lidicky..ja som casak nikdy nerobil a ani robit nebudem, ale som rad ze cyklomag je tu...a dokedy zalezi aj od ich prace ale aj od vasej kritiky ci tolerancie

..ja by som to z velom ani nicim inym nezrovnaval...ked bude stat to co velo(4 ecka) potom by som asi nadaval ..ale za 2 -co chcete..a este ktomu po tak kratkej dobe!
ja im fandim..a dobre sa mi to cita...
aj ked pravda je ze:
- chyb je tam fakt dost
-profesionalita sa ma kam posuvat
-sluby by mali dodrzat..ved kazda blbost potesi (aj ked neviem aky kalendar tam este mal vlastne byt..ved tam vnutri je -cmska..

)
-dizajn sa snad polepsi casom s financiami..
-terminy vychadzania (voci predplatcom) by sa mali tiez "zdisciplinovat"!
...
ale inak ja v nom nachadzam za tie 2ecka dost pocitanicka napohodu...ani od toho tazke profiinformacie zatial neocakavam...mne sa ta jednoduchost paci
...odoberam aj "mountain bike" nemecky a ten je o riadny kusok drahsi(8e)..a veru poslednu dobu plny reklam..a "peknych obrazkov" (teda dizajn premakany)..ale inak mi to uz moc nedava..dokonca som ho chcel kvoli magu zrusit..no zatial este pockam
jednoznacne na citanie do pohody je cyklomag pre mna fajn..a verim, ze casom ho vylepsia...peniaze, cas a kritika robia svoje...bud zabiju alebo posilnia