Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vyzerá to sľubne, uvidíme či sa naplnia slová:

Príloha:
36.jpg

To mas 170 mm ci 160 ? Mne ma prist 170 cca do mesiaca ale rad by som ju prerobil na 160 podla videi to vyzera jednoducho
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 16:58:36
00
Navážil som cca 2.00 kg ale nie je to presná váha, takže úplne presne neviem.

Znížiť ju nie je problém, akurát potrebuješ kovový spacer. ;)
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:13:09
00
Mna nazvat gramarom to si zrovna netrafil :D mam 90kg pri 186cm takze som skor Kittelovsky typ ktoremu 50 gramov zrovna nevadi a ani nepomoze ;) mne slo o to aby mi tam zapasovala a myslim ze pasuje. tu je fotka pred a po. menil som aj kosik na flasu a zrezal som krk o 1cm. ak by som chcel ist do detailov vymenim Hope cervenu podlozku za nejaku ciernu,ale to ma nejak netrapi :) tie drobnosti som bral s 22bikes az odpoviem vsetkym

Hack3r na paradu ;) ta sedlovka tam sadla ako rit na serbel :) cisto zo stranky dizajnu skoda bielej vidlice ( ale viem ze si pisal ze primarna je u teba cesta a nechce sa ti zbytocne do hackera vrazat) :y:
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:13:29
01
Gramari su u mna ludia ktori maju lahke biky lebo pri kupe komponentov sleduju v prvom rade vahu a cena ich velmi nezaujima. Takych je tu dost a ti maju prehlad o vsetkych vahach. Staci citat sekciu na to urcenu. Teba som sa nechcel njiako dotknut.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:33:09
02
Šikol by sa "custom" nástrek vo farbách rámu.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:33:53
02
Dnes čačky mačky na doladenie zo suncycle a nové rukavičky, ktorým som neodolal v kaktuse(specializede) na bajkalskej z 39 na 18,99.

Prílohy:

DSC04026.JPG
DSC04026.JPG 580.32 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.01.2015 - 18:01:06
01
Vyzerá to sľubne, uvidíme či sa naplnia slová:

parada co to kostovalo a odkial?

Príloha:
36.jpg
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 19:09:49
00
Nejaké termoprádlo z Kaktus biku (Endura BaaBaa) a zo Suncycle (Craft Active Pro Zero Turtleneck a Craft Active Crewneck) + cepín na turistiku (Climbing Rock Wizard).
A ešte moju obľúbenú buffku, ktorú som na jednom výlete stratil, bohužiaľ...

Prílohy:

drobnosti.jpg
drobnosti.jpg 517.07 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

ovecky.jpg
ovecky.jpg 111.49 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.01.2015 - 20:15:36
04
no tak Mavic uz su zabalene, a zajtra idu na vymenu do BD za vacsie
mimochodom ta navratka od nich funguje? cize postovne hradi BD? vracal uz niekto, myslim tovar samozrejme :lol:

Uz si silva poslala ten balik? Ak este nie, lepsie je neposlat to teraz, ale objednat si vacsie, a az ked Ti pridu, vyskusat a poslat spat tie ktore budu horsie. Takto sa Ti moze stat ze horsie budu tie ktore Ti pridu :(
Akurat pred par tyzdnami som vracal tovar do B-D a az vtedy som si vsimol (predpokladam ze to malo ludi vie) ze B-D zaplati dopravu za vratenie tovaru, ak je objednavka vacsia ako 40 Eur. Co je super, a nabuduce pri
objednani tretier sa rovno oplati zobrat 3 cisla, a tie 2 co sa nehodia nasledne poslat spat na ucet B-D. Doprava a sprocesovanie vratenia penazi na paypal bolo asi do 5 dni (peniaze par minut potom ako B-D napisal mail ze dostali tovar). Cize financne to nestoji nic, len cas straveny na poste, pricom clovek si usetri cas behania po obchodoch (kde vacsinou veci aj tak nemaju na sklade na vyskusanie).

