Neviem kolko vazis, ale podla toho co si napisal, mam celkovo z toho biku dojem, ze je moc "papierovy" (=nie bezpecny).
V kazdom pripade takyto pad mohol dopadnut aj fatalnejsie, takze stale je dovod na oslavu. Skore zotavenie prajem.
Pocul som uz pred padom ze nieco nie je vporiadku ale nevedel som co.
Kotuc bol ashima aro-8, nevidel som na nom ziadnu puklinu. bol len zohnuty.
Sroby na upevnevie brzdy boli v poriadu utiahnute.
Musel som koleso upevnit nie uplne do dorazu, potom sa to asi pohlo a uvolnil upinak.
Vidlu som dal von polozil na lezato tak, aby bola v strede vo vzduchu postavil sa na nu, pohupal a drzi.
Vazim celkom dost 61kg. Urcite by som mal par kg dat dole.
Co sa tyka pocitu jazdy, tak som bol spokojny az do padu.
Jedine co mi nevyhovuje je len 40z pila,idealna by bola 44z alebo aspon 42z.
Dam sem nejaky vyjazd, Na take trochu dynamickejsie vozenie sa nie zla priemerka: https://www.strava.com/activities/3891657691
To, ze ma na svoju hmotnost musiu vahu este neznamena, ze je chudy. Rozhodujuce v tomto je mnozstvo tuku v tele. Aj lahky clovek ako on moze byt tlsty ak ma napr. 25% tuku a ziadnu svalovu hmotu. Hovori sa tomu skinny fat. Hmotnost nerozhoduje. Kludne moze nabrat dalsich 10 kil svalov a mat svoje vysnivane milimetre. Mimochodom, chalan sa vyjadruje ako prikladny anorektik
Pri rovnakej vyske som mal 64kg a citil som sa fajn, ale...napr. skusenosti z pobytov v nemocnici mi ukazali, ze su chvile kedy kazde kilecko hmotnosti pride naramne vhod. Ako sa hovori, vo vojne tucny schudne a chudy zomrie. Teraz po dovolenke mam 66kg a citim sa vyborne. Opacim este nieco nabrat, lebo clovek nikdy nevie...
Raz som vdaka stravovacej chybe dosiahol pri mojich 180cm hmotnost 63kg a predstavte si, ze stale som mal viditelny tuk na bruchu. Teda, dalo by sa povedat, ze stale bolo z coho zhodit. Len tie svaly chybali
Ja mam 183 cm a 91 kg, ale tuku mam na sebe menej ako poniektori 65 kg jedinci. Stale to nie je idealne. Hmotnost by som si rad ponechal a tuk este skresal, ale s pribudajucim vekom (40+) a hlavne neupravenymi stravovacimi navykmi to veru nejde lahko.
Ja mam 183 cm a 91 kg, ale tuku mam na sebe menej ako poniektori 65 kg jedinci. Stale to nie je idealne. Hmotnost by som si rad ponechal a tuk este skresal, ale s pribudajucim vekom (40+) a hlavne neupravenymi stravovacimi navykmi to veru nejde lahko.
Som natom uplne presne ako ty:) JA Aby som schudol musel by som sa asi rozviest:) BEz upravy stravy možeš športovat kolko chceš v našom veku - neschudneš:) Niekto si tu stažuje na 63kg? Čo ja by som dal zato dostať sa pod 85:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V kazdom pripade takyto pad mohol dopadnut aj fatalnejsie, takze stale je dovod na oslavu. Skore zotavenie prajem.
Pocul som uz pred padom ze nieco nie je vporiadku ale nevedel som co.
Kotuc bol ashima aro-8, nevidel som na nom ziadnu puklinu. bol len zohnuty.
Sroby na upevnevie brzdy boli v poriadu utiahnute.
Musel som koleso upevnit nie uplne do dorazu, potom sa to asi pohlo a uvolnil upinak.
Vidlu som dal von polozil na lezato tak, aby bola v strede vo vzduchu postavil sa na nu, pohupal a drzi.
Co sa tyka pocitu jazdy, tak som bol spokojny az do padu.
Jedine co mi nevyhovuje je len 40z pila,idealna by bola 44z alebo aspon 42z.
Dam sem nejaky vyjazd, Na take trochu dynamickejsie vozenie sa nie zla priemerka:
https://www.strava.com/activities/3891657691
Kolko merias? 150cm? Neviem ako ostatni, ale 61kg je podla mna “musia vaha”...
no chlap co vazi 61kg by mal skor pribrat a nie chudnut
Moja mama sestrička by ťa už s tvojou súčasnou váhou dala na infúzky
Cim som lahsi, tym sa lepsie citim.
aby si sa jari dožil.....
PS: kukam ze este jeden post a mam 11k spamov na konte
ou yeah, je to tu 11k
175cm a 61kg nie je ani zdaleka ziadna podvaha. Aj podla BMI (co sice nieje vzdy vhodny ukazovatel) je to index 19.9 co je v norme.
Nechapem ako na cyklo fore si moze niekto robit srandicky z niekoho kto je chudy, asi sa tu zabuda ze cyklistika je sport vytrvalostny.
Som natom uplne presne ako ty:) JA Aby som schudol musel by som sa asi rozviest:) BEz upravy stravy možeš športovat kolko chceš v našom veku - neschudneš:) Niekto si tu stažuje na 63kg? Čo ja by som dal zato dostať sa pod 85:)