otazka je, ci to povodne parkovanie bolo podla noriem - z clanku vyplyva ze skor nie
Nebolo tam 1,5 metra. A treba povedat, ze aj pri sirke 1,5 metra je problem ak sa maju vyhybat ludia iduci oproti sebe, nebodaj este taki, co maju dieta v kociku, alebo nesu v rukach tasky. Inak aj v Ruzinove blizko Retra vo vnutrobloku vyznacili zltou ciarou zakaz zastavenia a ludia tam dalej veselo parkuju bez ohladu na znacenie. Som zvedavy ci je to predpriprava alebo sa to spravilo z principu, ze to tam bolo neudrzatelne / zivelne.
Po tom, ako zatrhli bezplatné parkovanie na tyrsaku, odvtedy pod lafkom začali takéto plnky, čo chápem... chápem, že sa tam aj takto stojí, kvôli nedostatku parkovacích miest... Aj keď nie som zástanca dochádzania do roboty autami, tu ich dokážem rešpektovať, aj keď je to tam miestami dosť "natesno", tak ma tiež prekvapili takéto čistky
Tak ešte je možnosť nechať pri cintoríne v Mlynskej doline a zviezt sa 31/39 na Chatam Sofer. Ale už som tam dlho nebol, tak neviem, ci sa to už medzitým nespoplatnilo. Alebo kaufland na Patronke. Bližšie asi možnosti parkovania nie sú.
bezplatné parkovanie na tyrsaku, odvtedy pod lafkom začali takéto plnky,
To vazne niekto, kto parkoval predtym na Tyrsovom zacal parkovat teraz pod Lafrancony? Vsak to je uplne inde...
Zrusilo sa aj dost miest s bezplatnym parkovanim na Zizkovej, lebo kvoli vystavbe to teraz nie je jednosmerka v useku pod cintorinom. Asi len docasne, ale skor ci neskor to aj tak skonci v platenej zone.
Tak som aj ja asi dezolat a zlocinec. Nezaplatil som v Bratislave za parkovanie.
Ale nie, ze by som nechcel nezaplatit. Isiel som na navstevu a uz niekolko krat predtym sme mali problem pouzit tie navstevnicke hodiny aby som zaparkoval. Volali sme, pisali a podarilo sa nam vyladit postup. Tentokrat som prisiel, zavolal, ze uz som zaparkoval, teta zaklikla v aplikacii a boli sme spokojni.
A ked som potom prisiel k autu, tak som mal oranzovy listok. Lebo zaklikla ulicku 50m vedla ako som zaparkoval.
Tak som zvedavy, co sa mi podari vybavit.
Fakt nechapem, ako moze clovek, ktory nema IT vzdelanie a skusenosti zit v takomto svete. Usilia som do toho dal statocne. Procesy som si nastudoval, 3x som riesil nejaky problem (z toho 2x s podporou) a teraz na stvrtykrat to uz preslo a ja spokojny, ze som sa naucil ako parkovat. A drb - pokuta. Zlost vo mne bola taka, ze keby tam bol primator, tak by som mu hadam aj hlavu zozral.
Toto su tie momenty, ked sa ludia pridaju na druhu stranu a nechcu ziadne novoty. Len nech svet funguje ako fungoval doteraz.
Tak dam update: volal som uz na infolinku PaaS a vraj by sa to malo vyriesit k mojej spokojnosti, mam si ale zavolat o par dni.
Neviem, ale co som dal nespravne - parkujem v zone, kde obyvatelka byva.
Teraz ma ale napada, co to moze byt. Dala do parkovania lokalitu "Tehelne pole juh". Ale ja som parkoval na lokalite "Vajnorska" 50 metrov vedla.
Toto je zlozite. Fakt zlozite. Nemoze byt clovek takto buzerovany.
Ako to dokaze spravit clovek bez skusenosti s IT procesmi ? Ako dokaze toto riesit dochodca ?
Vsade plno reci o inkluzii a tolerancii ale tychto ludi zo systemu vyhaname.
Ako domaci si mozes poziadat o "navstevny poukaz" a vtedy platis za zlavnene parkovne ty miesto vodica, ale nieje to podla ulic, ale podla oblasti. Cize to iste ako ked domaci parkuju - tiez nemaju povolenie na ulicu ale na stvrt, cize tipujem, ze vedia jednoducho povedat, ze kde sa moze parkovat a kde uz nie.
hlavne bez smartfonu si ani neprdnes lebo vsetko sa to robi cez apku a keby este cez nejaku vlastnu ale Paas to riesi cez apku Hopinu co je uz uplne na hlavu.
Vsak to je ta sranda. Teta navstevnicku kartu ma a ma na nej body. Minule jej ale nieco nefungovalo a pisali sme na support. Support pomohol a dali sme to. Teraz uz sme vedeli ako, len klikla lokalitu kde byva, aj ked som zaparkoval vedla - nevyjasnili sme si to.
