Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No konecne... Spodnica dorazila... :twisted:

tak to konecne rozbal, nech uvidime co tam je :shock:
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 19:05:22
00
:-D aj ja som tak reagoval :-D ale uz by som ich nekupil :-D :-D

to si mu chudakovi nemal robit, teraz namiesto radosti ma hlavu v smutku...
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 19:07:00
00
No neviem akym stylom jazdis ale ja som s nimi pomerne nespokojny... tak napriklad brzdna sila alebo prehrievanie je v pohode ako nic vazne ale ked mas denne na nich jazdit 70km v lese tak uz zacnu fungovat inak... mam pocit ze platnicky nie su to co boli asi po 1600km => necele 3mes a kotuce su makke sa mi podarilo predny prehnut iba tak, ze ked som mal zablokovane predne a zadne koleso a som skocil tak to akosi prepruzilo cez koleso a cez vidlu a ohlo to predny kotuc... (nie ze by som bol gramblavy a skakal nejak krizom ale ked v zjazde spoza zakruty vyleti terene auto tak sa skace z cesty ako sa len da :-D ) no a este je tu jedna dost zvlastna vec co sa mi stava ked dobrzdujem tj ked uz skoro stojim alebo len brzdim zadnou brzdou v zjazde tak zacne vydavat take vrzgave a az bublave zvuky asi je mastna ale netusim z coho. Uz som ju aj odmastil vydrzalo to par km ale uz je to znova... tak teraz mam taky plan ze kupim nove kotuce Magura Venti disk a platnicky tie najlepsie ake tam pojdu a vyskusam a ak to nepomoze tak kupim nieco take ako XTR, OpoPuro, Ultimate lebo ja na to nervy nemam :-D No a ked casto jazdis po ceste 33km/h tak si kup nieco do usi lebo dost rezonuju ale mam taky pocit ze zalezi od plastov ake mas ;-) Ale inak nie su az take strasne ak jazdis normalne :-)

Ale si mu dal co proto:) Najviac sa mi paci posledna veta...
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 19:12:55
00
No ja som jazdil doteraz Avid Juicy5 a som spoko na moje jazdenie v pohode a kotuce tam am formula a s tymui isto niesu take problemy ako s Avidmi avidy 5 ky na nic ňh jazdia v pohode svoje pocity napisem ked pojazim zatial su v krabici :) ale zas druha vec je ze platnickami a kotucom dokazes brzdu dost zmenit aj jej chod a s tym magurackym kotucom to bude v poho podla mna
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 19:19:08
00
ako som uz pisal, tie brzdy nie su zle ale ked clovek vela jazdi tak zisti ake su... ale zase zalezi aj od stastia aky kus chytis tak ja by som sa na tvojom mieste nebal, ze tie brzdy budu zle. Ale pri najhorsom vzdy sa daju nejak vylepsit :-) a to sexi koliecko je super da sa s nim pekne nastavit chod brzd ako potrebujes ale je zaujimave ze po case tie brzdy ako keby zmaknu ale len trochu cca po 200km a treba s kolieckom potocit na minimum a potom na maximum a brzdia dost natvrdo.
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 19:41:02
00
mno tak vdaka za rady a pocity a uz sa tesim na rve km asi si dam Duen na nich heh na zabehnutie uvidime
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 20:02:13
00
No ja som jazdil doteraz Avid Juicy5 a som spoko na moje jazdenie v pohode a kotuce tam am formula a s tymui isto niesu take problemy ako s Avidmi avidy 5 ky na nic ňh jazdia v pohode svoje pocity napisem ked pojazim zatial su v krabici :) ale zas druha vec je ze platnickami a kotucom dokazes brzdu dost zmenit aj jej chod a s tym magurackym kotucom to bude v poho podla mna

Mal si Avid 5 presiel si na 7cky? Hm.
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 20:11:55
00
dovody bola jedna taka a jedna taka a sdostal som vyhodnu ponuku na 7micky tak 5ky som predal a mam tieto
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 20:20:21
00
(teda nie zrovna postarka ale funkcne k tomu bolo blizko :) ) predstavec a rovne rajdy...

konecne mam ten spravny posed :twisted:
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 20:23:39
00
tak to konecne rozbal, nech uvidime co tam je :shock:

Tady je dukaz :twisted:

Prílohy:

spd.jpg
spd.jpg 161.76 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 27.02.2008 - 21:28:53
00

:shock: :shock: :shock:
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 21:31:00
00

a kua...ja asi vazne na tu svadbu pojdem pozriet 8)
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 21:35:34
00
to je uz nevesta vyzlecena...eroticka lampa svieti.
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 21:37:31
00
a kua...ja asi vazne na tu svadbu pojdem pozriet 8)

Pridi, cez Cicmany to mas kusok :)

Draha ale odkazuje, ze ak chces vidiet spodnicu, tak sa mylis :evil: :lol:
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 21:42:23
00
pri zbadani samotneho obrazku spodnice, som si najprv myslel, ze si si pomylil temu
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=15580&start=0
:lol:
Zobraziť komentár 27.02.2008 - 21:46:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up