kedze na novy bajk si treba aj cosi zarobit rozhodaol som sa ist s partiou do anglicka na brigadu...ma tu niekto skusenosti??.....potreboval by som nejake tipy, triky, informacie....dik
a ozaj da sa nejako lietadlom dotrepat bajk do zahranicia?....alebo funguje nieco ako pozicovna bajkov???
neviem ako letis bracho ale easyjet ponuka letenku za 850 SK pre bajk..
ale musis ho mat v speci vaku na to urcenom.. ja som dal zanho 3 litre ... asi tolko
tych 150 je ok
ale viac bubakov ako menej bubakov nikdy nemoze byt na skodu...
a ked sa ti nechce investovat do bajkoprepravy tak tu si kedykolvek mozes kupit nejaku masinu za 40 libier...
nielenze si zabajkujes este s tym aj pokosis travnik
...a ako sa pohybuje plat na hodinu??....ja tam mam ze 6,5-8 gbp za hodinu(ukolovo)..co prilis dobre nechapem...to bude nado mnou akoze niekto stat a kontrolovat kolko toho urobim??....pre informaciu..jedna sa o balenie ovocia...
neviem som z toho jelen
ked tam mas 6.5 az 8 libracov za hodinu tak to nemoze byt ukolovo... ukolovo by to bolo ze zabalis 100 paprik dostanes 10 libier... napr.
no ono to moze byt myslene ze ked zabalis 70 paprik(normal) dostanes tych 6,5 libri...ale ked bude ujo vidiet ze zabalis 100 paprik da ti 8 libier...no som z toho jelen aj ja...necham sa prekvapit
a ako sa tam pohybuju ceny stravy...pocul som ze ak clovek nakupuje v lidli ceny sa tam pohybuju velmi podobne...co je na tom pravda..??
vzhladom na minimalnu mzdu su potraviny v UK najlacnejsie v celej EU vzhladom na SKK je to nevesele ale ked zarabas nemas problema... a v lidli moc nenakupujem ale co som bol tak ceny su asi nizsie... najradsej mam tesco maju tam pekaren ktora sa snazi robit pecivo ako poznam zo slovenska pretoze jest toasty nemusim.. horsie je to s jedlom na bajk horalky a podobne.. jedine co sa tu da pouzit su snickersi....
no snickers by som dlho jest nevydrzal...jedine horalka....este sa mi nestalo aby som sa jej nejako objedol...a co cyklisticke zazemie v UK...asi sama rovina co???
Aj Ja by som rad na brigadu.Mam uz jednu vybavenu budem v nemenovanej pekarni pomahat od 8 vecer do 2rana takze si bike uzijem tak ci tak uz sa tesim aj plat je nieco vraj okolo 6500 za mesiac.
Ja som skromnejší... mne by stačili bubáčiky, bez roboty.
To je o nicom ked dostanem prachy len tak ja som ovela spokojnejsi ked zarobim prachy pri niecom co ma bavi napr. servis/predaj bikov, alebo aj sponzoring by bol vpoho
no velke iluzie si nerob ze tam zarobis nejake obrovske prachy...teda zarobis, ale budes dorobeny ako kon...takze na ziadny bike a podobne hovadiny ti cas ani chut nezostanu...ten plat co si tam napisal je podla vsetkeho v hrubom, takze si z toho este odrataj dan a podobne hluposti...na stravu das mesacne tych 150L mozno aj menej ak sa zrieknes nejakeho pivka v bare/krcme ktore nekupis pod 3L...podla vsetkeho casom zistis ze sa ti oplati kupit v Tescu/Asde nejaky karton plechoviek Fosters alebo Stella Artois a ak budes mat stastie, tak narazis na akciu " buy 1, get 1 free " ...a este daj pozor na ubytko...podla vsetkeho ta bude stat cca 200L na mesiac...vela zdaru!
...no ja som to myslel tak ze ked bude v GB a pride vecer z roboty z tej tovarne...tak nebude mat cas ani chut na bicykel...ale nieco si urcite donesie domov...na novy bike urcite bude!
...no ja som to myslel tak ze ked bude v GB a pride vecer z roboty z tej tovarne...tak nebude mat cas ani chut na bicykel...ale nieco si urcite donesie domov...na novy bike urcite bude!
- no to dufam aj ja...plat je udavany v cistom a ubytovanie ma ma stat 30 GBP na tyzden...co si nemyslim ze je az take zle...
sestra bola v anglicky uz asi 4 krat cez prazdniny a teraz tam isla na viac rokov v kuse. vyzit sa da v pohode aj pekne zarobit, len musis mat dobru pracu. ona si nasla nieco pri kompe takze zaraba lepsie ako pri baleni ovocia. co chce, to si kupi (samozrejme nie aston martin,...). prefektny zivot
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale musis ho mat v speci vaku na to urcenom.. ja som dal zanho 3 litre ... asi tolko
ale viac bubakov ako menej bubakov nikdy nemoze byt na skodu...
a ked sa ti nechce investovat do bajkoprepravy tak tu si kedykolvek mozes kupit nejaku masinu za 40 libier...
nielenze si zabajkujes este s tym aj pokosis travnik
ked tam mas 6.5 az 8 libracov za hodinu tak to nemoze byt ukolovo... ukolovo by to bolo ze zabalis 100 paprik dostanes 10 libier... napr.
a ako sa tam pohybuju ceny stravy...pocul som ze ak clovek nakupuje v lidli ceny sa tam pohybuju velmi podobne...co je na tom pravda..??
joko strikes again...
joko na hrad!!!
To je o nicom ked dostanem prachy len tak ja som ovela spokojnejsi ked zarobim prachy pri niecom co ma bavi napr. servis/predaj bikov, alebo aj sponzoring by bol vpoho
- no to dufam aj ja...plat je udavany v cistom a ubytovanie ma ma stat 30 GBP na tyzden...co si nemyslim ze je az take zle...