Hej, nerozumieš mu.
zdravotna a socialna starostlivost, policia, sudy, zachranne zlozky, hasici, atd atd, vsetko plati stat z dani obcanov ... a preto ma stat plne pravo zakonmi stanovovat podmienky tak, aby minimalizovat tieto naklady ... pre nechapavych este raz: aby minimalizoval tieto naklady platene z dani
ci ako si to predstavujete ? ze ten co nieco plati by nemal mat pravo povedat, za akych podmienok to bude platit ?
v holandsku ci kde to nemaju povinnost nosit prilbu, no ok, asi tam maju uvedomelych obcanov co nepotrebuju na vsetko zakon a riadia sa zdravym rozumom alebo maju ten system nastaveny inak, tak aby vobec nemotivoval hazardovat so zdravim ... ale v tomto bananistane, kde slovak slovakovi este aj rakovinu zavidi, akekolvek povolenie uzdy povedie ku katastrofe vo verejnych financiach ...
EDIT : len taka otazka do fora : Pouzivate ochranne puzdro na mobil ? Odpovedat mi nemusite
... ospravedlňujem sa, niekedy si ani neuvedomím, že sem-tam použijem nejaké slovíčko, ktorému určité percentíčko ľudí nemusí rozumieť: https://sk.wikipedia.org/wiki/Časopriestor
Jazdci na pretekárskych autách musia mať prilby a pásy. Vodiči áut určených pre dopravu musia mať len pásy. Hoci počet úrazov hlavy pri autohaváriach je dosť veľký, prilby nie sú v aute povinné.
Ale existuje. Len za to, že dva rôzne športy musia mať to isté vybavenie neznamená, že to vybavenie plní rovnakú funkciu. To je ako povedať, že chrániče na americký futbal sú to isté, ako chrániče na downhill bicykel. Alebo bunda na cestnú motorku. No nie, nie su. Tak isto, ako v aute je primárna ochrana pás aj na bicykli je primárna ochrana helma. A, mimochodom, vodiči áut majú vo svojich autách airbagy, tie v pretekárskych autách nie su.
o-hocicom/zrusenie-povinnosti-nosit-prilbu-t36770.html
Tak keď sa nedá očkovať, tak pravdepodobnosť, že bude bojovať so zápalom je dosť vysoká...
Ja, na rozdiel od vás, aspoň neprajem kolegom cyklistom pobyt na chirurgii.
„Tak isto, ako nepretekár potrebuje pásy v aute, len nie štvorbodové, aj nepretekár potrebuje helmu na bicykli, len nie za 200€ inmold.“
Pre bicykel neexistuje analóg bezpečnostných pásov auta.
Jazdci na pretekárskych autách musia mať prilby a pásy. Vodiči áut určených pre dopravu musia mať len pásy. Hoci počet úrazov hlavy pri autohaváriach je dosť veľký, prilby nie sú v aute povinné.
Na Slovensku uzákonili cykloprilby, aby mal cyklista väčšiu nádej na prežitie (hoci s doživotnými následkami), keď doňho narazí vodič auta, zachytí spätným zrkadlom, odhodí/vcucne prúd vzduchu alebo vytlačí z cesty pri tesnom predbiehaní.
Pri absencii cyklociest by z racionaálneho hľadiska bolo účinnejšie, keby pri predbiehaní zaviedli povinný 1,5 m bočný odstup a tým sa vyhli uvedeným kolíziám. Je k tomu neporovnateľne viac dôvodov, ako pre prilbu: obchádzanie výtlkov, kanálov a nerovností (ach tie naše cesty), strata rovnováhy pri náhlej nevoľnosti, porive vetra, zošmyknutí nohy, zlomení pedála, uvoľnení kľuky, ...
Z histórie vieme, že cykloprilba vznikla pre krkolomné MTB-trasy, nie na cesty. To bol asi prípad nebohého cyklistu vo vašom odkaze (je to len moja špekulácia kvôli Manínskej tiesňave a obľube riskantných športov).
stratíš v tej pomalej rýchlosti stabilitu a prejdeš do protismeru / ...
