Ja tam nechodim, ale bratranec tade šiel parkrat, no niesom si isty ako mi to vravel. tušim by mal viesť cyklochodnik až do viedne .. no niesom si isty
chodím, často, cyklochodník je, lepšie povedané sú - je ich plné Dolné Rakúsko, ale pre rýchlych odporúčam ako vždy skôr cestu, pokiaľ ju práve nezapcháva rad áut drblých Slovákov jazdiacich ako úplní chochoti
celá koncepčná chyba cyklotrás spočíva v tom, že je nebezpečná už ak idú oproti sebe dvaja rýchli cyklisti, o popod kolesá sa trepotajúcich rekreantoch sťaby z reklamy VÚB (chrániče na lakťoch ) a detičkách jazdiacich často cez celú šírku chodníka ani nevravím
ideálny prístup cez most Lafranconi a hneď za ním na Z po chodníku... zísť sa nedá, zablúdiť tiež nie
Minule som po tych cyklosteskach tiez siel. Je to relativne v pohode, aj ked musim priznat ze som bol trosku sklamany, znacenie je miestami dost odveci a chodi ta trasa oproti ceste pre auta stylom cik cak. Plus nespevnene (strkove) useky ktore som si na ziletke patricne vychutnal .
ozaj a kolko to trva asi do hainburgu? takym vyletnym tempom...koli frajerke ci mam brat aj spacak
spod mosta SNP po hradzi je to do Hainburgu ca. 15 km (1 hodina tam uplne pomaly), odporucam hned na hranicnej ciare odbocit doprava do pola, po polnej ceste kolmo na Dunaj a popri Dunaji pokracujes do Hainburgu... krasna strkova cesticka...
Berg - Edelstahl - Prellenkirchen - Deutsch Haslau - Potzneusiedl - Neudorf - Parndorf - Neusiedl - nie je to najkratšie, ale menej frekventované. Po otvorení A6 je bližšie Kittsee - Gattendorf - Neudorf - Parndorf - Neusiedl.
Dnes som si kupil mapu Malych Karpat - Bratislava a chystam sa nabuduci tyzden troska pobehat Hainburské vrchy + Kamzik a ine zaujimavosti. Kto sa prida?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celá koncepčná chyba cyklotrás spočíva v tom, že je nebezpečná už ak idú oproti sebe dvaja rýchli cyklisti, o popod kolesá sa trepotajúcich rekreantoch sťaby z reklamy VÚB (chrániče na lakťoch
ideálny prístup cez most Lafranconi a hneď za ním na Z po chodníku... zísť sa nedá, zablúdiť tiež nie
spod mosta SNP po hradzi je to do Hainburgu ca. 15 km (1 hodina tam uplne pomaly), odporucam hned na hranicnej ciare odbocit doprava do pola, po polnej ceste kolmo na Dunaj a popri Dunaji pokracujes do Hainburgu... krasna strkova cesticka...