V petrzalke som riesil 2 krat tento problem zase z opacnej strany. Nakoniec to dopadlo tak, ze som vyprevadzal navstevu prvy krat s tym, ze ak maju pokutu, tak ju zaplatim, lebo to neviem. A druhy krat som uz po priprave to dal - cez pocitac, lebo to cez appku neslo. 4 parkovania, 4x problemy.
keby to aspon vyriesilo nejaky problem s parkovanim ale nevyriesi to nic. Stale pridem domov a stale rovnako neviem najst flek na parkovanie tak ako uz poslednych 13 rokov co tu byvam. Stale su tu rovnake mimo BA ECV a aj ukrajinske auta ktore stoja na modrych miestach lebo UA auta maju imunitu, na tych ani nemusis volal fizlov lebo nic neurobia a odidu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nebolo tam 1,5 metra. A treba povedat, ze aj pri sirke 1,5 metra je problem ak sa maju vyhybat ludia iduci oproti sebe, nebodaj este taki, co maju dieta v kociku, alebo nesu v rukach tasky. Inak aj v Ruzinove blizko Retra vo vnutrobloku vyznacili zltou ciarou zakaz zastavenia a ludia tam dalej veselo parkuju bez ohladu na znacenie. Som zvedavy ci je to predpriprava alebo sa to spravilo z principu, ze to tam bolo neudrzatelne / zivelne.
toto je dost masaker. tam sa snazi zaparkovat cely riverpark + csob... viem si predstavit ze boli lahka nasrdeni ked si za stieracom nasli pozdrav.
To vazne niekto, kto parkoval predtym na Tyrsovom zacal parkovat teraz pod Lafrancony? Vsak to je uplne inde...
Zrusilo sa aj dost miest s bezplatnym parkovanim na Zizkovej, lebo kvoli vystavbe to teraz nie je jednosmerka v useku pod cintorinom. Asi len docasne, ale skor ci neskor to aj tak skonci v platenej zone.
Jano1987
Waze ma obcas dobre napady - z Kolarka na Trnavske po Radlinskeho namiesto Mickiewiczovej potesilo a mna by to netrklo
8:30 je to tam plne kazde rano
Ale nie, ze by som nechcel nezaplatit. Isiel som na navstevu a uz niekolko krat predtym sme mali problem pouzit tie navstevnicke hodiny aby som zaparkoval. Volali sme, pisali a podarilo sa nam vyladit postup. Tentokrat som prisiel, zavolal, ze uz som zaparkoval, teta zaklikla v aplikacii a boli sme spokojni.
A ked som potom prisiel k autu, tak som mal oranzovy listok. Lebo zaklikla ulicku 50m vedla ako som zaparkoval.
Tak som zvedavy, co sa mi podari vybavit.
Fakt nechapem, ako moze clovek, ktory nema IT vzdelanie a skusenosti zit v takomto svete. Usilia som do toho dal statocne. Procesy som si nastudoval, 3x som riesil nejaky problem (z toho 2x s podporou) a teraz na stvrtykrat to uz preslo a ja spokojny, ze som sa naucil ako parkovat. A drb - pokuta. Zlost vo mne bola taka, ze keby tam bol primator, tak by som mu hadam aj hlavu zozral.
Toto su tie momenty, ked sa ludia pridaju na druhu stranu a nechcu ziadne novoty. Len nech svet funguje ako fungoval doteraz.
Neviem, ale co som dal nespravne - parkujem v zone, kde obyvatelka byva.
Teraz ma ale napada, co to moze byt. Dala do parkovania lokalitu "Tehelne pole juh". Ale ja som parkoval na lokalite "Vajnorska" 50 metrov vedla.
Toto je zlozite. Fakt zlozite. Nemoze byt clovek takto buzerovany.
Ako to dokaze spravit clovek bez skusenosti s IT procesmi ? Ako dokaze toto riesit dochodca ?
Vsade plno reci o inkluzii a tolerancii ale tychto ludi zo systemu vyhaname.
Budem informovat za tyzden, ako sa to vyriesilo.
Ako domaci si mozes poziadat o "navstevny poukaz" a vtedy platis za zlavnene parkovne ty miesto vodica, ale nieje to podla ulic, ale podla oblasti. Cize to iste ako ked domaci parkuju - tiez nemaju povolenie na ulicu ale na stvrt, cize tipujem, ze vedia jednoducho povedat, ze kde sa moze parkovat a kde uz nie.
V petrzalke som riesil 2 krat tento problem zase z opacnej strany. Nakoniec to dopadlo tak, ze som vyprevadzal navstevu prvy krat s tym, ze ak maju pokutu, tak ju zaplatim, lebo to neviem. A druhy krat som uz po priprave to dal - cez pocitac, lebo to cez appku neslo. 4 parkovania, 4x problemy.
Uf🤮