Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak to je interesantne, ked na to nezabudama riadim sa tým, tak som veru problemy nemal... :)
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 11:35:55
00

2 Kubi: Zaujimavy napad ale nemyslim si ze mi pomoze - tym stlacanim trenujes silu uchopu a teda slachy? co pohybuju prstami a su v predlakti (opravte am ak trepem ale predtsavujem si to takto), z tohto ta akurat bude boliet predlaktie a zosilnis uchop ale napr. bolest clankov prstov z toho ze su vytrasene to polda mna neriesi. Rovnako ma prsty boleli aj v case ked som mal uchop omnoho silnejsi ako teraz (kedze som chodil pravidelne lozit)...

vraj je na toto dobry aj powerball... zjazdari to pouzivaju aby sa udrzali riaditok pri technickych zjazdoch kde sa ide dost na brzdy.. takisto motokrosari to pouzivaju, asi vedia preco... kedze udrzat sa na krose nieje ziadna sranda.
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 11:50:57
00
jorge_sk: je možné, že zlepšenie ohľadne tých kŕčov neprišlo len posilovaním s O-kružkom, na biku som menil vidlu, začal som sa zastavovať na občerstvovačkách na maratónoch, nejazdiť dlhé trasy bez prestávky, kvalitne si vytriasť ruky, naťahovať si úpony a jesť sypanicu proti kŕčom. Je tam veľa faktorov, keď skombinuješ jedno s druhým výsledok sa pravdepodobne dostaví. :mrgreen:
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 12:04:04
00
Kubi: sipanica proti krcom ? a to je co ? sol v prasku ? :)
a ake krce ?
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 12:28:28
00
jj, minerály najlepšie horčík, soľ mi nepomáha, zahrnuté su väčšinou v tých komplexných srajdách - ionťáky, kreatínové šroty alebo čisto minerálové doplnky výživy...
btw. celý čas sa tu bavíme o kŕčoch v prstoch.. :mrgreen:
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 12:33:34
00
nenazval by som to krc...aj ked mozno to krc je....skor mi to pripada ako take predsmrtne stuhnutie, ked vytrasies z prstov a klbov silnym stiskom vsetku krv :mrgreen:
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 12:45:50
00
Hehe predsmrtne stuhnutie - pekne vystihnute :) . Tiez si nemyslim ze je to krc, krc pride nahle a je to neznesitelna bolest. toto je tupa bolest vo vnutri presne kvoli tomu silnemu zovretiu a vysokofrekvencnemu intenzivnemu traseniu.
Kubi: tych faktorov co si napisal je tam fakt dost, takze to primarne tym kruzkom asi nebude...

Co uz uvidim ake to bude s inymi gripmi - presne kvoli tomu idem odskusat silikonove. Hmm - ta TALAS-ka je fakt trochu necitliva na male nerovnosti...
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 12:58:00
00
jj, minerály najlepšie horčík, soľ mi nepomáha, zahrnuté su väčšinou v tých komplexných srajdách - ionťáky, kreatínové šroty alebo čisto minerálové doplnky výživy...
btw. celý čas sa tu bavíme o kŕčoch v prstoch.. :mrgreen:

ved prave, ze tie srajdy proti krcom niesu myslim urcene na tie akoze krce v prstoch na rukach, kedze to ani niesu doslova krce... to je len bolest z krcoviteho drzania riadidiel :) :)
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 13:20:49
00
Ak som to správne pochopil z kŕčovitého držania rájd nedostanem kŕč ako taký, len taký viac-menej podobný, ktorý mám volať bolesť z kŕčovitého držania riadidiel. :mrgreen:
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 13:31:11
00
Kubi, presne tak.... nieje to krc :) je to len bolest, nic viac... krc je viac menej nechceny a bolestivy "vztah" (ci ako to nazvat) svalov... z dosledku niecoho... to co si opisoval je len bolest... keby si mal krce, tak prsty nevystres ;)

littlefox by ti to vedel aj po latinsky opisat... on je medik, nie ja :)
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 13:43:10
00
mňa boleli prsty keď som mal ešte staré a tenké gripy, boli už dosť zdreté .... dal som nové gripy a pohoda 8)
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 14:20:46
00
Zatial nic nenormalne - ale z tohto trasenia ma neskutocne bolia clanky prstov co drzia gripy (teda vsetkych okrem ukazovaka). Najviac to boli na krajnych 2 prstoch a najma ten clanok co je najblizsie k ruke. Este aj teraz ked to stlacim citim bolest. Je to dost neprijemne a mnohokrat musim pri zjazde aj na chvilu zastavit lebo to strasne boli. No a potom ked gripy pustim po zjazde tak prsty sa chvilu nechcu same vystriet (zrejme su v takom krci) tak im obcas pomozem druhou rukou :( .

Si pretrénovaný. Skús menej honiť švrčku (pimprláka)...
Zobraziť komentár 13.07.2009 - 22:47:35
00
:mrgreen:
Zobraziť komentár 14.07.2009 - 06:23:09
00
trochu od veci,ale ja mam zas iny problem ktory ani neviem ci je vobec povodom z biku,uz 1 tyzden mam stale(s mensimi prestavkami)strpnuty malicek na levej ruke... :cry: :cry:

Tak tento problemik mam tiez, uz vyse roka. Taktiez s prestavkami mi trpne malicek a prstenik na lavej ruke. Mam taky dojem ze mi to zacalo po jednom vyjazde ked som nemal rukavice a doteraz
to pretrvava. Obmedzil som hranie na PC /tam sa to prejavovalo najviac/ aj rukavice uz nosim
poctivo :wink: , no stale to trpne.

Naposledy upravil Hosť dňa 14.07.2009 - 23:40:04, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 14.07.2009 - 23:25:55
00
Si pretrénovaný. Skús menej honiť švrčku (pimprláka)...
no..dobrá rada nad zlato :mrgreen:
Zobraziť komentár 14.07.2009 - 23:31:48
00
keyboard_arrow_up