jammin Praveze to je dobre odfotene. Tie voditka maju hrubku tak 2mm. Asi je to myslene ako deformacna zona pohonu. Mna by to ale nebavilo vyrovnavat po kazdom vyjazde
na M8000 som menil - ohol som dve stalo ma to tak 20€ - len musis to ramienko niekde zohnat (napis sem na [email protected], alebo paul lange oslany). rychlejsie a jednoduchsie bude kupit novu.
neverim ze to vyrovna tak aby to dobre radilo, ale skusit moze.
stihol som do jedneho servisu zavolat, ramienko len na objednavku, v pondelok skusim dalsie, ale pochybujem ze niekde budu mat.
do vyypletu to nevbehlo, skor sa to 'vylomilo' von, asi som pri stupani vbehol na nejaky kamen, ktory suchol o ramienko a uz bolo.
mozno to vymontujem a skusim narovnat, aj ked neverim ze by sa to dalo nejak schopne...
volako casto sa tu v poslednom case objavuju zdemolovane 12sp. saltre - zeby tie megadlhe, mega makke a siroke raminka s potrebou presneho nastavenie nerobili dobrotu?
Je tam minimálne materiálu a málo miesta na chybu. Každopádne, podobne som urval 9kovy salter, ostal pokope ale pokryveny a už nanič. Ako bonus urval patku
lto spanky niekde uberaju na materiale kde ho vraj netreba preto su lahsie - par ludi ich tu tusim jazdi a neboli zatial ani v demolaciach ani v padoch. tak snad to bude ok.
na thomsonoch mam vsade napisany moment max.5nm - aj pri predstavci aj pri objimkach aj preto som ich bral. 140g rajdy by som na biku nechcel. na hlinikovom predstavci mam max. 4nm
karbon je blby v tom ze nevies kedy rupne. ale tak nejak dufam ze sa to neodrhne hned cele a najprv len praskne ako ten krk vidlice co spustil debatu.
Jazdím Spank Spike EVO 777mm rajdy už 10. rok. Vynikajúca tuhosť a solidnosť.
Ešte k tým prehadzovačom na predošlej strane 😀.
Cez víkend som na Hardcore Blinduro zlomil XTčko na 2 kusy.
V 2.RZ som trafil skalu a bolo dojazdené.
Našťastie tam boli mechanici z Kolofix, mali síce len Sram, ale tak lepšie GX a v nedeľu si aspoň zajazdiť, aj keď už som mal v sobotu DNF.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neverim ze to vyrovna tak aby to dobre radilo, ale skusit moze.
do vyypletu to nevbehlo, skor sa to 'vylomilo' von, asi som pri stupani vbehol na nejaky kamen, ktory suchol o ramienko a uz bolo.
mozno to vymontujem a skusim narovnat, aj ked neverim ze by sa to dalo nejak schopne...
zdá sa to len mne,že tá vidla je trošku divná?
zdá sa to len mne,že tá vidla je trošku divná?
Aka vidla? Mne to hádže len nejaké prihlásenie na blby facebook.
na thomsonoch mam vsade napisany moment max.5nm - aj pri predstavci aj pri objimkach aj preto som ich bral. 140g rajdy by som na biku nechcel. na hlinikovom predstavci mam max. 4nm
karbon je blby v tom ze nevies kedy rupne. ale tak nejak dufam ze sa to neodrhne hned cele a najprv len praskne ako ten krk vidlice co spustil debatu.
Jazdím Spank Spike EVO 777mm rajdy už 10. rok. Vynikajúca tuhosť a solidnosť.
Cez víkend som na Hardcore Blinduro zlomil XTčko na 2 kusy.
V 2.RZ som trafil skalu a bolo dojazdené.
Našťastie tam boli mechanici z Kolofix, mali síce len Sram, ale tak lepšie GX a v nedeľu si aspoň zajazdiť, aj keď už som mal v sobotu DNF.