Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Fulli1987 ak v nis vela chodis (napr pri noseni biku po schodoch, alebo pocas vyjazdu niekam zabehnes), tak odporucam kupit si tieto plastove krytky http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/speedplay-zero-coffee-shop-caps/rp-prod51477
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 22:11:19
00
o tych krytkach viem ale pravdupovediac, som lenivy nosit so sebou nejake krytky, ja som ich uz kupoval jazdene a majitel ich predaval prave preto ze v nich vela behal tak chcel ine, ja som tie srobicky uz len dorazil :D
randy nie je drzat ako drzat, mne napr viac vyhovuje ked mi tam drzi noha kurevsky pevne a pri predchadzajucich TIME RXS som mal pocit ze mi ta noha poriadne lieta (ale to je dost individualne)
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 22:15:15
00
Ja som kupil tie najlacnejsie, teda tieto http://www.xcrsvorada.sk/pedale-speedplay-zero-chrome-moly-celeste Potom su Stainless, Titanium a Nanogram. Posledne dve su ale len do 83,25 kg a ja mam momentalne 90 :D takze pre mna su tie prve v pohode, okrem ineho mam cierne kluky tak si myslim ze to bude aj dobre ladit :)
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 22:20:48
00
Randy nieje jedno co ti pri jazde drzi nohu....ine pedale napr nedokazes nastavit tak aby bolo tvojim kolenam dobre :) tieto nastavis naozaj hocijako...to ze sa nastavuju zlozitejsie je pravda..ale kazdy koho poznam co ich vozi by uz nemenil..cize ked znicim keo max 2 tak asi skusim speedplay :)
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 22:28:46
00
Posledne dve su ale len do 83,25 kg a ja mam momentalne 90 :D

myslim ze toto je az druhy dovod preco si tie dva modely nikto nekupi :D :D :D
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 22:45:23
00
nezaskodi si pripomenut jedno video

youtube.com/watch?v=0h8dcG3CvVM&t=0

a homemade zlepsovak na trvaly coffee shop cleat cover :)
i1209.photobucket.com
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 22:53:21
01
misopetrovic ktore nastavenie je tak dolezite, ze mi to zachrani kolena, ktore mam dost v biednom stave?

dovo nie je to len nejaky marketingovy tah? :D ved ma to nedrzi za pistalu :)takze je na mne, ako kyvkam v clenku :)
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 22:58:36
00
dovo co je akoze na tom videu? "floating" mozes mat akurat tak ked mas volnejsie nastaveny kufor
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 23:01:06
00
ziadne pedale nenapravia to ze niekto vyvaluje pri slapani kolena do spolujazdcov :D
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 23:02:50
02
Ja som kupil tie najlacnejsie, teda tieto http://www.xcrsvorada.sk/pedale-speedplay-zero-chrome-moly-celeste Potom su Stainless, Titanium a Nanogram. Posledne dve su ale len do 83,25 kg a ja mam momentalne 90 :D takze pre mna su tie prve v pohode, okrem ineho mam cierne kluky tak si myslim ze to bude aj dobre ladit :)

na to ze ide o najlacnejsiu verziu, celkom palka
Zobraziť komentár 06.06.2014 - 07:03:37
00
nezaskodi si pripomenut jedno video

youtube.com/watch?v=0h8dcG3CvVM&t=0

a homemade zlepsovak na trvaly coffee shop cleat cover :)

haha toto je najvacsia blbost aku som kedy videl....kebyze mam vychvalit keo namiesto speedplay tak na keo pedaloch budem slapat s kuframi bez vole a pekne rovno nohami....a na speedplay pedaloch si to dam pekne z kolenami na siroko a vznikne presne opacne reklamne video :P
Zobraziť komentár 06.06.2014 - 09:09:16
00
na to ze ide o najlacnejsiu verziu, celkom palka

tak ale ak to porovnas s najdrahsou verziou tak toto je naozaj len za par supou :)
Zobraziť komentár 06.06.2014 - 09:10:42
00
... a mne sa 70 eur zdalo vela za PD-A600 8) Takze tieto slapatka urcite nepotrebujem :whew:
Zobraziť komentár 06.06.2014 - 09:16:43
00
randy jasne, urcite je v tom aj trochu marketingu. kde v dnesnej dobe nie je. Speedplay to video neprebralo iba tak. Vzniklo vsak bez ich vedomia :) moja vlastna skusenost je vsak velmi podobna ak nie totozna. Mal som Keo Max, nasledne som si na mesiac pozical Zero. Tie iste trasy, prevody, styl jazdy a kolena hlasili rozdiel. Keo Max isli do prec a kupil som rovno 2 pary, aby bolo aj na tarylku. Pred Keo som urcity cas jazdil staru Ultegru, nasledne Iclic. Ako pisal Fulli1987 - ziadne pedale vyvalene kolena nenapravia, to je jasne. Ale zistil som, ze velmi vyrazne mozu pomoct usetrit clenok, koleno a zlepsit kruhovy pohyb. Asi tak :)
Zobraziť komentár 06.06.2014 - 09:18:32
00
placebo :) Ci mam tretry chytenu tak ci onak, je to uplne jedno, ak ti drzi tretra k pedalu bez pohnutia. To ze si viem nastavit nejaku volo,je pre vacsinu ludi nepodstatna, kedze maju pedale nastavene natvrdo.

Nebola ta pozitivna zmena sposobena zmenou pozicie? Ja som mal strasne problemy a tak som posunul kufor viac do stredu a problem vyrieseny (Povodne som sa riadil podla pozicie kufra v tom zliabku, len az pred tyzdnom som si vsimol, ze na starych tretrach bol vyssie a na novych nizsie, takze rovnaka pozicia v nom znamenala cca 0,5 cm posun.)
Zobraziť komentár 06.06.2014 - 09:37:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up