Kategórie
Bike-tech-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
Výpredaj DT Swiss EXC 1200 Spline DB 35 27.5" predné koleso, 15x110 mm, CL
599 €
MOC 699 €
Výpredaj -19% DT Swiss HX1700 Spline 35 27.5" sada kolies, Boost, 6 dier, SRAM XD, OEM
406 €
-19%
MOC 499 €
savings Shimano PD-ES600 nášľapné pedále, jednostranné+zar. SM-SH51
57,99 €
savings
MOC 98,99 €
savings Shimano PD-M540 nášľapné pedále + zar. SM-SH51, čierna
56,99 €
savings
MOC 92,99 €
-39% XLC PD-S20 nášľapné/platformové pedále, strieborná/čierna, OEM
19,99 €
-39%
MOC 33 €
Výpredaj -23% Xpedo GFX Neo nášľapné/platformové pedále, čierna/modrá
89,99 €
-23%
MOC 124 €
Akcia savings Shimano SPD PD-M505 nášľapné pedále, strieborná
35,99 €
savings
MOC 52,99 €
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
80,99 €
savings
MOC 125 €
-10% Leatt CeraMAG Gravity 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
-10% Leatt CeraMAG Endurance 8.0 Clip-in nášľapné pedále, cera grey
251 €
-10%
MOC 279 €
Vymením dve úplne nové kktiny, ktoré sa tvária ako pedále, za dve plechovky plzne. Na krabici je napísané KwanChenKain PD-M530, sú v čiernej farbe a mali by ku nim byť aj nejaké kufre(Mr.Miyagi SM-SH51), ale je tam len kôpka železného šrotu na bagandže Lord Of the Dance baleťáka a štyri šróby(kožená čelenka nieje súčasťou balenia!). Najlepšie, ak by mal niekto záujem v okolí nášho "malebného" hlavného mesta, prípadne čo by kameňom odneho dohodil, ale nemám problém s vyslaním mojej cvičenej poštovej pandy - v takomto prípade +1x plzeň, -1x originál krabica.
Konec hlášení.
PS: Ako tak listujem správy... Tamtým hore som sa nesnažil povedať, že sú to naprd pedále. Ani raz som na týchto alebo iných nášľapných nejazdil. Boli nahodené na novom bajku, z ktorého išli ihneď do krabice a nechcelo sa mi pozerať ako zapadajú prachom a zastarávajú
podobneho tatosa zhanam na mestske vozidlo, ktore by som sa nebal zamknut na ulici
avsak:
1. aky je onen zrebec velky?
2. dvak, nechodievas z casu na cas na zapad?
Na zapad nechodim. Sice mam vlaky zadarmo, ale byvam dost daleko od vlaku aby som tam nepojazdny bajk dotiahol.
kazdopadne vdaka!
Ak áno a sú v dobrom stave tak za poštovné + pivo to beriem, prípadne by sme sa dohodli
osobne nepoznám človeka ktorý by mal kufre do zásoby...už len preto že vydržia naozaj dlho...
Nazdar,mam jedne posli mi cislo poslem ti msm o stave
Ideálne za kofolu na BK alebo hroznovku na Kolibe
Váľajú sa mi v pivnici, sú viac ako v dobrom stave, na moje jazdenie málo držia v klopkách a nechcem ich zbytočne drať brzdením keď môžu niekomu dobre poslúžiť na normálne jazdenie. Klasické XC plášte. Pre gramárov každý cca 688g.
BA a okolie hláste sa. Iba osobne na tých 2 miestach...
pri upratovani som nasiel zabudnute chranice Dainese Raceknee. Pravy je deravy, ale da sa nosit a drzi na nohe. Mozno to niekomu opravi sikovna partnerka alebo mama
- magnet je prasknuty (mal by sa dat zlepit sekundakom)
- v snimaci je ulomeny pliesok + polu baterky co som nejak opravil