problem bol že treba dotahovat tie sroby resp kontrolovat raz za čas všetko na bicykli. Ako sme jazdili tak sa tie sroby povolovali a ja som to nekontroloval tak jeden z nich rupol. Samozrejme v situacii ked ja som bol už dole a žena stale na kopci v 1700m.n.m. tak som sa po nu vratil. nejaký farmar jej tam dal drot ale moc to nedrzalo až paska to poriešila a ešte v ďalšej chate sme to poriešili dalsim drotom okolo a samozrejme som zvyšné sroby dotiahol potom to už držalo. Paradox je že manželka bola v klude lebo si myslela,že ked prídem pre nu budem mat už nový šrob a len ho tam domontujem lebo božne na horských chatách maju sroby a ja mám v hlave rozmer a velkost:)
doublle, kua... az strach na to pozerat... je cas na macride:P
my jazdíme aj 6 hodín takže táto sedačka je pohodlnejšia, malemu sa páčí.... mc ride je na kratsie jazdenie a aj trailom ak je možnost. Už to nebudem riešiť kedže budúci rok prechádzame na bicykel
Rozobral som orech z náboja Shimano XT FH M8000 ktorý mal najazdených sotva 200km a vydával divné zvuky a našiel som jednu západku, ktorej chýbal háčik čo ju drží pod pružinkou. Dá sa táto západka zohnať aj samostatne? Zaujímavé je, že miesto v tele náboja je na 5 západiek a boli tam len 4. Je to tak normálne?
A s čím si prosím ťa uvolnoval tu maticu? Vyzerá byť celkom dodzubana, aj keď to je ten menší problém Mam práve takú a prevodník na priamo a zatiaľ som ho dole nedával
Ahojte, kamos mal nedavno pad na cestaku v slusnej rychlosti. Okrem ineho nieco vytratil zo zadnej prehadzovacky Sram Force Etap. Prehadzovacka v pohode radi na vacsie pastorky, no ked ide dolu, tak to je hluche a nasledne zhodi po 3-4 prevody. Dorazy su nastavene, patka je vyrovnana no pravdepodobne tam chyba vraj nejaky poistny kolik (prikladam fotku v ktorych miestach to je, je tam provizorne taka mala kovova svorka). Neviete poradit cislo dielu aspon ako odrazovy mostik pre hladanie? Diky
Slusny vyrobcovia, ako napr. Campagnolo, maju na webe katalogy nahradnych dielov. Vyskusaj pohladat na stranke Sramu, mozno patri medzi tych slusnych...
Caute... s takto vtlacenou hornou miskou hlavoveho zlozenia u karbonoveho ramu ste sa uz niekto stretli? Konkretne je to ram TREK, a nejako sa mi to konstrukcne nezda, pretoze ta miska tam skutocne visela na tenuckej vrstve tkaniny a spodna vnutorna cast nebola prepojena s vonkajsou trubkou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1 a 3/4 roka nit vydrzal. Este to snad pojde fixnut.
my jazdíme aj 6 hodín takže táto sedačka je pohodlnejšia, malemu sa páčí.... mc ride je na kratsie jazdenie a aj trailom ak je možnost. Už to nebudem riešiť kedže budúci rok prechádzame na bicykel