Zdravim... Chcel by som sa spýtať že či by mi niekto nevedel poradiť s bunny hopom... Problém mi robí dvihnutie toho zadného kolesa a stále neviem ako na to... Viem že pedále alebo teda ***** majú byť ako keby na šikmo alebo mierne dole (dúfam že ma chápete ?) a proste skúšam to a nejde to... Tak že či by ste mi nevedeli nejak poradiť nejakú fintu ako sa to naučiť ?
fixska no doobre tak da ospravedlnujem. mozno som to trochu prehnal a rypol
som si. kazdopadne chalan si nedal za ciel vyhrat tour de france ale ide len o bunny hop. nemyslel som tak ze teraz musi driet kazdy den 4hodiny aby uspel. jedna z veci ktora mne utkvela v pamati z viacerych videi na temu bunny hop a pod, bola prave ta, ze ked sa to chces naucit, trenuj, aj keby si ten bike vytiahol len na 15minut.
Bunnyhop mozes trenovat aj ked ides do obchodu po rozky. Vidis kanal, retarder, obrubnik, papek na ceste, tak skusaj. 50x sa ti to nepodari ale na 250 pokus to das
ja som mal vzdy ako spd-ckar zlozvyk tahat bike hore za pedale. nikdy som sa nevedel bunny hop naucit. chybal mi totiz ten krok od toho casu 5:59. este v 2022 som sa ho konecne ako tak naucil podla toho videa este na huntovi, aj som zacal preskakovat mensie stromky (cca 20cm) s istotou. po zmene biku opat problem (ina geometria) , ale nakoniec to ako tak slo. no po tejto zime som opat tam kde kedysi - nechapem. uz v zime som slahol zadne o padnutny stromcek. siel som skocit stym ze neni problem a nedal som to. dnes som mal chvilku cas a skusal a nikam som sa neposunul. koncom roka som si zvrtol clenok, ktory stale nieje uplne ok - ze by to stym nejak suviselo?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som si. kazdopadne chalan si nedal za ciel vyhrat tour de france ale ide len o bunny hop. nemyslel som tak ze teraz musi driet kazdy den 4hodiny aby uspel. jedna z veci ktora mne utkvela v pamati z viacerych videi na temu bunny hop a pod, bola prave ta, ze ked sa to chces naucit, trenuj, aj keby si ten bike vytiahol len na 15minut.
https://youtu.be/Q7reWhxakUQ
https://youtu.be/watydoWbqHg
ja som mal vzdy ako spd-ckar zlozvyk tahat bike hore za pedale. nikdy som sa nevedel bunny hop naucit. chybal mi totiz ten krok od toho casu 5:59. este v 2022 som sa ho konecne ako tak naucil podla toho videa este na huntovi, aj som zacal preskakovat mensie stromky (cca 20cm) s istotou. po zmene biku opat problem (ina geometria) , ale nakoniec to ako tak slo. no po tejto zime som opat tam kde kedysi - nechapem. uz v zime som slahol zadne o padnutny stromcek. siel som skocit stym ze neni problem a nedal som to. dnes som mal chvilku cas a skusal a nikam som sa neposunul. koncom roka som si zvrtol clenok, ktory stale nieje uplne ok - ze by to stym nejak suviselo?