Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
mate niekto tip na pekny slusny kemping v okoli ZA-MT??? ..... kupanie moze byt ale nemusi ale hlavne zazemie a socialne vybavenie nech je na urovni.....
alebo mozeme ist za Adopom do Handlovej
Ja som Adopovi ban nedaval, takze ho nebudem ani rusit. Ale mate nanho kontakt cez FB, to vam urcite bude stacit. A samozrejme nepojde. Staci si spomenut na situaciu, ked s nim len Turbi sam chcel dohodnut nejaky vyjazd.
Tesak Myslím že kemp Belá-Nižné Kamence viackrát vyhral ocenenie za naj kemp na SK. Potom bližšie ku Žiline už poznám iba Varín a nejaký je pod Slnečnými skalami.
to je termín kde si podla mňa práve veľa ludí plánuje program lebo je to prdĺžený víkend..
+ je to stále sezóna a dostať polku kepmu voľného nebude tak jednoduché..
a dobrá poznámka je výjazd cesta či MTB? či len na pivo/opekačku sa má ísť?
ja by som povedal ze vyjazd len nieco light... ziletkari na cestu, ostatny do lesa......... a casovy plan taky ze doobeda sa tam stretnut, poobede nieco light pobajkovat 20-30km s a poobede/vecer volna zabava
co sa tyka miesta a datumu.... vela ludi, vela navrhov / napadov a vysledok "0" lebo tazko vyhoviet vsetkym .... najlepsie ak riaditelka stretnutia p.martinapb urci datum, cas a miesto a uz potom kto moze, pojde, kto nie, skoda, vidime sa nabuduce
dávam do pozornosti tento termín, sú tam hneď dve akcie vid plagát, ten star race je pre žiletkárov...
ťažko sa nájde miesto alebo termín, ktoré bude vyhovovať každému. copyrightvelkajavorina.com velkajavorina.com copyrightwww.starrace.eu www.starrace.eu
vtedy je Stupavsky maraton a asi sa tam kopec ludi chysta
lapaloma u mna na dvore??... no asi by sme sa nepomestili..... ale mal som volakedy taky napad, myslim ze minuly rok ze uvarim na Sklenej Hute kotlik gulasu, kupim sud piva a pozvem vsetkych znamych aj neznamych aby prisli.... a je tam aj pekne miesto na stanovanie kam chodia skauti..... zeby som to predsa zorganizoval?!?!
ja by som povedal ze vyjazd len nieco light... ziletkari na cestu, ostatny do lesa......... a casovy plan taky ze doobeda sa tam stretnut, poobede nieco light pobajkovat 20-30km s a poobede/vecer volna zabava
co sa tyka miesta a datumu.... vela ludi, vela navrhov / napadov a vysledok "0" lebo tazko vyhoviet vsetkym .... najlepsie ak riaditelka stretnutia p.martinapb urci datum, cas a miesto a uz potom kto moze, pojde, kto nie, skoda, vidime sa nabuduce
S tou p opatrne
Tiež som za niečo pohodové, lebo naháňať sa tam kdesi po lese a potom spotení sedieť pri ohni nič moc
A teda ja vám niečo určím, pokutrem kedy sú maratony, optimálne počasie a niečo spáchame
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja tiež neviem či dostanem priepustku, ale vy sa stretnúť môžete
volodaj to povedz tesákovi, on si žiadal spať pod Stanom
alebo mozeme ist za Adopom do Handlovej
a to mame stretavku po kolkych rokoch????
Jezus adop by nemohol dostať na deň výnimku, nech dá aspoň kontakt na seba, až sa s ním vieme spojiť?
Tesak taký slušný kemp je v Manínskej Tiesňave
https://m.facebook.com/adrian.pilch.10/
+ je to stále sezóna a dostať polku kepmu voľného nebude tak jednoduché..
a dobrá poznámka je výjazd cesta či MTB? či len na pivo/opekačku sa má ísť?
ATC Varin je tento rok kvoli rekonstrukcii uzavrety
ťažko sa nájde miesto alebo termín, ktoré bude vyhovovať každému.
lapaloma u mna na dvore??... no asi by sme sa nepomestili..... ale mal som volakedy taky napad, myslim ze minuly rok ze uvarim na Sklenej Hute kotlik gulasu, kupim sud piva a pozvem vsetkych znamych aj neznamych aby prisli.... a je tam aj pekne miesto na stanovanie kam chodia skauti..... zeby som to predsa zorganizoval?!?!
S tou p opatrne
Tiež som za niečo pohodové, lebo naháňať sa tam kdesi po lese a potom spotení sedieť pri ohni nič moc
A teda ja vám niečo určím, pokutrem kedy sú maratony, optimálne počasie a niečo spáchame
tak veď predstretko v Stupave a vybavené