Lokalizácia
Formulár sa odosiela
raz isiel predo mnou a ja som skoncila na Kramaroch, hold-nesledovala som trat, ale jeho zadok..
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 14:00:44
00
Veru tak za P.Babou stretneš bikera občas, o to lepšie, aspoň je tam kľud :lol:
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 14:04:41
00
tam je viac motorkarov ako bajkerov, ale to je uz ina kategoria...
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 14:11:11
00
Za Pezinskou Babou sa objaví sem tam Turbi. hehe
Tak tam bikerky kludne naklusajte, nech aj Turbi sem tam pozrie na riťku. hehe
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 14:25:12
00
ja zdravim na bajku aj motorkarov, mam dohodnuty taky pozdrav, (tukam si po cele) a oni sa tesia a mavaju mi spat (so zatatou pastou)... :evil:
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 14:26:22
00
Len aby Ta nechceli potesit aj osobne a zblizka :lol:
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 14:28:13
00
tam je viac motorkarov ako bajkerov, ale to je uz ina kategoria...

Ani nie, debilkovia su rolezený všade takže je to skôr vec náhody.
Tá strana je ale oveľa krajšia ako B. Kríž- Baba.
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 14:33:21
00

Tinka nas s Vladolom sprevadzala na Horale, len ktovie preco nechcela ist dopredu :oops:

Asi preto, ze sa jej islo dobre za vami v haku...
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 21:11:35
00

Toto je na maratonoch moja najbeznejsia forma dopingu, tak by som dokazal slapat cele hodiny :lol:

Moja reč,tý chrti na maratonoch nevedia o čo prichádzajú... :roll:
Zobraziť komentár 29.01.2008 - 23:26:33
00
Keď ma istá IK v podstate vypreparovala aby som si kúpil MTB miesto dorazeného cesťáku, tak prvú riadnu stojku v mojom živote som tiež rozdýchal len vďaka tomu, že jej prdelka patrí do kategórie "mohutne môže byť"! :twisted:
Zobraziť komentár 30.01.2008 - 08:47:49
00
kde ste dnes vsetci boli?? som dnes postretala takuuu hrbu bikerov a odzdravili sa mi az styria ludia :evil: - som bola normalne znechutena.. blee.. ja viem, ze tato tema je uz mierne zapadnuta prachom, ale len som si chcela vyventilovat svoje city.. grrrr..
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 17:58:12
00
kde ste dnes vsetci boli?? som dnes postretala takuuu hrbu bikerov a odzdravili sa mi az styria ludia :evil: - som bola normalne znechutena.. blee.. ja viem, ze tato tema je uz mierne zapadnuta prachom, ale len som si chcela vyventilovat svoje city.. grrrr..

schvalne napis kde si jazdila ked ta nikto nepozdravil ci sa tam aj ja nenajdem :wink:
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 18:22:59
00
njo, jakube, pokusim sa - moc to nepoznam, takze bude treba velku davku fantazie pre kohokolvek, aby sa trochu vyznal v tom, co napisem- Biely kriz, potom po cervenej (zeby Stefanikova magistrala?), smer na Kosariska (aspon myslim), potom kadejakymi cestickami, modliac sa, aby som nezabludila (fakt netusim, kde to bolo - ale tam som nestretla nikoho) - odtial som sa stastlivo vratila a potom som sa jaksi dostala na asfaltku (som prechadzala okolo akejsi Studnicky), njo a potom dajakou lesnou cestickou naspät na Stefanikovu a na BK.. heh, myslim, ze ak aj poznas cele Karpaty naspamät, z tychto mojich chaotickych orientacnych vyplodov nie je mozne urcit pribliznu polohu :roll: ale myslim, ze som Ta nestretla.. dnes nie.. :wink:
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 18:38:28
00
njo, jakube, pokusim sa - moc to nepoznam, takze bude treba velku davku fantazie pre kohokolvek, aby sa trochu vyznal v tom, co napisem- Biely kriz, potom po cervenej (zeby Stefanikova magistrala?), smer na Kosariska (aspon myslim), potom kadejakymi cestickami, modliac sa, aby som nezabludila (fakt netusim, kde to bolo - ale tam som nestretla nikoho) - odtial som sa stastlivo vratila a potom som sa jaksi dostala na asfaltku (som prechadzala okolo akejsi Studnicky), njo a potom dajakou lesnou cestickou naspät na Stefanikovu a na BK.. heh, myslim, ze ak aj poznas cele Karpaty naspamät, z tychto mojich chaotickych orientacnych vyplodov nie je mozne urcit pribliznu polohu :roll: ale myslim, ze som Ta nestretla.. dnes nie.. :wink:

:-D no dnes som fical zrovna po magistrale s Kosarisk po asfalte na BK a na Kacin tak sme sa teoreticky mohli stretnut ja som isiel tak okolo 12.30 - 14.00 som isiel tymto usekom asi ale ja sa snazim pozdravit pokial je to mozne.
BTW: niekedy cez tyzden stretavam na tejto trase poctivo trenovat jednu (hmm teraz neviem co pouzit lebo cez okuliare a prilbu sa tazko odhaduje vek :-) ) slecnu alebo pani na Colnagu IBEX asi nikto ju nepozna? Ma dres KCK Oslany
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 19:26:36
00
tak okolo 12.30 - 14.00

hmm, ja som sla tusim 14.20 na magistralu - mi napadlo, ze medzicasom som si este odskocila z BK na Cerveny k. uz sama zacinam stracat prehlad, kde som to dnes vlastne bola :P
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 20:11:58
00
keyboard_arrow_up