A pre Laca ... áno človek co nenosí helmu je nezodpovedný voči sebe , ale to mam na saláme , ale co nemám ze spôsobí problémy aj " dotknutej " osobe , kde sa predpokladá po vzájomnej zrážke väčší rozsah poranení ako by helmu použil ...
Ale ako hovorí Braňo Mojsej, poďme k "merítku veci". To, že niekto si tú prilbu na hlavu nedá, ešte neznamená, že je to vo všeobecnosti nezodpovedný človek, podobne ako to, že keď ju nosí striktne a neustále, neznamená, že je vo všeobecnosti zodpovedný. Že je zrazu z neho lepší, dokonalejší človek oproti tomu, čo prilbu až tak striktne nemusí.
Viem si predstaviť aj niekoho, čo na MTB fóre bude striktne presadzovať názor, že ani sekundu bez prilby musí byť uzákonené a tých, čo to neberú až tak vážne a chcú mať možnosť slobodne sa na vlastnú zodpovednosť rozhodnúť, začne pranierovať a zhadzovať, urážať ... a viem si kľudne predstaviť že ten istý človek niekde na inom fóre bude bojovať napr. proti povinnému očkovaniu alebo podobne. A tiež to bude robiť s veľkým zápalom.
Život lidskej je tak složitej, pane óbrlajtnante, že život člověka je proti tomu úplnej hadr.
1. dajte svoj príspevok prečítať psychológovi a on vám poradí, čo ďalej
2. naučte sa odomykať tretry z pedálov, aby na vaše liečenie nemuseli prispievať ostatní platcovia zdravotného poistenia
Neviem prečo tu takmer všetci hudú že prilbu musím nosiť - nie, nemusím - ale keď chcem, tak si ju dám.
Aj na TdF boli onehdá prilby out a podla týchto rečí by tam malo byť mŕtvych viac ako pri Stalingrade - a bolo?
Kým som nezdemoloval moju prilbu, vieš, aký najväčší úraz som mal? Na tej mojej zdemolovanej prilbe to je aj vidieť, na úplnom vrchu pri pozornom prezeraní môžeš vidieť takú dosť veľkú preliačeninu. To sa, prosím pekne, stalo, keď som bol na cyklovýlete v Kuželovskom mlýne a prilbu som si nechal na hlave pri vstupe do neho. Lenže on mal cca 1.5m vysoké dvere a ostré zárubne, ja mám 1.85m. Príliš skoro som sa vzpriamil a ťukol si prilbu dosť silno. Nie, že by som mal zranenie, keby som tú prilbu nemal, ale hlava by ma bolela. Takto ma nič nebolelo, len srdéčko z preliačeniny na peknej prilbičke.
Keď som zdemoloval prilbu, tak to bol prvý vážnejší pád po cca 10 rokoch, čo na biku jazdím vážnejšie a náročnejšie trasy, pritom bikujem ja aj celá moja rodina celý život. Pred tým som vždy padal v meste v zime.
Tak isto, ako nepretekár potrebuje pásy v aute, len nie štvorbodové, aj nepretekár potrebuje helmu na bicykli, len nie za 200€ inmold. To, že "predsa ja nie som pretekár, idem sa len previezť z bodu A do bodu B, prilbu nepotrebujem" si určite povedal aj tento pán: https://www.cas.sk/clanok/319552/znamy-cestovatel-dvakrat-unikol-smrti-na-cestach-patrik-44-spadol-z-bicykla-a-zomrel/
Práve, že človek, ktorý denne jazdí vie, ako sa správať, keď náhodou chytím šmyk, keď náhodou ma strhne prúd vzduchu od kamiónu alebo podobne. Ako sa správať, keď stratím kontrolu. To znižuje šancu na pád. Problém je, že tí, ktorí to s bikom myslia vážne jazdia denne asi tak 10-50x viac, ako človek, čo sa "len dostáva z bodu A do bodu B". A pokiaľ jazdíš po ceste, tak máš už základ dosť veľkú šancu dopravnej nehody, ktorej vinník môže byť niekto iný.
Touto fotkou si mi zničil ideály