Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Posilka.Cvic hrudnik,chrbat,brucho,ramena,ruky....S tymi nohami toho vela nenacvicis.Ale aspon budes mat dobry pocit z toho,ze nehnijes.
Ja mam teraz toho vela v praci,ale hlavne v skole...caka ma Matematicka analyza 2 ...tak na posilku a dokonca skoro ani na bike ziadny cas momentalne nevydava...Uz nech to je za mnou kua.
CVICIT :)

Zilinska Univerzita ... JAAAAJ poznaaaame, asi elektro fakulta ze?
Zobraziť komentár 07.06.2006 - 18:34:03
00
jo tak tomu sa hovori smola geroy, hned po ukonceni skoly si cez volno spravit nutenu prestavku od biku. sucitim s tebou, nakolko som pred mesiacom preletel riaditka a v lete kopol kolenom do skaly. cesta na urazovku, kde mi obzerali v rane chrupavku, nasledovalo polhodinove sitie,dlaha. ta sla sice po 12 dnoch dole ale chodil som ako retard este viac ako tyzden a bolet ma koleno prestalo par dni dozadu. aby toho nebolo malo tak som si nasiel rozbite lozisko v rame, takze putovalo pekne na vymenu. suma sumarum mesiac bez biku so far a tajny tip ze este tak 3-4tyzdne. aspon som sa konecne donutil kupit kolenacky nad ktorymi som meditoval uz asi pol roka :) .ale bez biku je to peklo

to tucek: nielen aj mna v piatok caka matala 2 a niesom na elektro fakulte.
Zobraziť komentár 07.06.2006 - 18:43:02
00
geroy: skus sadnut do invalidneho voziku a hrat basket alebo si na nom zajazdi dole poriadnym kopcom :D potom napis maximalku
Zobraziť komentár 07.06.2006 - 20:40:20
00
no joooooooo, s tou dlahou na nohe prekonam tak akurat rekord v sedeni na internete...

ale uz v piatok bude sadra, tak rovno poviem brachovi nech tam integruje aj kufor na moje cranky hehe....

inak co myslite kde pracuje taato rehabilitacnaa sestra

http://www.ryoni.com/models/adriana_lima.html

pozrite do konca, videjko za vsetky drobneee
Zobraziť komentár 07.06.2006 - 23:24:47
00
diky geroyi
:D
bavim sa dalej na tej stranke
inak cakal som nejaku bajkopointu popravde :(
Zobraziť komentár 07.06.2006 - 23:49:28
00
http://www.ryoni.com/music_videos/katie_melua.html

ale toto je bajkozalezitost :D :D

pocuvajte prvu vetu tej spevacky :D :D :D
Zobraziť komentár 08.06.2006 - 00:01:01
00
hehe, to co je za zaciatok pesnicky ze

"there are 9 milion bicycles in Beijing....

by ma zaujimalo, ze aky petrzlen fajcil ten skladatel co vymyslel ten jej text....

inak najprv som si myslel, ze sa jej zasekli rifle v retazi a preto ju tahaju po zemi....

na tej stranke som dnes stravil asi pol dna ....a na bikovych strankach asi tak 7 hodin...uz sa mi bude aj snivat o karbonovych fulloch...
Zobraziť komentár 08.06.2006 - 01:10:14
00
Posilka.Cvic hrudnik,chrbat,brucho,ramena,ruky....S tymi nohami toho vela nenacvicis.Ale aspon budes mat dobry pocit z toho,ze nehnijes.
Ja mam teraz toho vela v praci,ale hlavne v skole...caka ma Matematicka analyza 2 ...tak na posilku a dokonca skoro ani na bike ziadny cas momentalne nevydava...Uz nech to je za mnou kua.
CVICIT :)

Zilinska Univerzita ... JAAAAJ poznaaaame, asi elektro fakulta ze?

fakulta riadenia a informatiky :wink:
Zobraziť komentár 08.06.2006 - 08:23:47
00
geroy: skus sadnut do invalidneho voziku a hrat basket alebo si na nom zajazdi dole poriadnym kopcom :D potom napis maximalku

LOL :D :D :D
Zobraziť komentár 08.06.2006 - 08:25:24
00
no tak dnes som po 2 tyzdnoch spravil prvych 30 kilakov pre tych z Kosic (KE-Jahodna-Klatov-Bukovec-KE) vacsinou po lese...
z kondicky som vysiel riadne...

s tou sadrou to bola celkom sranda...akurat sa nedalo skakat lebo nakoniec som si ten kufor nenamontoval na sadru :(

ale celkom som si to pustal v zjazdikoch hehe, je to pocit porovnatelny asi k bikovaniu v lyziarke :)

skoda ze som si nemohol odfotit tie vyjavene pohlady okoloiducich :)))
Zobraziť komentár 19.06.2006 - 21:43:42
00
ty si cisty extremista. to by ma isto nenapadlo aby som siel so sadrou na bike :lol:
Zobraziť komentár 19.06.2006 - 21:45:53
00
ale napadlo, keby si dva tyzdne iba vysedaaval a hlivel na posteli a cez okno pozeral ako je vonku pekne....
Zobraziť komentár 19.06.2006 - 22:04:48
00
a vies co mozno aj napadlo. pred tyzdnom si bratranec na zapase nastiepil klucnu kost na zapase a o tyzden uz skusal hrat futbal. tak mozno by som to aj ja skusil s tou sadrou na nohe. ale iba v pripade ze by som ju nemal az nad koleno :lol:
Zobraziť komentár 19.06.2006 - 22:21:08
00
no tak dnes som po 2 tyzdnoch spravil prvych 30 kilakov pre tych z Kosic (KE-Jahodna-Klatov-Bukovec-KE) vacsinou po lese...
z kondicky som vysiel riadne...

Najblizsie daj vediet - urobim fotky. :D
Zobraziť komentár 19.06.2006 - 22:30:20
00
rispekta geroy :!: :!: :!:
tot bajkerske srdce
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 08:53:45
00
keyboard_arrow_up