No neviem akym stylom jazdis ale ja som s nimi pomerne nespokojny... tak napriklad brzdna sila alebo prehrievanie je v pohode ako nic vazne ale ked mas denne na nich jazdit 70km v lese tak uz zacnu fungovat inak... mam pocit ze platnicky nie su to co boli asi po 1600km => necele 3mes a kotuce su makke sa mi podarilo predny prehnut iba tak, ze ked som mal zablokovane predne a zadne
koleso a som skocil tak to akosi prepruzilo cez koleso a cez vidlu a ohlo to predny kotuc... (nie ze by som bol gramblavy a skakal nejak krizom ale ked v zjazde spoza zakruty vyleti terene auto tak sa skace z cesty ako sa len da

) no a este je tu jedna dost zvlastna vec co sa mi stava ked dobrzdujem tj ked uz skoro stojim alebo len brzdim zadnou brzdou v zjazde tak zacne vydavat take vrzgave a az bublave zvuky asi je mastna ale netusim z coho. Uz som ju aj odmastil vydrzalo to par km ale uz je to znova... tak teraz mam taky plan ze kupim nove kotuce Magura Venti disk a platnicky tie najlepsie ake tam pojdu a vyskusam a ak to nepomoze tak kupim nieco take ako XTR, OpoPuro, Ultimate lebo ja na to nervy nemam

No a ked casto jazdis po ceste 33km/h tak si kup nieco do usi lebo dost rezonuju ale mam taky pocit ze zalezi od plastov ake mas

Ale inak nie su az take strasne ak jazdis normalne

Ale si mu dal co proto:) Najviac sa mi paci posledna veta...