Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftvalecek napísal:
som zvedavy co poviete na tie leatty.3.0 enduro za mna strasne sklamanie. nema to grip a podrazlu,doslova zrolujem do klbka ako barefooty

kde si videl 3.0 ?
ja vidim vsade 2.0

arrow_leftA1ex napísal:
Ja sice nemam osobne vyskusane nic ine, ale je nejaky dovod preco by si niekto nekupil 5.10? Teda okrem toho ak mu nesedia na nohu

odkedy to nie su 5.10, ale adidas ...
minimalne sa zmenil strih - 10 rokov som kupoval iba 5.10 (aj ked som podrazku zlikvidoval za sezonu), ale teraz sa obzeram po inych vyrobcoch (zatial vyhrava leatt) ...
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 02:13:10
00
arrow_leftdrifter_00 napísal:
Ešte som nepočul, že by Redshift alebo iný predstavec s odpružením bol na škodu. Ked som pred rokom menil gravel bike, nový má rám o 3,5 cm dlhší a tak som nemohol použiť pôvodný 9cm Redshift predstavec (moc dlhý posed pochopitelne), ten 55mm ešte nebol dostupný, tak som docasne používal obyčajný pevný predstavec tej dlžky, teda som presiel z Redshiftu na neodpružený a teda som to riadne cítil!!! a Rovnako aj ked som si nedávno ten 55mm Redshift namontoval!!! "niesi vyklepaný" Odpružený predstavec nenahradí odpruženú vidlicu, len niečo pomôže. Aj na MTB full s najlepším tlmičom/vidlou budeš vyklepaný. Budeš len MENEJ vyklepaný.

Ja netvrdím, že je to zlé. Má to kopec fanúšikov, kopec ľudí si to chváli. Spravil som si domácu úlohu a pozrel som celý youtube pred kúpou samozrejme, len som možno ja čakal niečo iné. Stále to používam na graveli, ako píšeš, oproti pevnému predstavcu to je cítiť. No ja som čakal možno nejaké magické zlepšenie.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 08:33:22
01
Kindo tieto :

https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/tretry-na-flat-pedale/leatt-proflat-30-tretry-cierna-p253552.html

inak mam doma dvoje five ten freerider contact a okrem nonstop sa odlepujucej podrazky, ktore stale zlepim chemoprenom, su ako nove a to mam 8mm piny na nukeproof horizont sam hill. Vsetko pri mojej vahe napovedá, ze by som ich mal znicit tak ako vsetci. a drzia a drzia.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 08:38:31
02
Och tak lepit opakovane chemoprenom podrazku nie je velmi drzia a drzia :D
A skusit fr pro alebo trailcross nechces? Mne moje zlte xtcka drzia 3 sezony ako nic, a to v nich chodim sem tam aj na turistiku
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 10:18:29
00
narazam na to ze sa odlepuje guma od podosvy, ( eva medzipodrazky ) ale nieje potrhana ako v drvivej vacsine ludi. na zimu mam impacty, tie su tvrde a pevne a grip neskutocny, len su tazke na take bezne vozenie. freerider pro su uzke, mam neskutocne siroku nohu a tak na uzsie strihy ani nepozeram :( trailcross mi zase pridu makke.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 10:21:28
02
arrow_leftA1ex napísal:
Pytam sa, lebo ja mam trailcrossy, som maximalne spokojny so vsetkym, a rozmyslam nad fr pro, a nikdy som sa nikde nedocital, ze by nieco malo lepsiu podrazku na flaty ako stealth. Pocul som o prepade kvality klasickych freeriderov, ale zaroven su aj o dost lacnejsie ako kedysi.

presiel som na specialized roost kedze sa dlhohodobo (min rok) dlrzia na cene okolo 45e tak neni o com.
https://www.kola-radotin.cz/sk/vyhledavanie?q=roost
bol som dlho fanusik klasickych freerider-ov ale zivotnost podrazky je max sezona a cenovo sa freerideri nepriblizia ani akcii k roostom ani nahodou, vzdy je to min +50% az takmer dvojnasobok, pricom roosty sa pocitovo blizia skor k modelu freerider pro (maju eva medzipodrazku a mierne vyztuzenie na prstoch, pomerne nizku vahu a drobne vychytavky ako gumicka pod ktore sa schovaju snurky). co sa gripu tyka, nemam ziadne vyhrady, som milo prekvapeny ako to drzi, ani jeden slipped pedal. cena vykon bezkonkurencna.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 10:40:32
02
arrow_leftschejta napísal:
Ku mne 5.10 uz ani nesmu do domu, Freeridery za 4mesiace skoncili 2x na reklamacke a treti krat uz som to nemal ani chut riesit. Vzdy prepadnuta vnutorna vlozka v topanke, vypln klasicka mriezka ako ta co činan dava do najlacnejsich topanok za 10€

