Pozrem to ked to budem menit...
Kvoli crankbrothers pedalom pre brata som objednaval z bike-components.de ale tie kufre maju aj tu na shope...no nie skladom
hmmm... je ta oniomania nakazliva? ak ano tak som v tejto skupinke nieco chytil.... lebo v noci som objednal nieco co vlastne ani nepotrebujem a v podstate je mi to nanic.. proste dalsi bike nepotrebujem.. dokonaly nakup pre bazar.. idem sa dat liecit...
Tiez nam v kosiku e13 kazetu, prichodom xt 12s sady su konecne o cosi lacnejsie, na bazar pojde ale gx eagle kazeta. Neviem, ci to za to stoji, ale aspon budem mat o 20% nizsi anti squat...
najavcsia pliaga v nakupovani je internet... v dobe ked sme vsetko nakupovali osobne to bolo bezpecne ... do toho YTUBE ta presvedci ze prave toto aktualne je to spravne... a zrazu clovek beka ako ovca a hadze do kosika.. sak je doprava zadarmo plus je to v akcii...a este pre istotu si clovek zopakuje v hlave 3body.. 1. Kedy ked nie teraz, 2. Usetrene je zarobene. 3. Zasluzim si.
hmmm... je ta oniomania nakazliva? ak ano tak som v tejto skupinke nieco chytil.... lebo v noci som objednal nieco co vlastne ani nepotrebujem a v podstate je mi to nanic.. proste dalsi bike nepotrebujem.. dokonaly nakup pre bazar.. idem sa dat liecit...
Objednane na skusku, pani s domacou vyrobou ma namotali Vraj jedno z najlepsich ake sa da kupit, doteraz som to nikdy nejedol, a je to fantasticke Uz spekulujem taktiez nad domacim Cena sialena za tu trochu
Kvôli tomu som nedávno kúpil lacnú sušičku a vyrábam doma.
Na porovnanie som kúpil asi 2 týždne dozadu v Lidli a nedá sa to porovnať.
Lidl má 100g zo 160g masa, ja na 100g sušeného hovädzieho spotrebujem okolo 300g.
Sušička za 25 ečiek a ideš, ale musí mať nastavovanie teploty, lebo prvú hodinu to potrebuješ mať na 70 st. celzia, potom už stačí minimum.
Ak sa ti podarí, je to fakt ako droga.
tak keď môžu chlapi jazdiť dámske sedlá na Tour...
Specialized originally marketed its Mimic saddle as being developed specifically for women, but male riders have taken a liking to it as well. This one belongs to Deceuninck-Quick Step rider Michael Morkov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kvoli crankbrothers pedalom pre brata som objednaval z bike-components.de ale tie kufre maju aj tu na shope...no nie skladom
Len ci si to nemylis s tiez spomenutou onaniou ??
Ked mas boost naboje a boost kluky tak nedas boost sedlo. Ved to musi ladit kua
BOOST u Selle Italia znamená skrátená ***** sedla. Dĺžka 248mm vs 275mm.
Kvôli tomu som nedávno kúpil lacnú sušičku a vyrábam doma.
Na porovnanie som kúpil asi 2 týždne dozadu v Lidli a nedá sa to porovnať.
Lidl má 100g zo 160g masa, ja na 100g sušeného hovädzieho spotrebujem okolo 300g.
Sušička za 25 ečiek a ideš, ale musí mať nastavovanie teploty, lebo prvú hodinu to potrebuješ mať na 70 st. celzia, potom už stačí minimum.
Ak sa ti podarí, je to fakt ako droga.
K teme, po vyse dvoch mesiacoch dosiel magneticky drzik na hadicu rezervoaru, za dolar vyzera pouzitelne, plast rozumne pruzny, snad to vydrzi
To je sranda.
Možno jediná žena, čo chce kratšie 😄
Specialized originally marketed its Mimic saddle as being developed specifically for women, but male riders have taken a liking to it as well. This one belongs to Deceuninck-Quick Step rider Michael Morkov.