziť komentár 17.03.2013 - 14:51:11
00
Moj nazor je cisto subjektivny,lebo som sa k Bikeru dostal iba raz,ked bol medzi vecami,ktore som dostal v maratonskom balicku,ale skutocne sa da povedat,ze odbornost clankov nie je nic moc,akurat vela farebnych obrazkov a informacie,ktore kazdy priemerny bajker ovlada.
Niektore clanky preberaju z anglickeho What Mountain Bike.
A papierove medium je pre mna stale lepsie ako jeho elektronicka verzia.
Zobraziť komentár 17.03.2013 - 15:29:13
00
mohli tam dať aspoň nejaký plagát a napísať niečo viac o slovensku (trasy a tak...)
Zobraziť komentár 17.03.2013 - 15:36:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up