Včera som bol na nákupe v jednote a pozerám - medzi časopismi cyklomag. Tak som sa rozhodol, že ho kúpim a pozriem ako to vlastne ten náš prvý(?) cyklistický časopis vyzerá. Musím povedať, že som bol milo prekvapený. Problémom je, človek zvyknutý na Velo to hneď porovnáva s týmto tradičným českým
bike magazinom

Čo sa mi páčilo:
+ grafická stránka je podľa mňa úplne v poriadku
+ články boli tiež štandardne dobre napísané
+ reportáže, výber tém
Čo by som zmenil (viem že toto je 2 číslo, ale to len tak do budúcna):
Neviem, ale trošku sa mi zdala chaotická štruktúra. Myslím tým postupnosť článkov...
Ďalej napr. rubrika prax je 2x - nebolo by zlé to spraviť trošku ináč, napr. aj prax (3-4 bike) a potom vymyslieť niečo na spôsob Vela ako napr. je Velo Star, HT do 800e alebo súboj 2 bikov - proste niečo aby sa to neopakovalo, ale podalo sa to trošku inou formou. Využil by som aj napr. pred väčším článom foto na 2 stránku (sory ak som si nevšimol)...
Interview by som tiež nedával 3 krát (jedno by som odložilna ďalšie číslo

) - ale je dobré, že jedno je s niekym kto nie je priamo športovec, ale je napr úzko prepojený s cyklistikou...
Určite by som ešte niečo dal k technike, komponentom...
Zaradil by som aj krátke spravy - niečo na spôsob Vela na začiatku...
Trošku aj gramaticky sa mi niektoré veci nezdali, ale nie som slovenčinár, takže nemôžem povedať, že či to je správne alebo nie...
Inak veľmi držím palce. Som rád, že sa niekto podujal na takúto ťažkú a mravenčiu prácu a verím, že vydržíte a nájdete si miesta u slovenských bikerov (u mňa máte fanúšika istého

)