len tak ma napadlo ze ked jazdite zamokra ci mate blatniky alebo nie? popripade ako sa snazite nezaspinit sa. napriklad aj cez zimu je to dost narocne nezaspinit sa kedze cesy su take ake su. za reakcie dikes
Craobs na idiotsky vyglondajuce riesenia tu mam patent ja, dusu na sedlovke pretiahnutu cez obimku na ram s vyrezom pre packu RU vozim na enduraku. zatial k plnej spokojnosti.
Sekundarnym feature je jednym tahom presne nastavitelna maximalna vyska vysunutia kedze dusa je uchytena az na zamku. Pravda bikeri na to pozeraju ako na hnus najvacsi
Ad blatniky, plnohodnotne duralove su na nezaplatenie. Viete mi poradit nejake odolne pre sirku plasta 2,3-2.5?
Ake treba mysleť pozitívne lebo keď blato uschne bude hriať.
Pri malom množstve vody alebo blata sa blatník neoplatí a pri veľkom množstve moc nepomôže blata
ale pri tak medzi sa oplatí.
Ake treba mysleť pozitívne lebo keď blato uschne bude hriať.
Pri malom množstve vody alebo blata sa blatník neoplatí a pri veľkom množstve moc nepomôže blata
ty si radsej po sebe precitaj vsetko co napises skor ako to posles... porozumel som tomu az na 2. krat ... ked je blato tak je asi aj vlhko. kedy ti nieco uschne vo vlhkom prostredi?
ja pouzivam iba taku tu "malu plastovu lopatku" kvazi miniblatnik uchytenu zo spodnej casti prednej ramovej trubky. To ze ma celeho ofrka mi nevadi, ale na akekolvek predmety prskajuce do tvare som dost haklivy. Z biku to nedavam dolu ani v slnecnom pocasi, lebo mi od plasta pri prejazde strkom sem tam prskol do tvare kamienok..
Blato schne na biku aj vo vlhkom pocasi. Mozno preto, ze pri jazde je cely bike ofukovany vzduchom uz len vplyvom pohybu a nasledkom toho to na biku schne nech je pocasie akokolvek vlhke.. Navyse je to niekedy take lepkave ze ani mokre neopadne same po prejazdne tych vacsich nerovnosti. Ani teoria uschne, potom opadne sa aspon u mna nekona. Nieco z toho biku sice cestou opada, ale este hodne vzdy zostane..
robim prevazne len kratsie vyjazdy tam sa bez blatnikov zaobidem a ak idem na dlhsi vylet, tak vacsinou vtedy, ked je na to ake take pocasie, takze zase bez blatnikov...na jednej strane z hladiska funkcie blatniky svoju logiku maju, na strane druhej to vyzera *****
Ked sa mam rozhodnut ci vyzerat ***** alebo mat mokru rit tak je to jasne. V podstate jazdim tak rychlo, ze nez niektora nadherna baba zbada, ze mam blatniky uz ma nespozna.
austin : mozes dat foto ? ja tiez nemam velmi rad ked po dazdi idem a nic nevidim ked mi frka do tvare
tak takto to vyzera...nieje to po stranke estetiky az taka katastrofa ale svoju funkciu to plni na 100% a nieje to ani niak drahe. K tomu frkaniu blata alebo cohokolvek do tvare musim povedat este nieco.. ked sa ti toci predne kolo, tak ten bordel co sa stihol zachytit na plasti neodfrkuje iba za koleso ale aj dopredu. Zalezi hodne od dezenu plasta a niekedy je mozne ze ti to predne koleso vyprskuje pred teba aj smerom vyssie a ty to potom vplyvom dopredneho pohybu(kedze si na biku rychlejsi ako ten vyfrknuty bordel od plasta pred tebou) chytas do tvare. Voci tomu ti nepomoze ziaden sportovy blatnik ktory som videl na MTB, ale videl som uz na jednom biku ako to chlapik poriesil prekrytim tej casti ako mas volny priestor medzi nohami vidlice hore nad kolesom. Tym vlastne do velkej miery odmedzil aby bolo blato a ine svinstvo vyfrkovane z plasta pred kolo.
Blatníky sú pre sráčov. Pravý biker je celý zasraný. Na ksichte, okuliaroch a v hube má bahno a semtam kúsky výkalov(psie, konské alebo iné, podľa toho kade jazdí), prdel zasranú a mokrú a na druhý deň vlka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sekundarnym feature je jednym tahom presne nastavitelna maximalna vyska vysunutia kedze dusa je uchytena az na zamku. Pravda bikeri na to pozeraju ako na hnus najvacsi
Ad blatniky, plnohodnotne duralove su na nezaplatenie. Viete mi poradit nejake odolne pre sirku plasta 2,3-2.5?
ty si radsej po sebe precitaj vsetko co napises skor ako to posles... porozumel som tomu az na 2. krat
Blato schne na biku aj vo vlhkom pocasi. Mozno preto, ze pri jazde je cely bike ofukovany vzduchom uz len vplyvom pohybu a nasledkom toho to na biku schne nech je pocasie akokolvek vlhke.. Navyse je to niekedy take lepkave ze ani mokre neopadne same po prejazdne tych vacsich nerovnosti. Ani teoria uschne, potom opadne sa aspon u mna nekona. Nieco z toho biku sice cestou opada, ale este hodne vzdy zostane..
tak takto to vyzera...nieje to po stranke estetiky az taka katastrofa ale svoju funkciu to plni na 100% a nieje to ani niak drahe. K tomu frkaniu blata alebo cohokolvek do tvare musim povedat este nieco.. ked sa ti toci predne kolo, tak ten bordel co sa stihol zachytit na plasti neodfrkuje iba za koleso ale aj dopredu. Zalezi hodne od dezenu plasta a niekedy je mozne ze ti to predne koleso vyprskuje pred teba aj smerom vyssie a ty to potom vplyvom dopredneho pohybu(kedze si na biku rychlejsi ako ten vyfrknuty bordel od plasta pred tebou) chytas do tvare. Voci tomu ti nepomoze ziaden sportovy blatnik ktory som videl na MTB, ale videl som uz na jednom biku ako to chlapik poriesil prekrytim tej casti ako mas volny priestor medzi nohami vidlice hore nad kolesom. Tym vlastne do velkej miery odmedzil aby bolo blato a ine svinstvo vyfrkovane z plasta pred kolo.