Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ten doktor Calvin Levin alebo Lenin si môže omotať tie svoje magnety okolo svojej hlavy a uší a uvidíme či mu to pomôže .A inak ten doktor mi trochu pripomínalo toho psichiatra z filmu Jáchime hoď ho do stroje :)
Zobraziť komentár 01.03.2007 - 22:28:53
00
No to sedlo sa dá ešte posúvať dopredu a dozadu v tom držiaku v ktorom je uchytené a platí že čím viac ho dáš dopredu tým menej si navalený na ruky.Keď si bližšie k rajdom tak nemusíš byť až tak moc predklonený, čiže nenesú ruky toľku váhu ako keď sedíš viac vzadu. 8)
Zobraziť komentár 01.03.2007 - 23:21:51
00
ja by som vyskusal vymenit riaditka za tie povodne, ak ta budu zapestia boliet nadalej, tak plati vyssie popisane, ak ta nebudu boliet, tak cele nastavenie posedu je OK a problem je v odlisnom zahnuti novych riaditiek
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 07:03:42
00
Billes, poviem ti v com je tvoj problem...
V sklone tvojho sedla, sedlo by malo byt v rovine, ty ho mas sklonene spickou k zemi a tym padom sa ti cele telo posuva pri jazde dopredu a ty tu celu vahu odtlacas naspat rukami.... Daj si sedlo do roviny, bude ti drzat vahu tela a rukami sa budes len opierat.... To je prva vec a druha je, ze mas to sedlo nechutne posunute dopredu, asi ako triatlonisti, spicku mas tak 3 - 4 cm pred osou stredoveho zlozenia (ked nie viac), cize slapes dost pod seba... To je druha vec... Rada, daj si tam hokejku namiesto rovnej sedlovky...

Sudim podla tejto fotky, mozno to ale skresluje z tejto polohy...
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 07:52:57
00
Tak ako píše root, ak je na fotke tvoj bicykel tak máš zle nadstavené sedlo, ja si sedlo nadstavujem vodováhou, pre niekoho šialene, pre mňa bez chyby.
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 09:06:43
00
Zapastia ma nikdy neboleli, ale to asi za to ze som si nesteloval sedanu podla nejakeho navodu ale podla toho ako sa mi na nej sedelo a slapalo. Najskor som si nastavil vysku a potom som zacal posuvat sedanu do predu alebo do zadu no a rovina sedadla bola samozrejmostou.
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 09:25:40
00
hmmm ja viem o com hovoris s tou bolestou zapasti..ja som mal kedysi strasne bolesti zapastia a bol som odpisany na take 2 mesiace pokym to nebolo uplne pohode..ale ja som to mal po pade z bajku to je o niecom inom.len ze viem ze jazdit z bolavymi zapastiami sa neda...
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 10:45:53
00
no mna zapastia nastastie nebolia.Sem tam sa stane ze mi strpne noha, ale to sa stava len na jar ked som este odvyknuta tolko jazdit. Vzdy to ale po chvili prejde :D
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 10:56:29
00
ked ti trpne noha tak si skus posunut kufre dopredu pojazdi a ked nie tak dozadu proste najdut si tu spravnu polohu...
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 11:05:46
00
Osa pedalu musi byt pod najsirsou castou chodidla... tu netreba laborovat...
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 11:07:14
00
ale ked jej trpnu nohy tak asi niekde chyba je a ja hovorim len o mm samozrejme je najviac sily ide prave do toho najsirsieho miesta na dohe..o to pokoj :)
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 11:09:05
00
Este som neskusala ci to bude robit aj s SPD. Ale ono to fakt nie je nic strasne. Ako som pisala je to len na jar ked este nie som tak rozjazdena potom uz s tym problem nie je. A trva to tak 5 min. troska pohnem nohou a je to prec. Nic strasne.Ovela vacsie starosti som mala volakedy s poletujucim pelom ked kvitli stromy. To som mala oci zaslzene a cervene ako angorak a nos plny sopla. :(
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 11:19:09
00
So zápästiami som problém nemal, zato mi nejakú tú chvíľu robil problém pocit "otlačených rúk". Zmena posedu to vyriešila, trochu som v tom visel.
Čo sa tŕpnutia týka, je to asi individuálne, či už nohy, alebo ruky, ak vychádzame z toho, že všetko je nastavené dobre. U rúk tu bolo predsa už niekde spomenuté umiestnenie nejakého nervu, teraz sa mi to nechce hľadať a s bolesťami môže mať čosi do činenia aj karpálny tunel.
Pri nohách má do toho čo vravieť aj pitný režim, aj oblečenie, obuv,
predsa len - prekrvenie.
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 11:53:00
00
Este som neskusala ci to bude robit aj s SPD. Ale ono to fakt nie je nic strasne. Ako som pisala je to len na jar ked este nie som tak rozjazdena potom uz s tym problem nie je. A trva to tak 5 min. troska pohnem nohou a je to prec. Nic strasne.Ovela vacsie starosti som mala volakedy s poletujucim pelom ked kvitli stromy. To som mala oci zaslzene a cervene ako angorak a nos plny sopla. :(

To musel byť pekný pohľad na teba!!! Patrí to k tomu, najlepšie je keď ti sopel primrzne k fúzom alebo brade.
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 11:55:08
00
Aj mne sa uz parkrat stalo, ze pocas dlhsieho vyjazdu ma zacali boliet zapestia ... na starom sa mi to stavalo menej casto, lebo som menil polohu ruk z riaditok na rohy, ale na novom nemam rohy (zatial ... ale neviem, ci na lastovicky vobec montovat rohy) ... vtedy mi pomaha uvolnit si ruku/zapastie a zase je na chvilu pokoj :)
Zobraziť komentár 02.03.2007 - 11:58:40
00
keyboard_arrow_up