Stolik k trenazeru. Ratikon z Alzy … cakal som za tie peniaze - 65€ , ze to bude kus plastu rozheganeho a pojde hned spat, ale velmi milo prekvapil. Stolik je pevny a velmi dobre spracovany.
Pochybujem, ze tie rajdy su cele z titanu, pravdepodobne je to len nejaka zliatina s primesou titanu. Koniec koncov tam aj pisu "Titanium Alloy" a pod tym sa da chapat naozaj cokolvek okrem titanu.
Na výrobu komponentov a rámov sa používa iba zliatina.
"Bicycle frames made of Titanium are actually made of a titanium alloy. The two most common titanium alloys used in the cycling industry are 6/4 and 3/2.5. The numerator in each fraction refers to the percentage of aluminum and the denominator refers to the percentage of vanadium in the alloy."
"Titanium is 2 times stronger than aluminum. This means it offers titanium bike frames with a higher strength-to-weight ratio than aluminum frames, resulting in durable, lightweight bikes that can withstand demanding riding conditions. Titanium is 45% lighter than steel."
a nad SP connect alebo Quadlockom si nerozmyslal?ja tak nosim mobil a je to fajn..samozrejme netreba padnut lebo nikdy nevies ale zatial mobil prezil vsetky pady a kolizie..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To len ty sa stale hras na chrumkaveho 😉
ufff
Na výrobu komponentov a rámov sa používa iba zliatina.
"Bicycle frames made of Titanium are actually made of a titanium alloy. The two most common titanium alloys used in the cycling industry are 6/4 and 3/2.5. The numerator in each fraction refers to the percentage of aluminum and the denominator refers to the percentage of vanadium in the alloy."
"Titanium is 2 times stronger than aluminum. This means it offers titanium bike frames with a higher strength-to-weight ratio than aluminum frames, resulting in durable, lightweight bikes that can withstand demanding riding conditions. Titanium is 45% lighter than steel."
široký a dlhý popruh vhodný aj na veľkých chlapov.