1.lebo bývam na dedine kde každý každého pozná
2.na balíku je moje meno
3. keď viem, že príde tak idem na poštu poobede a majú ho tam... tak načo čakať deň na doručenku a potom ešte ísť na poštu na druhý deň??
ale s postarkami mam obcas rovnake skusenosti..
Bôbchä ako si mohol vyzdvihnut balik bez dorucenky? Alebo to bol EMS balik? tie sa daju bez papiera.
Inak chlapci, toto by mala byt tema o brigadach
Tieto posledne prispevky by sa mali presunut do novej temy Skusenosti s postarkami
popripade raz mi prinesu priamo domov balik za 300sk a inokedy mi obdobne vely a tazky za 800 zaskrtnu ze mimo rozsahu dorucovacej sluzby...
sux posta
Hadam si nemyslis, ze ona s tymi balikmi fakt chodi. Vzdycky ma jednoduchsie zobrat so sebou desat zltych papierikov ako desat kilovych balikov. A ked hovoris, ze sa jej nechce chodit hore- ja byvam na prvom. A naposledy som na tom oznameni mal zaskrtnute nielen ze som nebol zastihnuty ale aj tu druhu kolonku, nieco ako znemozneny pristup(ale oznamenie uz do schranky hodila v pohode
no snad by to mal byt doklad s fotografiou, nie? mna postarky tiez seru, cely den sedim na intraku a vecer si najdem listok, ze mam na poste nejaku zasielku a dovod tam je uvedeny, ze som nezastihnutelny
ja som chcela obciansky
-alebo nieco takehoto stylu, a keby mi mali preberat baliky rodiacia, no radsejnie dakujem ja si pre ne behnem radsej sam a pohadam sa
to viem ale vo w w beru ibe nad 17
si prilep bradu a ides
to uz nemusim vyzehli to vyska ale obcansky ne
to viem ale vo w w beru ibe nad 17[/quote]
si prilep bradu a ides
to viem ale vo w w beru ibe nad 17
ved niekde tu niekto hlada ludi na pracu s bajkami v Ziline... staci hladat !!!
a co tak nacierno
presne
posledný komentár: 25. 7. 2017 o 15:46