Lokalizácia
Formulár sa odosiela
s tým Cannonom to moc vtipné nebolo, recenzia na ten bike tam je aj od eli-ho...inak tá 2009 je aj v prvom tohtoročnom čísle, toto veru nie je pekná vizitka...

ja som síce rád, že Cyklomag je, ale ruku na srdce, tie chyby, chlapi (a dievčatá), fakt, robte s tým niečo!!!! :x
Zobraziť komentár 22.04.2010 - 21:25:29
00
si pekný srandista a optimista :D
Zobraziť komentár 22.04.2010 - 22:01:35
00
jashin niekedy kým niečo napíšeš porozmýšľaj, niekoho tvoj vtip by mohol aj uraziť. A ak sa ti nepáči Cyklomag a potom tu naň kydáš, tak načo si ho kupuješ :tmi: :^)
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 07:39:40
00
veď píšem že Imro sa dal na tancovanie... :lol: takže žiadna príloha nebude :(

katko,ale aké baby chodia na salsu... ^_^
to je lepšie ako spotení kamaráti niekde na bajku :D
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 10:05:28
00
kupil som si uz druhe cislo....a je to stale ten isty absolutny amaterizmus. pripada mi to horsie ako nas skolsky casopis (a ten je kazdorocne ocenovany ako najlepsi v danej kategorii na slovensku). chyby, preklepov neurekom, stylistika ziadny, fotky fotene kompaktom, clanky absolutne teoreticke, ziadne rady, nic. kupoval som 53x11, co je dcersky casopis Vela cisto o cestnej cyklistike a to bola ina bomba. neda sa to s tym vobec porovnavat.
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 14:45:19
00
musís aj porovnať kolko rokov má zasebou Cyklomag a Velo/53x11 ale je pravda ze niektore veci by sa zlepšiť mohli... pre začiatok aspoň to meškanie :)
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 16:56:35
00
To meskanie by malo byt prvorade a potom by mohli dodrziavat co napisu.
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 17:07:53
00
lidicky..ja som casak nikdy nerobil a ani robit nebudem, ale som rad ze cyklomag je tu...a dokedy zalezi aj od ich prace ale aj od vasej kritiky ci tolerancie ;) ..ja by som to z velom ani nicim inym nezrovnaval...ked bude stat to co velo(4 ecka) potom by som asi nadaval ..ale za 2 -co chcete..a este ktomu po tak kratkej dobe! :P
ja im fandim..a dobre sa mi to cita...
aj ked pravda je ze:
- chyb je tam fakt dost
-profesionalita sa ma kam posuvat
-sluby by mali dodrzat..ved kazda blbost potesi (aj ked neviem aky kalendar tam este mal vlastne byt..ved tam vnutri je -cmska.. :D )
-dizajn sa snad polepsi casom s financiami..
-terminy vychadzania (voci predplatcom) by sa mali tiez "zdisciplinovat"! :wasntme:
...
ale inak ja v nom nachadzam za tie 2ecka dost pocitanicka napohodu...ani od toho tazke profiinformacie zatial neocakavam...mne sa ta jednoduchost paci :y: :sun:
...odoberam aj "mountain bike" nemecky a ten je o riadny kusok drahsi(8e)..a veru poslednu dobu plny reklam..a "peknych obrazkov" (teda dizajn premakany)..ale inak mi to uz moc nedava..dokonca som ho chcel kvoli magu zrusit..no zatial este pockam 8)
jednoznacne na citanie do pohody je cyklomag pre mna fajn..a verim, ze casom ho vylepsia...peniaze, cas a kritika robia svoje...bud zabiju alebo posilnia ;)
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 23:13:51
00
No keď ho porovnám s Bikerom je to tisíc a jedno a to začali vychádzať v rovnakej dobe...
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 08:29:51
00
Šiki tu by nemalo ísť o peniaze a štýl, že za 2€ je super. Kupujem si aj mesačník za 10€ a popritom má konkurentov za polovičnú cenu, ale radšej budem čítať 10€ magazín ako do 5€vého šúpať len zemiaky. hehe
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 09:38:41
00
Vzdy zabudnem kto je tu "agentom" Cyklomagu. Dufam, ze si to precita.
Mam v rukach majove Velo. Je tu clanok, ktory by sa upraveny na Slovensko hodil do Cyklomagu. Str. 24 Bez trestu i bez pocitu viny. Je to suhrn pravidiel pohybu v terene a v pohranicnych oblastiach. Este by som to doplnil aj o informacie z pravidiel cestnej premavky. Naco zbytocne porusovat pravidla len preto, ze o nich nevieme a preco nevediet co omlatit policajtovi, polovnikovi, lesnemu strazcovi ... oni tiez dost casto blufuju.
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 11:40:28
00
skoda ze sa tu nikto s"kompetentnych" nevyjadri..zeby strach?...
turbi mas recht, aj ked niekedy je dobre aj easy pocitanicko na zachod :lol:
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 16:58:07
00
veď píšem že Imro sa dal na tancovanie... :lol: takže žiadna príloha nebude :(

S tou prilohou nemam nic spolocne...v podstate vacsie veci z mojej strany zacnu az Selou...

A Salsa je nahodou funn ;) , treba mat aj spolocenske zaujmy \o/ \o/
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 21:57:57
00
heh, a ja som sa minule nasla medzi autormi, alebo redaktormi ci co... zaujimave :|
Zobraziť komentár 26.04.2010 - 08:59:15
00
Veď ty si šéf externých spolupracovníkov. Nie?
Zobraziť komentár 26.04.2010 - 09:01:04
00
keyboard_arrow_up