Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte , som tu nový , jazdím rekreačne, cca tak 1500km cez letné obdobie , ale mám problém že po dlhšom čase resp km cca 50+ ma neuveriteľne bolia kríže a teda chcem sa spýtať že či to môže byť tým že mám vysoko sedačku alebo veľký bajk alebo mam ďaleko riadítka alebo čo by to mohlo byť :D Mám skoro 190cm a veľkost bajku asi 26? Neviem presne lebo ho nemám teraz doma ale večer bude , tak ak by ste mi vedeli dať nejaké rady alebo dačo , rád sa poučím , ďakujem a želám pekný slnečný Deň
Zobraziť komentár 15.09.2014 - 14:16:00
00
To môže mať rôzne príčiny(alebo kombinácia viacerých príčin) nevyhovujúca veľkosť rámu,zle nastavený posed,dlhý/krátky predstavec,nepohodlné sedlo,ktoré ti ,,nesedí",bolo by dobre keby si bicykel odfotil,pretože takto sa môžeme len domnievať. :)
Zobraziť komentár 15.09.2014 - 14:27:40
00
Zaujímavé.
Pre mňa bajk funguje opačne. Kríže ma bolia keď dvíham niečo ťažké, dlho chodím, nebodaj ešte s baťohom. Cítim to hlavne večer a druhý deň - vtedy mi pomôže bajk. Pri posede na ňom sa mi krížová časť chrbtice ohne opačne a je to obrovská úľava. Po celodennej bajkovačke sú kríže tip-top.
Zobraziť komentár 26.10.2014 - 07:38:39
00
keyboard_arrow_up