Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No , ale už aj skončite lebo vám tu ***** opäť môj matrac...
Zobraziť komentár 10.01.2015 - 22:26:38
013
ale vsak daj ja spavam uz stvrt roka na nafukovacke, tak sa vzdy potesim aspon vizualnemu zazitku takejto vymozenosti :D
Zobraziť komentár 10.01.2015 - 22:31:20
01
Aj ja chcem vidieť matrac :D
Brayenn 1/4 roka na nafukovacke?! To by ma telo rozbolelo už len pri pohľade na nafukovací balónik..prečo nemôžeš spať normálne na matraci?
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 00:17:29
00
ale vsak daj ja spavam uz stvrt roka na nafukovacke, tak sa vzdy potesim aspon vizualnemu zazitku takejto vymozenosti :D

to by som radsej spal len na zemi...na nejakej deke (uz som tak spal vela krat...ja nemam rad makku postel...a na zemi sa mi spalo pokazde super) z nafukovacky by som bol dolamany uz po jednej noci....

co mas nejaky zdravotny dovod?alebo preco nafukovacka? :o
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 00:22:10
00
Mne dnes prisiesla poštárka informácie o nových pravidlách zasielania - hlavne o tom, že keď je balík na uloženie na pošte, tak jediné info je elektronické, čiže keď na mňa odosielateľ nemal ani email a ani telefónne číslo, tak mám proste smolu
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 01:44:38
00
Mne dnes prisiesla poštárka informácie o nových pravidlách zasielania - hlavne o tom, že keď je balík na uloženie na pošte, tak jediné info je elektronické, čiže keď na mňa odosielateľ nemal ani email a ani telefónne číslo, tak mám proste smolu

loooool :D to co je za blbost? :D zvysili ceny..a este su lenivi ti vobec doniest zlty listok -_- to ab si clovek sam este aj zistoval ci uz mu dosiel balik...
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 02:10:06
00
Najlepsie je, ze na strankach posty nie je ani zmienka o nejakych zmenach, ziadna sprava, nic. "Obcan, zisti si."
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 02:27:55
01
Omg,to ako uplne vazne?
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 02:30:57
00
Slovenska Posta stale zije v komunizme....kedy sa vela veci dialo no nik o tom nevedel. Dizajn pobociek posty sa tiez skoro nezmenil od komunizmu.akurat sa koruny 1:1 zmenili na eura....a kvalita sluzieb aj zamestnacov je stale ta ista ak nie horsia
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 08:09:08
02

mne prisiel do schranky listok, akurat nebol zlty, ale biely ..
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 08:17:52
00
Ja som si objednal nejaké veci tu Z bazáru a čo odišlo pred koncom roku malo lístok. Čo išlo V tomto roku, u toho som našiel len na track&trace oznámenie že je na pošte, tak som sa pýtal, že čo to má znamenať a toto bola ich odpoveď. Tiež ma to prekvapilo...
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 08:45:20
00
ked prestane posta nechavat papieriky v schranke uz si nikdy nedam nic poslat cez postu, ten ich slavny trackovaci system...koko krat som uz mal balik v rukach v kosiciach a na nete bol este stale v blave :)
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 08:47:00
01
.. tak jediné info je elektronické, čiže keď na mňa odosielateľ nemal ani email a ani telefónne číslo, tak mám proste smolu

to je cudne nakupovanie, ked nemate na seba vzajomny kontakt :)
minuly tyzden som par balikov posielal a bolo iba na mne ci to poslem "na postu", alebo na adresu. takze je to vec dohody s odosielatelom. ak mi z nejakych dovodov posta nevyhovuje, tak v oblasti balikov tu konkurencia je solidna, staci si vybrat vhodnu sluzbu podla potrieb ;)
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 08:51:55
00
Mne sa zlte papieriky pacili zo vsetkeho najviac.nebavi ma nahananie s kurierom,pripadne smsky,ze ma nemozu zastihnut,ked kurier ani neraci zavolat.ja vacsinou neviem,kde pocas dna budem. Takto si najdem papierik v schranke a idem si vyzdvihnut na postu.pre mna najpohodlnejsie.
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 09:34:26
07
najradsej mam ked kurierovi do telefonu poviem ze nie, nie som doma :D a este som na vine ze nie som doma a necakam ho cely den :D ked mi ani nepride sms ze mi bude dorucovana zasielka a cislo na kuriera, obycajna sms poslana cez smsbranu...to je taky problem v roku 2015 (2014) .. a proste su dni ked clovek bud nema cas alebo proste zabudne refreshnut tracking kde ma zasielku, a zase aby som si ja zhanal cislo na kuriera cez centralu zase to kde sme, za 4,5€ ci kolko stoji postovne?
pridem vecer domov, vyberiem si papierik zo schranky, na druhy den alebo na dalsi si pre to v klude pojdem na postu a ziadne stresy
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 09:55:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up