Podobne , ja som rád, keď sa mi v lete podarí dostať na 85 kg, no mať 80 kg, alebo menej musí byť super pri jazde do kopca a aj celkový pocit, no neviem či sa ešte niekedy na takú hmotnosť dostanem, no skôr asi nie
12mm oska zlyhanie moze oddialit, kedze poskytuje aku taku oporu oske nabojovej. ajtak je to konstrukcna slabina. pri honbe za odlahcenim taiwanci jednoducho vymenili ocelovu osku za hlinenu bez zmeny vnutornej konstrukcie a rozmerov.
nie nadarmo hope a tune isli z 15mm osky do 17mm, rovnako i9, syntace a newmen naboje maju 17mm os. CK a Hadley az 19mm ak sa nemylim.
zhrnute podciarknute: novatec robi pekne a lahke naboje
Jezus novatec pridal na nove AL orechy jednu tu zarazku ocelovu takze uz sa nezakusavaju tak ako predtym
A to pukanie osky co ma zihadlo je podla mna problem aj koli tomu ze to ma na RU tj v strede je tam len vzduch a tenky upinacik... zatial co ja mam ten isty naboj s 12mm oskou cize cez celu dutu rurku ide pevna oska malo by to byt pevnejsie a hadam aj viac vydrzat?
Svajciari z DT do hlinika pridavaju svajciarsky frank, preto je to take pevne AC ma inak tiez 17mm vnutornu osku, konverzia je ale vymenou celej osky (jednoducha zalezitost) nie stuplikami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj tú Ti môžem odfotiť v rovnakom stave.
12mm oska zlyhanie moze oddialit, kedze poskytuje aku taku oporu oske nabojovej. ajtak je to konstrukcna slabina. pri honbe za odlahcenim taiwanci jednoducho vymenili ocelovu osku za hlinenu bez zmeny vnutornej konstrukcie a rozmerov.
nie nadarmo hope a tune isli z 15mm osky do 17mm, rovnako i9, syntace a newmen naboje maju 17mm os. CK a Hadley az 19mm ak sa nemylim.
zhrnute podciarknute: novatec robi pekne a lahke naboje
A to pukanie osky co ma zihadlo je podla mna problem aj koli tomu ze to ma na RU tj v strede je tam len vzduch a tenky upinacik... zatial co ja mam ten isty naboj s 12mm oskou cize cez celu dutu rurku ide pevna oska malo by to byt pevnejsie a hadam aj viac vydrzat?
Cas ukaze....