Čaute bikeri. Jazdím už 4 roky no zatiaľ poznám len pár bikerov z Martina. Často stretávam bikerov keď idem na hole, tak by mohlo byť fajn nikekdy sa dohodnúť a ísť spolu na hole.(ak sú tu vobec nejaký bikeri z Martina).
no ono nas tu je v MT celkom dost, teda podla toho co obcas zazriem. Ale ja tiez na hole chodim vpodstate bud sam alebo s brachom...mohli by sme sa niekedy dohodnut no na cele leto idem prec takze teraz asi nic, hladaj dalej
Ja sa tiež pripájam. Tiež stretávam dosť bajkerov a jazdím sám.. Idete na MBD do Jasenskej (24.6.,sobota) bajkeri z MT a okolia? Tam sa dá stretnúť sa navzájom..
btw Martincania
myslim ze mate vo vasom utesenom (mam k nemu velmi vrucny vztah okrem bab a kras biliard podniku atd... na namesti sa da kupit poldecak bechera za dvacku... hned oproti divadlu) meste jedno z najlepsich obcianskych zdruzeni venujuce sa podpore bajkovania vo vasom regione.. zabudol som ako sa vola ale na nete to urcite najsdete...
mozno tiez zdruzuje 'nezadanych' bajkerov
TO: quidoo
Existuje tu skupina Martinských cykloturistov.
Ich stránka je http://www.tbsjus.sk/
No ja som xc-ckar a nie som cykloturista a ani nehľadám cykloturistov.
no neviem, martinski bikeri sedia najradsej vo fante de balia baby cannondale teda aspon jeden.. ale fakt ich neni vela...
vychovame si deturence o 20 rokov budu behat s nami
MT bikeri, mali by ste oslovit ZA bikerov, vsak cez kopce to k sebe nemate tak daleko a na fore je kopec ZA bikerov.
No Zilina je vlastne priamo cez Martinske Hole,tak to sa mozte rovno stretnut hore
Inac Turiec je fakt super na MTB,trochu som tam aj jazdil ked som tam posobil...Ale to len taky okruh MT-Vrutky(popri Turci)- z Vrutok hore na Hole a odtial nazad do MT,pekna prechadzka...
to je fakt len prechádzka, my borci zo ZA ideme ZA - strečno - javorina - piatrová - turč. kľačany - chata na kl. magure - dolu po zjazdovke - vrútky - podstráne - zvažnica na martinky - krížava - turie - ZA, 80 km 2600 výškových metríkov, pohodička.
to je fakt len prechádzka, my borci zo ZA ideme ZA - strečno - javorina - piatrová - turč. kľačany - chata na kl. magure - dolu po zjazdovke - vrútky - podstráne - zvažnica na martinky - krížava - turie - ZA, 80 km 2600 výškových metríkov, pohodička.
Ved netvrdim,ze som nejaky velky borec,ale raz budem,slubujem...
hej hej ty si nejaky vyryvacny dneska... politika?Ble...
to sme chodili s kolegom po praci sa prebehnut na bikoch,takze o tej stvrtej sa uz neda vyrazit moc daleko... Takze taka easy jazdicka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tých dvoch nejak nepoznám.
No budúci týždeň by sme mohli niečo podniknúť.
myslim ze mate vo vasom utesenom (mam k nemu velmi vrucny vztah okrem bab a kras biliard podniku atd... na namesti sa da kupit poldecak bechera za dvacku... hned oproti divadlu) meste jedno z najlepsich obcianskych zdruzeni venujuce sa podpore bajkovania vo vasom regione.. zabudol som ako sa vola ale na nete to urcite najsdete...
mozno tiez zdruzuje 'nezadanych' bajkerov
Existuje tu skupina Martinských cykloturistov.
Ich stránka je http://www.tbsjus.sk/
No ja som xc-ckar a nie som cykloturista a ani nehľadám cykloturistov.
vychovame si deturence o 20 rokov budu behat s nami
este stale tam stoji becherovka 20 sk?
No Zilina je vlastne priamo cez Martinske Hole,tak to sa mozte rovno stretnut hore
Inac Turiec je fakt super na MTB,trochu som tam aj jazdil ked som tam posobil...Ale to len taky okruh MT-Vrutky(popri Turci)- z Vrutok hore na Hole a odtial nazad do MT,pekna prechadzka...
daj sa na politiku bude sa ti ľahšie sľubovať
to sme chodili s kolegom po praci sa prebehnut na bikoch,takze o tej stvrtej sa uz neda vyrazit moc daleko...