caute, nechal som robit servis kamosovi a ze vraj mam vymenit aj kotuce, nejak sa mi to nezda lebo to brzdi dobre ale tvrdi ze mam zodrate
predny hope floating 180mm udajne 1,52mm
zadny je tusim nejaky 180mm SLX SM-RT66?? 1,48mm
ok mam este jeden z kazdeho, najskor som jazdil 2x SLX potom 2xhope ale SLX mi bol vpredu nejaky slaby a hope vzadu kolidoval s adapterom skrz tie nity
caute, nechal som robit servis kamosovi a ze vraj mam vymenit aj kotuce, nejak sa mi to nezda lebo to brzdi dobre ale tvrdi ze mam zodrate
A čo presne sa ti nezdá???
Lebo keď to, že to brzdí, tak ono to bude brzdiť možno aj pri 1.2 mm...ale kto by to skúšal....hlavne vpredu
Ja som teraz vymieňal Formulu, nameral som 0.8, v strede určite nemala 0.7mm, aj to len preto, že uz bolo málo oleja a nebrzdilo to.
Nikdy som nemenil kotúč čo mal cez 1mm.
Používam Ali platne čo dosť žerú kotúče (pritom ani moc nebrzdia, ale zato nikdy nepištia a stoja 2€ ), tak si skôr ani nemôžem dovoliť.
Min. rok som zodral 2 noname po 9€, tak som skúsil tú Formulu za 20, ale nevidím rozdiel v životnosti, tak teraz A2Z za 12, lebo 9€ už nepredávajú, som zvedavý..
zacnu sa viac vlnit. ja nechavam kotuce dlhsie ako je odporucane - som lahky, jazdim xc-ko. ale pod 1.2mm uz menim. piesty su vtedy dost vysunute a nerobi to dobrotu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.hopetech.com/ger/news/hope-disc-brake-rotors/
A čo presne sa ti nezdá???
Lebo keď to, že to brzdí, tak ono to bude brzdiť možno aj pri 1.2 mm...ale kto by to skúšal....hlavne vpredu
Však aj bude,ale to nechceš skúšať 😉
Nikdy som nemenil kotúč čo mal cez 1mm.
Používam Ali platne čo dosť žerú kotúče (pritom ani moc nebrzdia, ale zato nikdy nepištia a stoja 2€
Min. rok som zodral 2 noname po 9€, tak som skúsil tú Formulu za 20, ale nevidím rozdiel v životnosti, tak teraz A2Z za 12, lebo 9€ už nepredávajú, som zvedavý..
https://twitter.com/JarvistFrost/status/1004413475064598528?s=20