K tej navratke - maju to urobene pekne, priamo to vytlaci A4 s podacim listkom balika na naklady prijimatela s adresou na B-D a potvrdenim pre sl. postu. Samozrejme teta na poste z toho bola paf, a par minut sa cudovala ze nevie co s tym, ze ciarove kody jej neberie a pod. Potom zasla dozadu (zrejme k veducej), a po chvili ked sa vratila, uz iba opeciatkovala spodnu prijemku (ta Ti ostane) a tu hornu cast s adresou ze nalepi na balik (este sa pytala kolegyne, ze ako to ma urobit? Ta jej poradila, ze vsak lepiacou paskou :) ). Aj slovenska posta sa vyvija :)
Za to preplacanie dopravy o dovod viac nakupovat v B-D (pripadne, inspiracia pre dalsie shopy, ak nechcu prist o zakaznika).
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 23:33:32
01
Niečo podobné funguje u bike-components.de Posielal som naspäť sedlovku reverba,poslali mailom tlačivo s kódom,ja som len vytlačil a zaniesol na poštu,akurát len písali že to mám poslať cez expres poštu.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 23:42:27
00
Hack3r - neviem ci je ta karbonova sedlovka Force dobry vyber. je jednak prilis az podozrivo lacna a jednak ta znacka je znama nizsou kvalitou. pozri napriklad toto:
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/kola-a-komponenty/detail-47790.html
-upadavaju hlavicky srobikom znacky Force, na kotucoch!
keby si mal 60 kg, tak nepoviem nic, ale ked pises ze mas 90, tak si na tu sedlovku davaj pozor, alebo ju radsej rovno vrat
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 23:50:59
00
lacna mozno je oproti "znackovym" ale povedzme si uprimne,kolko moze stat vyroba takej sedlovky? ja ratam orientacne ze cca 5-20 eur podla zlozitosti zamku a potlače. okrem ineho pisu o skrutkach na prevodnikoch, nikde zmienka o sedlovke. nepisem, ze som na nu cital recenzie a videl realne testy, ale nemyslim si ze by si takato firma dovolila dat na trh kazovu sedlovku ktora by ohrozila zdravie, alebo zivot bajkera. ak by nahodou aj povolila tak pri beznom slapani by sa mi nemuselo nic stat a v zlozitejsom terene a v zjazde na sedle nesedim tak si myslim ze by to mohlo byt ok :)
Zobraziť komentár 23.01.2015 - 00:40:01
00
ok jak chces, ja som ta len upozornil, lebo ved zdravie je to najhlavnejsie ;) inak ten BF odkaz nie su skrutky na prevodniky, ale na kotuce, vraj odpadli 4 zo 6.

btw, tieto lacnejsie karbonove komponenty byvaju lacne preto, lebo su kombinovane - tenucka hlinikova trubka potiahnuta vrstvou karbonu. Ani jeden z tychto materialov tam nie je zastupeny v dostatocnom mnozstve, preto su krehkejsie ako komponenty cisto hlinikove alebo cisto karbonove. ja sam mam niekde doma takeho kombinovane riaditka, ale uz davno ich nevozim.

edit: ta vyssia hmotnost je tiez znakom toho, ze je to materialovo kombinovane.

Naposledy upravil iron.hide dňa 23.01.2015 - 01:01:12, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 23.01.2015 - 00:52:02
00
tato ma telo z karbonu a vrch kde je zamok je hlinik. ked uz tu o nej piseme, vozite niekto tu sedlovku? Sedlovka Force Team Karbon http://www.bicycles.sk/shop/sedlovky/sedlovka-force-team-karbon/5784/
Zobraziť komentár 23.01.2015 - 00:56:36
00
Force je len rebrand, to robi niekto iny, neviem ale kto... pripomina mi nejaku verziu Ritchey. Vyrobna cena je imho tak 2e :D, mozno aj menej :D (vratane vsetkych znackovych), jedine co stoji nejak znatelne su odpisy tych foriem, kde nalievaju karbon, imho.
Zobraziť komentár 23.01.2015 - 08:19:21
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up