ano, vybita bateria je tragedia, a teraz si este skus predstavit tu hrozu, ak mas tu bateriu v terene vymenit, hadam aj 10 sekund plnych hrozy, to by sa pri lanku nestalo
dotm Napriek tomu ze odpoved poznas, myslel som ine riesenie. Nie pre zlomeny prehadzovac alebo patku. skor pe roztrhane lanko , odlomene radenie, Proste len nastavis pomocou dorazov alebo kusku lanka prehadzovac do polohy kde potrebujes a jazdis. Ako sa na na elektrike riesit roztrhnuty kabel, lebo porucha FW, pripadne interny skrat batyerie tak aby si z toho urobil aspon 1x1 netusim.
BTW: napnutie retaze ak nemas prehadzku v tvojom scenary sa da vyrieit pomocouzdrhovacich pasok, proste z nich vytvoris improvizovany napinak.
Netusim ako sa to stalo. Par dni dozadu som ich este krasne zatlacil plastovou packou na stahovanie plasta, ked som menil kotuce a teraz minto sustalo tak som to pozeral a ako som to zatlacal tym plastom, tak uz bol pocut zvuk keramika o keramiku. 🤦🏻♂️
Objednam titanove
Tak co viem keramika, je tam pre to, ze je to jeden z najmenej stlacitelnych materialov. Mal som shimano bez keramiky asi 5 rokov stare deore (neviem z coho to bolo) cize su aj take na nizkych/starych radach. Kazdy si moze vybrat.
Tak co viem keramika, je tam pre to, ze je to jeden z najmenej stlacitelnych materialov. Mal som shimano bez keramiky asi 5 rokov stare deore (neviem z coho to bolo) cize su aj take na nizkych/starych radach. Kazdy si moze vybrat.
je tam preto, ze ma nizsiu tepelnu vodivost ako kov, cize neprenasa teplo do kvapaliny, vzduch ma ale este radovo nizsiu tepelnu vodivost takze asi tak
V batohu nosis baterkovu pajkovacku, pajku, cvikacky, kusok 2-linky, nejake zmrstovacie buzirky a nozik. Alebo 2 nahradne kable a spojku + zdrhovacie pasky, aby sa napr. nezaplietli do kolesa.
Ja osobne mam elektriku a nenosim nic. Ani proti defektu, ziadny multikluc, nic. Ak by som musel tlacit 20km, tak mi to nevadi, aspon sa prejdem.
marecej ale ten kovovy kruzok ti vedie teplo viac ako keramicky valcek....a nic nemeni na tom ze tam je ,,duty´´... keramika je proste keramika.... vezmi si top brzdy na motorky alebo auta, vsade keramika.... ci?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW: napnutie retaze ak nemas prehadzku v tvojom scenary sa da vyrieit pomocouzdrhovacich pasok, proste z nich vytvoris improvizovany napinak.
Baterky este nepouzivam.
Zrejme ich objednam z ali
Objednam titanove
Objednam si tie titanove z ali
je tam preto, ze ma nizsiu tepelnu vodivost ako kov, cize neprenasa teplo do kvapaliny, vzduch ma ale este radovo nizsiu tepelnu vodivost takze asi tak
V batohu nosis baterkovu pajkovacku, pajku, cvikacky, kusok 2-linky, nejake zmrstovacie buzirky a nozik. Alebo 2 nahradne kable a spojku + zdrhovacie pasky, aby sa napr. nezaplietli do kolesa.
Ja osobne mam elektriku a nenosim nic. Ani proti defektu, ziadny multikluc, nic. Ak by som musel tlacit 20km, tak mi to nevadi, aspon sa prejdem.