Dnes poobede som sa isiel s kamosom ako kazdy den previest na biku po horach. Isli sme po nasej oblubenej trase a zjazd po horach dole. Ked sme uz boli skoro dole, bola tam dost prudka , ale zvladnutelna zatacka vpravo a ...................skoro sme sa vyje...i, pretoze pred nami bola cierno-zlta zavora , ktora tam vzivote nebola. Len tak tak sme to stihli ubrzdit, a to si neviem predstavit ostatnych cyklistov ake museli na to chytat nervy, pretoze tadial ich niekolko desiatok denne chodieva. Dufam....ze ju raz niekto odpali dynamitom
Už sa teším, keď sa raz z tohto skorumpovaného a pri*rbaného štátu odsťahujem preč. Byť tebou, tak tú závoru nejako odstránim. Minule som takto odstránil v lese zámok a reťaz z brány.
ja som rozmyslal ze si na biku zoberem ryľ a dako tu zavoru odstranim,.......ale najlepsie by to asi islo dynamitom, ale myslim ze by tam bola potom jama a ostatnym cyklistom by to asi prekazalo
To je taký problém ju podliezť? hádam závory su tam na to aby napríklad nejaký kreténi, nechodili vykladať odpad, alebo aby sa tam nechodilo na osobných autách.... na tvojom mieste by som kontaktoval zriadovateľa tejto závory, nech tam umiestni výstražnú značku, upozornujúcu na nový objekt na ceste.
Dost zle sa podlieza v 50ke. To ju skor prelezies a nedobrovolne.
šak som povedal nech kontaktuje zriadovateľa a nech tam dá viditeľné o par desiatok metrov pred závorou, upozornenie /značku/ .... tak ked o nej vie tak hadam nebude druhý raz túrovať....
tak tak skôr to bráni motorkárom a štvorkolkárom a autárom jazdiť do lesa, ajkeď zvyčajne na závoru vyberú tú najneprahľednejšiu zákrutu, samozrejme bez upozornenia nejakou značkou alebo hocičím... skôr ma štvú spadnuté a spílené (!) stromy krížom cez turistický chodník...
[quote=""]ta zavora ma urcite dovod a urcite nie je namierena proti bikerom...takze zachovaj klud a pekne ju podlez [/quote
V 50tke! Neni problem aj v 60tke !
ehm minule sme boli soknuty ze uz aj na prastarej su hore surovo napilene a pohadzane stromy aby som odtial 'nedalo' prejst na 3duby... to iste je uz dost davno nad svoradovou jaskynou....este na staru vojensku drbnu takuto rampu a potom bude riadna zabava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A inak podobna zavora nedavno pribudla aj pod bratislavskym kamzikom v smere na ahoj...
A inak podobna zavora nedavno pribudla aj pod bratislavskym kamzikom v smere na ahoj...
Ste normalny
Dost zle sa podlieza v 50ke. To ju skor prelezies a nedobrovolne.
šak som povedal nech kontaktuje zriadovateľa a nech tam dá viditeľné o par desiatok metrov pred závorou, upozornenie /značku/ .... tak ked o nej vie tak hadam nebude druhý raz túrovať....
V 50tke!