Jj, tie moje boli nejake organiky, semimetaliky boli lepsie, ale na original to nemalo ani zdaleka, dlho sa to zajazdovalo a nebrzdilo to tak. Zas na druhej strane, ak musim rocne menit 3x dosticky, tak je otazka, ci kupovat za 30e original (kedysi tolko stali). Na AM/EN bajku teraz mam aligatory, co stoja asi 60% ceny originalu (ktory aj tak tazko zohnat uz) a brzdia k mojej spokojnosti. Ale napr. BBB organiky dokial si nesadnu, tak prakticky to iste ako tie cinske, tak si myslim, ze to aj cinske lacaky su, len premalovane na BBB a cena navysena 5x

Inak dlho vozim exustary,
pedale aj tretry. Na jednom pedale sa velmi rychlo vydrala titanova oska, ale potvora drzi stale a nic tomu nie je. Rovnako som myslel, ze magneziove telo nevydrzi dlho ale nie. Drzi potvora

(zato Shimano, to bol vzdy problem s tymi drbnutymi gulickami). Tretry su prakticky cista kopia Speslov a keby mali ich povodny bodygeometry, tak Speslu sa uz nedotknem ani klacikom (za to, co z tretier spravili). XPedo mam v plane nahodit, uz ich drzim v skatuli asi 6 rokov

Tak daj vediet, ako dopadol test.