Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja stale neviem najst vyuzitie pre tablet, len mi lezi v zasuvke. :( Bud pouzijem mobil ked si chcem len pozriet nieco na nete a nechce sa mi zapinat comp, alebo ked chcem plnohodnotny a bezpecny net (nakupy na webe, weby nekompatibilne s mobilmi), tak tablet mi nijak nepomoze a pouzijem ntbk.

Na co pouzivate tablety? Ako citacku knih? Alebo na pozeranie filmov? Alebo net?

Takto, tablet som dostal ako "vypozicku" zo skoly takze ho chcem primarne pouzivat v skole na prednasky atd.
Na nakupy tiez pouzivam klasicke PC kedze tablet ani mobil sa mi nezda byt bezpecny, toboz nie tento ktory je sledovany skolou :D
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 09:56:24
00
Ja stale neviem najst vyuzitie pre tablet, len mi lezi v zasuvke. :( Bud pouzijem mobil ked si chcem len pozriet nieco na nete a nechce sa mi zapinat comp, alebo ked chcem plnohodnotny a bezpecny net (nakupy na webe, weby nekompatibilne s mobilmi), tak tablet mi nijak nepomoze a pouzijem ntbk.

Na co pouzivate tablety? Ako citacku knih? Alebo na pozeranie filmov? Alebo net?

90% casu: RSS + browser + Relay for Reddit Pro ;)

Ked chcem "len pozriet nieco na nete", tak sa to lepsie pozera na 7-8" obrazovke ako na 4.6" mobile - doma si baterku na mobile radsej setrim a telefon nabijam raz za 3-4 dni.

V aute som to mal ako pasazier raz a skoro som sa doblval. Ja v aute nemozem nic hrat ani citat - jedine pocuvat hudbu.
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 09:56:39
00
v čom je tablet menej bezpečný oproti PC?
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:02:15
00
Tablet = honeypot.

OS a cele prostredie je optimalizovane na vyciciavanie osobnych udajov a ich obchodovanie. Appky su plne adware/malware komponentov.
A je uplne jedno ci to je android alebo apple.
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:09:59
02
A je uplne jedno ci to je android alebo apple.

ale apple je predsalen trocha bezpecnejsi ako deravy android
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:12:23
00
Ad ta velkost displeja: Ano, lepsie sa pozera obsah na väcsom displeji, ale ja som zistil, ze pre mna je to surfovanie na tablete neergonomicke, preto ho nepouzivam. Mobil drzim aj odvladam jednou rukou, na tablet uz potrebujem dve a velmi mi to vadi. No nic, bude dalej cakat na svoju prilezitost v sufliku. :)
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:15:30
00
Vojde sa tam vacsia mapa v Locuse - lahsie sa najdem ked bludim. :-)
A dlho som ho pouzival ako poznamkovy blok v praci - mal som synchronizovane poznamky medzi PC, tabletom a mobilom.
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:17:41
00
ale apple je predsalen trocha bezpecnejsi ako deravy android

to su naivne predstavy neznalych ludi - ovplyvnene marketingom Applu - vid nedavny pripad ked desattisice (aj popularnych) aplikacii boli kompilovane v hackermi upravenom vyvojovom prostredi a do finalnych buildov sa dostal malware

https://nakedsecurity.sophos.com/2015/09/22/apples-app-store-hit-by-the-xcodeghost-of-malware-present/
http://www.net-security.org/malware_news.php?id=3089

atd

Naposledy upravil PhilJ dňa 02.10.2015 - 10:25:43, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:20:59
00
kks ty si ***** :D prvy pripad za niekolko rokov :D
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:22:53
00
Aj ked beriem, ze je mozne, ze mas pravdu, tak to pri tvojom nicku vyznieva dost vtipne. :-) :-)
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:24:51
02
samozrejme lebo s apple fungujem cez 10 rokov , stovky ak nie tisice financnych transakcii cez mobil a tablet bez jedinej zlej skusenosti a ani jeden "ukradnuty" cent ...
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:27:26
00
aký je rozdiel v tom či moja údaje pozná google, apple, alebo microsoft? alebo hockto iný ... prudíte paranoiu a pritom v školách v škôlkach a podobne vyžadujú vypisovať mená a rodné čísla a podobné veci niekde verejne na nástenku a to je už reálnejšie nebezpečie fejkových pôžičiek ... a proste vyžaduje to min školstva a ak to rodič nevyplní tak škola dostane pokutu .... a čo asi taká škola potom bude robiť všakže?
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:27:30
00
To bol prvy pripad v takom obrovskom rozsahu.
Malware bol v app store bezne aj predtym:

http://www.forbes.com/sites/adriankingsleyhughes/2012/07/06/first-ios-malware-hits-app-store/

...inak iOS tu je len 8 rokov, predtym si si na Nokiu nalepil logo Apple ? :rofl:
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:29:37
03
Ja pouzivam na nakupy cez net len PC s klasickym browserom v ktorom viem kontrolovat cookies, overit sifrovane pripojenie a certifikat a kde mam osvedceny antivir. Plus na PC neklikam na blbosti a neinstalujem tam nic. Cize viem, ze je to safe z tohto pohladu.

Mozno sa podobna uroven bezpecnosti da dosiahnut aj na mobile / tablete ak by som tam dal nejaky spolahlivy antivir a browser, ale v tejto problematike sa neorientujem a ani mi nestoji za to stracat s niecim takym cas. A aj keby, tak na mobile / tablete obcas kliknem aj na menej safe odkaz, takze take zariadenie na platby pouzivat nechcem.

P.S. Mozno som paranoidny, ale uz ani do PayPalu som nakoniec teraz radsej nezaregistroval novu platobnu kartu kedze si mozem PayPal account topovat priamo v realnom case prevodom z bankoveho uctu cez internetbanking a teda nemam tym padom dovod poskytnut cislo karty a CVV nejakej tretej strane, ktora si to ulozi do databazy, ktora je tercom utokov.
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:46:14
00
to su naivne predstavy neznalych ludi - ovplyvnene marketingom Applu - vid nedavny pripad ked desattisice (aj popularnych) aplikacii boli kompilovane v hackermi upravenom vyvojovom prostredi a do finalnych buildov sa dostal malware

https://nakedsecurity.sophos.com/2015/09/22/apples-app-store-hit-by-the-xcodeghost-of-malware-present/
http://www.net-security.org/malware_news.php?id=3089

atd

ale ja som nemyslel aplikacie ale samotny OS
Zobraziť komentár 02.10.2015 - 10:58:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up