Origo je to to to je bez debaty. SMS Santini ma inu kvlaitu v dresoch ako Pearl Izumi co jazdi BMC, Design je vec pohladu kazdemu sa paci nieco ine. Urcite je to lepsie nez to co nosila repre pred tym to bola Nyna. Alebo hnus bol aj navrh kitu od Catelli. Viac na obrazkoch.
presne.. cesťáci arogantne vo vačšine prípadov MTBčkara neodzdravia.. minule som sa nasral a medzi jurom a BA jednému došpurtoval do háku a nedovolil mu zdrhnúť....a ešte som si neodpustil ho prešpurtovať v tom brdku pod nadjazdom pred vstupom do rače... dúfam že ho omýna ego doteraz
vzhľadom na to že som mu nakoniec v miniatúrnom brdku zdrhol keď som mu nastúpil hej stíhali
bacha na to narozdiel od shitmana sram má v zadu len 10z najmenšie kolečko... ja som ťahal 32-10 prevod
akože kašlal by som na toho žiletkára..ale fučal nepríjemný protivietor a keď sa blížil tak som ho pozdravil a dodal že prestriedajme sa v tom protivetre...a on na mňa len zazrel hodil vlnu smerom odomňa a nastúpil... a to ma vážne nasralo
32-10 je na MTB úplne postačujúci prevod, pri ktorom na 29" bajku dáš pri normálnej kadencii cez 40 km/h, krátkodobo aj cez 50 km/h. Dlhodobo udržateľná je rýchlosť 35 km/h. Čo je taký lepší štandard na cesťáku.
nieco aby mi nebolo zima na telo (som trocha skepticky pri tej hrubke), nieco aby som nechodil bosy, aby som nebol hladny, nieco aby som si mal na com rozbit drzku a jednu nahradnu retiazku na druhy bajk
no sak uvidime, mozno su nove a este nie je nikto kto by ich mal tak dlho, vyzeraju ale celkom solidne ze by mohli nieco vydrzat a ja zas nie som nejaky pro, mne treba hlavne nieco v com budem v zime moct ist bez toho aby mi fukalo na nohy a bola mi zima
Včera som testoval tie Force zimne tretry tenka ponožka -2 st spravili sme 38km a musim povedať nepocitil som žiadnu zimu, velmi dobra volba som rád že som si ich kupil . Dik za odkaz Scarinko .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a ako sa tu už veľakrát písalo:
" Je jedno v čom a na čom jazdíte, hlavne že jazdíte."
HOWK.
meliem zatial dva kliky od najemnejsieho
Nohy stihali tocit na jednoplacke za ziletkarom?
bacha na to narozdiel od shitmana sram má v zadu len 10z najmenšie kolečko... ja som ťahal 32-10 prevod
akože kašlal by som na toho žiletkára..ale fučal nepríjemný protivietor a keď sa blížil tak som ho pozdravil a dodal že prestriedajme sa v tom protivetre...a on na mňa len zazrel hodil vlnu smerom odomňa a nastúpil... a to ma vážne nasralo
nieco aby mi nebolo zima na telo (som trocha skepticky pri tej hrubke), nieco aby som nechodil bosy, aby som nebol hladny, nieco aby som si mal na com rozbit drzku
Včera som testoval tie Force zimne tretry tenka ponožka -2 st spravili sme 38km a musim povedať nepocitil som žiadnu zimu, velmi dobra volba som rád že som si ich kupil . Dik za odkaz Scarinko .