Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-6% Muc-Off Matt Finish Detailer čistiaci/ochranný prostriedok, rozprašovač, 250 ml
10,35 €
-6%
MOC 12,29 €
Hahah si ma dojal s tym vendor lock
Neviem o ziadnej oracle farme
no k vyske 178 cm je to adekvatna noha dlzky 265 mm
to aby ma nepreklapalo z predu do zadu ked fuka vietor
astro co este maju ako chlapi ?
tretryýMavic scree po dvoch pokusoch definitivne nahradzaju tretry Vaude Tonale AM II, nubukova koza+ goretex, vibram podrazka
a ktomu drobnost za vypredajovu cenu, vnutorne gace do sortiek
Tie tretry sú super, (teplo, pohodlie..) až na jednu vec - skúšal som dva páry (jedny som poslal späť bikediscountu a aj som im popísal problém, druhé niekde v predajni..) a pri obidvoch pároch ten istý neduh: zle prilepená podrážka VOVNÚTRI topánky, čo malo za následok, že pri chôdzi topánky vydávali zvuk, ako keby bola na podrážke nalepená žuvačka (aj to bolo citeľné na chodidle..) - čiže veľká skúška nervov musím povedať
Tretry vyzeraju dobre, aj su take paradne papucky ako boli Mavic ? Akurat mne vadia tie snurky, ale co uz.
no ja uz gace ku kolenackam mam http://www.endurasport.com/products/?ProductID=760&initcode=E2013BK aj taketo http://www.endurasport.com/products/?ProductID=113&initcode=E8029BK ,tak by si mal aj ty poriadit
sa pohybujes v zlej spoločnosti
duropero: zacinam sa bat
a moje mavicy uz cestovali naspet ...uvidime co spravia v deutchlande
co ty - ale my ci to prezijeme
Nové ložiská na posilovaciu vežu. Tie staré vyrobili zrejme z čokolády
(prečo mi to ten obrázok vždy otočí? už som ho nahral dvakrát, v PC som ho otočil dole hlavou a aj tak to stále nahráva zle
Peto uz si ho patchol a vyrobil si si vlastne mapy?