no vidis, a ja po vyskusani RC, ION a Vaude, kupim nabuduce opat Freeridery klasicky za 65eur vo vypredaji, lebo vsetko ostatne vydrzalo rovnako kratko ale nemalo to ani zdaleka taky grip ako Freeridery
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 10:56:16
00
arrow_leftKinDo napísal:
odkedy to nie su 5.10, ale adidas ...
minimalne sa zmenil strih - 10 rokov som kupoval iba 5.10 (aj ked som podrazku zlikvidoval za sezonu), ale teraz sa obzeram po inych vyrobcoch (zatial vyhrava leatt) ...

Adidas kupil FiveTen pred 14timi rokmi
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 11:04:20
00
Dnes dorazila "energia" na dlhe vyjazdy co nas cakaju. V sobotu odchadzame pobikovat do tepla t.j. s manzelkou ideme na tyzdnovu cyklodovolenku na nasu oblubenu Mallorku.

Prílohy:

20250929_120307.jpg
20250929_120307.jpg 261.81 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.09.2025 - 12:07:38
01
arrow_leftfoobar napísal:
Adidas kupil FiveTen pred 14timi rokmi

a na druhy den zacali vyrabat zmenene 5.10 :angel:

v kazdom pripade som sa v povodnom prispevku zle vyjadril
odkedy sa zmenil vyrobny proces / zmenila sa znacka na obuvi (povodne bolo iba logo 5.10, teraz je 5.10 + adidas)
kto ich nosi (nosil povodne a aj terajsie), ten vie ...
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 12:56:27
01
nj, len na "zmenenu" dodrbanu podrazku sa ludia stazuju uz 10 rokov - teraz je to dodrbane uz druhykrat? :D
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 13:18:10
00
ja som sa na podrazku nestazoval (aj ked som ju spomenul, ale v inom kontexte) - mozno by si si mal precitat na co reagujem a nasledne reagujes Ty :)
v kazdom pripade sme OT a nemusime pokracovat ...
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 13:23:06
00
arrow_leftlakko napísal:
Dnes dorazila "energia" na dlhe vyjazdy co nas cakaju. V sobotu odchadzame pobikovat do tepla t.j. s manzelkou ideme na tyzdnovu cyklodovolenku na nasu oblubenu Mallorku.

na jednej strane sa mi paci taketo velke balenie a divim sa ze sa bezne nepredavaju velke gely, na druhej strane mi to prijde dost drahe.
A teda nechcem do teba rypat len ma to zaujima. Nieje to trosku overkill na dovolenku? Ved bezne sladkosti ti dodaju kopec energie na bezne aj viac intenzivne vyjazdy..
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 14:36:33
00
Ked mas 6 dni po sebe vyjazdy 100+ km, musis doplnat energiu, lebo inac ta treti den sekne deficit a uz sa z toho nepozbieras. Takmer 10 rokov som intenzivne trenoval na Ironmany, takze uz viem co moje telo potrebuje. Velky gel je 90 g carbs, cize pri intenzivnej jazde tak na 1,5 hod. Kedze idem na dovolenku, intenzita bude nizsia, takze ten velky gel bude na 100+ km vyjazd t.j. cca 4 hod. To co je na foto je pre dvoch. Manzelka tiez fici na tychto rychlych cukroch, na biku aj pri behu. Jedno balenie drink mixu mam do zasoby.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 15:56:33
06
Akoze chapem ze to uz mas vyratane a ze nemusis potom spekulovat co si zo sebou na vyjazd zobrat. V tomto je to velmi prakticke.

Ale je skoda ze nevedia co za to pytat. Co som pozeral na SK stranke 7e za 360kcal (PF 90) je pre mna proste vela.

Teraz na MTB maratone som za 4.5 hodiny prejedol max 3 eura. 3x 50g modra coko tycinka z lidlu (fake kitkat chunky) a 2x sojovy suk a 750ml bidon ked som asi to 1/5 dal cukor a trocha citronovej stavy.
Tym to samozrejme neospevujem ze ooo ako som usetril, verim ze tie gely su efektivnejsie ale asi niesom uplne ochotny tolko zaplatit.

Sorry za OT, a uzite dovolenku :)
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 16:25:45
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up