Ja myslím, že každý prispievateľ do tohto vlákna je v pohode, nie je to nijaké privátne vlákno a každý
príspevok k veci poteší.

Nie je dobré trhať cyklistiku na nejakú "mužskú" a "ženskú", hoci v profesionálnom ponímaní sú to skupiny dve. Myslím, že každý názor je fajn a má moc obohatiť náhľad na vec.
A ja si zase myslím, že nie je dobré, ak sa do jedného vlákna natlačí všetko, lebo potom vám to tu dopadne ako "MALÉ KARPATY...", kde si z vlákna skupinka ľudí spravila súkromno-verejný POKEC, kde sa preberajú Biky, Komponenty,Porovnanie, Bikové obchody, Čo si mám kúpiť, Maratóny, XC, Súkromné akcie, výjazdy, O hocičom, Pieskovisko, Vaše cyklotrasy, Navigácia, a toto všetko v jednom vlákne (skoro som zabudol na Počasie

). Sú to síce všetko super ľudia, ale neuvedomujú si, že ak niekto nový hľadá výjazd do Malých Karpát, nechce sa mu zakaždým preklikávať cez 4 strany "príspevkov k veci", a tým pádom sa na toto vlákno už nevráti, a pritom by mohlo z toho vzniknúť kopec zaujímavých výjazdov.
A presne takto to začína vyzerať aj tu, lebo každý "len" reaguje na príspevok vyššie, ktorý už sám osebe bol OT! A ešte sa tu v tom navzájom podporujete!
Nechápem, prečo tak tvrdohlavo chcete riešiť všetko v jednom vlákne.

Veď ak chcem odborne poradiť, nový
bike riešim to v Bikoch,
pedále v Komponentoch, oblečenie a
okuliare povedzme v Čo si mám kúpiť! Nehovoriac o tom, že tam by vám určite prispelo viac ľudí a vedeli by ste si lepšie vybrať.
POZOR

, teraz nehovorím o tom, keď si chcete baby medzi sebou vymeniť názory na to čo sa vám páči, čo je módne, čo máte vyskúšané a dobre vám sedí (zbytočne vám bude nejaký chlap doporučovať okuliare alebo kraťasy, keď nikdy v živote nejazdil ženský model) atď, na to bolo vlastne toto vlákno založené, ako sa píše v prvom príspevku od Meradzi, a ktorý by si mal podľa mňa každý prečítať pred tým, ako sem niečo napíše!
Bodka.

PS: Je cyklistika mužská a ženská, a toto vlákno je tá ženská!