Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
Navrhujem Bradlo. Dôvody :
1. má to symboliku
2. musíte si to tam vysliapat na bajku (kto je lenivý vyvezie sa sice autom ale vysliapat si to bude musiet potom po výjazde )
3. je odtiaľ množstvo možností na výjazd aj pre "turistov", aj pre dupačov
Žilina/Martin býva Lappierova akcia (ani neviem či ešte bude, lebo nejak som nepostrehol prípravu).. čo takto stred zvoliť BB či Zvolen? je to aj taký celkom vydarený želežničný uzol čiže dopraviť bike pre neautomobilových bez problémov..
alebo potom zvoliť niektorý populárny maratón a zúčastniť sa (najbližšie asi Stupava).. volakedy sa nosila aj MTBiker Flag nech sa vieme nájsť
Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
skus pridat anketu
napr. : zucastnil by som sa : ano / nie / podla lokality
Lokalita je nepodstatná, skôr si určiť termín, teraz sú dovolenky, všetci rozlietaný kade tade...
Budúci víkend nič? alebo potom asi až koniec augusta, to by už mali byť všetci doma
ja som prec oddnes do buducej soboty.... potom uz by som mal byt doma zvysok leta
lokalita nieje az tak podstatna, kazdopadne by to asi nemala byt jednodnovka ale aspon jedna noc pod Stanom
pre niekoho lokalita dolezita nie je, pre niekoho ano
manzelke / manzelovi dokazes povedat, ze ides na bajk a vratis sa dnes o polnoci
zajtrajsok / este neskor nemusi rozchodit / povolit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. má to symboliku
2. musíte si to tam vysliapat na bajku (kto je lenivý vyvezie sa sice autom ale vysliapat si to bude musiet potom po výjazde )
3. je odtiaľ množstvo možností na výjazd aj pre "turistov", aj pre dupačov
alebo potom zvoliť niektorý populárny maratón a zúčastniť sa (najbližšie asi Stupava).. volakedy sa nosila aj MTBiker Flag nech sa vieme nájsť
skus pridat anketu
napr. : zucastnil by som sa : ano / nie / podla lokality
ja by som to keď tak presunul až dakam na september.. je to už podovolenkové obdobie, nie je taký hic vonku a aj akcie ubúdajú..
Budúci víkend nič?
lokalita nieje az tak podstatna, kazdopadne by to asi nemala byt jednodnovka ale aspon jedna noc pod Stanom
Ktorý z vás je Stano? Prihláste sa
manzelke / manzelovi dokazes povedat, ze ides na bajk a vratis sa dnes o polnoci
zajtrajsok / este neskor nemusi rozchodit / povolit
Ktorý z vás je Stano? Prihláste sa
Môžeš ma volať ako si len vymyslíš