Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No ja ked nejdem dva dni tak mi to chyba :u: :worried:

No pokiaľ máš chuť, dobré oblečko a čas, niet o čom. :nod:
Zobraziť komentár 09.11.2009 - 13:59:30
00
Ja myslím, že každý prispievateľ do tohto vlákna je v pohode, nie je to nijaké privátne vlákno a každý príspevok k veci poteší. :nod: Nie je dobré trhať cyklistiku na nejakú "mužskú" a "ženskú", hoci v profesionálnom ponímaní sú to skupiny dve. Myslím, že každý názor je fajn a má moc obohatiť náhľad na vec. :nod:

A ja si zase myslím, že nie je dobré, ak sa do jedného vlákna natlačí všetko, lebo potom vám to tu dopadne ako "MALÉ KARPATY...", kde si z vlákna skupinka ľudí spravila súkromno-verejný POKEC, kde sa preberajú Biky, Komponenty,Porovnanie, Bikové obchody, Čo si mám kúpiť, Maratóny, XC, Súkromné akcie, výjazdy, O hocičom, Pieskovisko, Vaše cyklotrasy, Navigácia, a toto všetko v jednom vlákne (skoro som zabudol na Počasie :lol: ). Sú to síce všetko super ľudia, ale neuvedomujú si, že ak niekto nový hľadá výjazd do Malých Karpát, nechce sa mu zakaždým preklikávať cez 4 strany "príspevkov k veci", a tým pádom sa na toto vlákno už nevráti, a pritom by mohlo z toho vzniknúť kopec zaujímavých výjazdov. :(
A presne takto to začína vyzerať aj tu, lebo každý "len" reaguje na príspevok vyššie, ktorý už sám osebe bol OT! A ešte sa tu v tom navzájom podporujete! :devil:
Nechápem, prečo tak tvrdohlavo chcete riešiť všetko v jednom vlákne. |( Veď ak chcem odborne poradiť, nový bike riešim to v Bikoch, pedále v Komponentoch, oblečenie a okuliare povedzme v Čo si mám kúpiť! Nehovoriac o tom, že tam by vám určite prispelo viac ľudí a vedeli by ste si lepšie vybrať. ;)
POZOR :!: , teraz nehovorím o tom, keď si chcete baby medzi sebou vymeniť názory na to čo sa vám páči, čo je módne, čo máte vyskúšané a dobre vám sedí (zbytočne vám bude nejaký chlap doporučovať okuliare alebo kraťasy, keď nikdy v živote nejazdil ženský model) atď, na to bolo vlastne toto vlákno založené, ako sa píše v prvom príspevku od Meradzi, a ktorý by si mal podľa mňa každý prečítať pred tým, ako sem niečo napíše!
Bodka. 8)

PS: Je cyklistika mužská a ženská, a toto vlákno je tá ženská! ;)
Zobraziť komentár 09.11.2009 - 14:27:43
00
Prispela aj Karinka :)

hej, az raz :rofl:

Ale je to presne ako cicamica napisala... Tiez sa mi nechce preklikavat sa cez prispevky, ktore su od veci. A k tomu pocasiu: Kazdy jazdi podla seba, ale mna to v tomto pocasi velmi nelaka, radsej si usetrim ten entuziazmus na jar a na leto, ved vtedy sa bude na biku sediet dost. ale uz sa tesiiiim :$ A teraz radsej prenecham miesto inym sportom :angel:
Zobraziť komentár 09.11.2009 - 15:40:38
00
V nedeľu super krásne počko a plná hrádza! :clap: Hodne bikerov v krátkych geťoch, cooloví boli hlavne korčuliari v tričenkách s krátkymi rukávmi, s košeľami okolo pása. :clap: Mne bolo v jesennom habite akurát. V nedeľu dranie hrubých gúm, v utorok galuskový únik, nádhera. :clap: A ešte v sobotu krátky pešitrek ako bonus. :f:
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 09:25:20
00
Ano Zani, v BA bol nadherny vikend ^_^ uzila som si to :clap:
Ale dnes je tiez brutalne, na obed bolo 16 stupnov, tak som neodolala :D normalne to vyzera, ako keby po jeseni hned prisla jar, ale tak nechcem zakriknut :!: bodaj by to co najdlhsie vydrzalo :wasntme:
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 14:58:46
00
baby, pekne to mate v tej blave ale co na liptove ? naslo by sa daco ? :$ :emo:
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 15:58:54
00
Zani, v nedelu som ta videla na hradzi :) Ja som bola cestacik prevetrat do cunova, ty si sa uz vracala :)
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 21:50:59
00
No u nás bolo v sobotu do obeda krásne, ukážkové počasie, tak sme sa vybrali okolo pol druhej na biky a slniečko sa schovalo :( ale výletík celkom fajn.
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 08:35:35
00
Ano Zani, v BA bol nadherny vikend ^_^ uzila som si to :clap:
Ale dnes je tiez brutalne, na obed bolo 16 stupnov, tak som neodolala :D normalne to vyzera, ako keby po jeseni hned prisla jar, ale tak nechcem zakriknut :!: bodaj by to co najdlhsie vydrzalo :wasntme:

Luci, čo tretry? Sedia? :)
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 08:40:47
00
Zani, v nedelu som ta videla na hradzi :) Ja som bola cestacik prevetrat do cunova, ty si sa uz vracala :)

Jeeeej. :wasntme:

...a prečo mi nikdy nikto nekýva, nezakričí, nepotrasie pravicou?...ha? :geek:
Potešila by som, aj ja viem triasť pravicami. ;) :nod:
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 09:13:58
00
mozno aj lavicami :P .....
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 10:06:07
00
Kym som ta zaregistrovala tak uz sme boli prec :$ Aj tak by si ma nepoznala :D
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 11:30:51
00
Luci, čo tretry? Sedia? :)

Ano, Meradzi, su perfektne :nod: vytesujem sa z nich. A momentalne sa vytesujem aj z noveho cestacika :l: ale setrim si ho na este krajsie pocasie :sun: teraz je ho skoda :)
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 17:24:35
00
Tak, dámy - ako víkend? :) Ja som dala hrádzu, aj v sobotu aj v nedeľu, sobota cca.35 km, nedeľa 30. :clap:

Juj, nedeľa bola ako vyšitá. Z neba padal rozkošný bordel, niečo medzi regulérnym mrholením a vodnou triešťou. Stačilo prejsť kilometer a okuliare boli nepoužiteľné, ale častým trpezlivým utieraním sa to dalo prežiť. :y: Nepremokavé kusy oblečka boli super a užila som si jazdu úplne dokonale. :clap: Až na to neustále zotieranie briľov. :geek: ;) Ale takéto počko má ohromnú výhodu, človek má hrádzu doslova pre seba (včera som stretla asi 6 bikerov za hodinu a pol), dajú sa nerušene pozorovať vtáky (včera to bolo niekoľko exemplárov nádhernej volavky popolavej, nádhera).

:y: :f:
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 09:43:35
00
Ešte k mrholeniu:

Som doslova nadšená, ako famózne sedí galuska na takom bordeli, ako sa tvoril včera. :clap: Mokrý film, niekedy s dlhým kobercom mokrých listov, sem tam nánosy blata - nebol žiadny problém, kolesá sedeli ako prilepené, aj pri klopení v zákrutách, či na krátkych dolekopčekoch, horekopčeky po mokrých listoch zo sedla úplne fpohode. Mám od novoti Maxxis Detonator (dva a pol roka), ešte nesklamali. Jaaaj, fajný strojček som zakúpila. :inlove: :clap:
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 09:49:49
00
keyboard_arrow_up