Skoro vzdy ked padnem mam vytocene rajdy. Cize sila na krut tam je vzdy. Takze staci to dotiahnut na magora + kvalitny pad a moze sa stat. Nehovoriac o unave materialu ak sa to deje castejsie.
k tým pätkám ešte.. ono to je také drahé preto, že sa na tom nabaľujú obchodníci.. keď som mal ešte CTM tak som ju kupoval z eshopov okolo 15€ a tak ma raz napadlo keď už tu mám fabriku CTM skoro pri dome, že skočím tam pozrieť a tam mi ju dali za pár centov... ale s tým že mi tam nič nepredali a nemám sa s tým chváliť
pokial pätka sedí do rámu... vážne mi nevadí že je nejaká druhotriedna.... (radšej ich kúpim viac a budem meniť častejšie ako by som mal dopadnúť ako gusto) že pätka ako nová a prehadzovač v prdeli...
par detailov - dost masaker, XT M8000 najazdila okolo 700km, spice na zadnom kolese su dooskierane ale nie ohnute, patka ostala povodna. predne koleso ko - naboj ostava do rezervy
Toto sa raz stalo aj mne. Pri silnom zabere nieco nahlas zapraskalo, uz som zosadal ze idem pozbierat retaz a tlacim domov.. a kukam retaz cela, nechapem, idem dalej a doma pri mazani kuknem a chybal kruzok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
firma je MEDEIA
Nuz, aj toto sa da