Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ten malicky zadny blatnik aj nieco pomoze???? doteraz som preferoval len take velke dizajnovo skarede blatniky......podla skusenosti ktore su najlepsie???
Zobraziť komentár 05.11.2009 - 20:43:42
00
misoR - Je blato a blato :!: Tiež ich tam nenosím rád a keď nemusím , tak ich tam nedávam :^)
Zobraziť komentár 05.11.2009 - 20:44:14
00
Jazdím bez blatníkov. Pri mojej figúre tvrdo šetrím gramy, a keď sa utrafí taký sajrajt, ako tento rok na Stupave a Dubnici, tak blatníky nepomôžu. :x Najväčšie blato zvykne do hodinky-dvoch opadať, bajk čistím doma okolo hodiny, Cyklostarom, hubkou a zubnou kefkou (hehe, moje milášky majú tiež vlastnú :sun: ) a handry, ak sú mocno zablatené, najprv preperiem ručne a potom vyvrtím v práčke. :nod: :f:
Zobraziť komentár 06.11.2009 - 08:10:13
00
a tento je naco? mam pocit ze ti suchu ritku nezabezpeci..

Chráni presne to, čo som nedokázal kvôli sedlovkovej objímke obaliť dušou. Totiž v svinstve mi do sedlovkovej trubky lezie bordel, je tam taký výrez.
Zobraziť komentár 06.11.2009 - 09:00:12
00
zatal nevozim ale zvazujem hl koli vode na rici...a v tvari ,to spatenie mi moc nevadi ked to splni ucel :P
Zobraziť komentár 06.11.2009 - 09:19:43
00
Chráni presne to, čo som nedokázal kvôli sedlovkovej objímke obaliť dušou. Totiž v svinstve mi do sedlovkovej trubky lezie bordel, je tam taký výrez.

som si myslel, v tom pripade ale to je starost o bike nie o mokru ritku :D
ked ti nevadi obalovanie dusou tak tam proste tu dusu navlec komplet.. 15cm duse navlecies na vytiahnutu sedlovku, strcis do ramu a pretiahnes cez ram.. ale to vypada este idiotskejsie ako blatnik :D
Zobraziť komentár 06.11.2009 - 12:41:20
00
Craobs na idiotsky vyglondajuce riesenia tu mam patent ja, dusu na sedlovke pretiahnutu cez obimku na ram s vyrezom pre packu RU vozim na enduraku. zatial k plnej spokojnosti.
Sekundarnym feature je jednym tahom presne nastavitelna maximalna vyska vysunutia kedze dusa je uchytena az na zamku. Pravda bikeri na to pozeraju ako na hnus najvacsi :D

Ad blatniky, plnohodnotne duralove su na nezaplatenie. Viete mi poradit nejake odolne pre sirku plasta 2,3-2.5?
Zobraziť komentár 06.11.2009 - 13:00:47
00
Kukni tie co som sem hodil ja. Vozim ich na 2.4´´ a v pohode to vsetko vychyta.
Zobraziť komentár 06.11.2009 - 14:38:47
00
Ake treba mysleť pozitívne lebo keď blato uschne bude hriať. :lol:
Pri malom množstve vody alebo blata sa blatník neoplatí a pri veľkom množstve moc nepomôže blata
ale pri tak medzi sa oplatí.
Zobraziť komentár 09.11.2009 - 18:10:41
00
mne by blatniky akurat tak zavadzali jazdim dirt a FR :D
Zobraziť komentár 09.11.2009 - 19:48:24
00
Ake treba mysleť pozitívne lebo keď blato uschne bude hriať. :lol:
Pri malom množstve vody alebo blata sa blatník neoplatí a pri veľkom množstve moc nepomôže blata
ale pri tak medzi sa oplatí.

ty si radsej po sebe precitaj vsetko co napises skor ako to posles... porozumel som tomu az na 2. krat :D ... ked je blato tak je asi aj vlhko. kedy ti nieco uschne vo vlhkom prostredi? :rofl:
Zobraziť komentár 27.12.2009 - 15:44:45
00
a ked na teba svieti slnko? Je vela takych dni, ked je blato, ale aj teplo. :)
Zobraziť komentár 27.12.2009 - 15:55:04
00
mozno nieco uschne aj ked na to fúka vietor :!: :D
Zobraziť komentár 27.12.2009 - 17:25:30
00
ja pouzivam iba taku tu "malu plastovu lopatku" kvazi miniblatnik uchytenu zo spodnej casti prednej ramovej trubky. To ze ma celeho ofrka mi nevadi, ale na akekolvek predmety prskajuce do tvare som dost haklivy. Z biku to nedavam dolu ani v slnecnom pocasi, lebo mi od plasta pri prejazde strkom sem tam prskol do tvare kamienok..

Blato schne na biku aj vo vlhkom pocasi. Mozno preto, ze pri jazde je cely bike ofukovany vzduchom uz len vplyvom pohybu a nasledkom toho to na biku schne nech je pocasie akokolvek vlhke.. Navyse je to niekedy take lepkave ze ani mokre neopadne same po prejazdne tych vacsich nerovnosti. Ani teoria uschne, potom opadne sa aspon u mna nekona. Nieco z toho biku sice cestou opada, ale este hodne vzdy zostane..
Zobraziť komentár 27.12.2009 - 19:17:42
00
austin : mozes dat foto ? ja tiez nemam velmi rad ked po dazdi idem a nic nevidim ked mi frka do tvare :(
Zobraziť komentár 28.12.2009 - 09:16:38
00
keyboard_arrow_up