no tak Mavic uz su zabalene, a zajtra idu na vymenu do BD za vacsie
mimochodom ta navratka od nich funguje? cize postovne hradi BD? vracal uz niekto, myslim tovar samozrejme

Uz si
silva poslala ten balik? Ak este nie, lepsie je neposlat to teraz, ale objednat si vacsie, a az ked Ti pridu, vyskusat a poslat spat tie ktore budu horsie. Takto sa Ti moze stat ze horsie budu tie ktore Ti pridu

Akurat pred par tyzdnami som vracal tovar do B-D a az vtedy som si vsimol (predpokladam ze to malo ludi vie) ze
B-D zaplati dopravu za vratenie tovaru, ak je objednavka vacsia ako 40 Eur. Co je super, a nabuduce pri
objednani tretier sa rovno oplati zobrat 3 cisla, a tie 2 co sa nehodia nasledne poslat spat na ucet B-D. Doprava a sprocesovanie vratenia penazi na paypal bolo asi do 5 dni (peniaze par minut potom ako B-D napisal mail ze dostali tovar). Cize financne to nestoji nic, len cas straveny na poste, pricom clovek si usetri cas behania po obchodoch (kde vacsinou veci aj tak nemaju na sklade na vyskusanie).
K tej navratke - maju to urobene pekne, priamo to vytlaci A4 s podacim listkom balika na naklady prijimatela s adresou na B-D a potvrdenim pre sl. postu. Samozrejme teta na poste z toho bola paf, a par minut sa cudovala ze nevie co s tym, ze ciarove kody jej neberie a pod. Potom zasla dozadu (zrejme k veducej), a po chvili ked sa vratila, uz iba opeciatkovala spodnu prijemku (ta Ti ostane) a tu hornu cast s adresou ze nalepi na balik (este sa pytala kolegyne, ze ako to ma urobit? Ta jej poradila, ze vsak lepiacou paskou

). Aj slovenska posta sa vyvija

Za to preplacanie dopravy o dovod viac nakupovat v B-D (pripadne, inspiracia pre dalsie shopy, ak nechcu prist o zakaznika).