Fotka kde je rám zlomený je z 2020. To mi Canyon reklamoval a dali mi nový rám. Fotka z prasklinou je teraz. Už po 6 ročnej garancií. Smer a tvar praskliny zhodný. Takže aj nový rám trpí na rovnakú chorobu.
Ak mas novy ram od roku 2020 a je nan zaruka 6 rokov tak ta plati. Ostatne povodne komponenty z bajku ak maju viac ako 6 rokov od novoty tak uz su mimo zaruky. Ale na ram plynie nova zaruka 6 rokov od datumu kedy ti ho
dorucili...urcite to plati pri zakonnej 2r zaruke. Mozno pri tychto dlhsich nie.
Ak mas novy ram od roku 2020 a je nan zaruka 6 rokov tak ta plati. Ostatne povodne komponenty z bajku ak maju viac ako 6 rokov od novoty tak uz su mimo zaruky. Ale na ram plynie nova zaruka 6 rokov od datumu kedy ti ho
dorucili...urcite to plati pri zakonnej 2r zaruke. Mozno pri tychto dlhsich nie.
Dobrý den,
děkujeme za váš email.
Na rám bohužel není nová záruka, ale pokračuje ta původní, prodlužuje se pouze o dobu vyřizování reklamace. Váš rám tedy již v záruce není a bohužel vám neumíme nabídnout žádné řešení.
Crash replacement je omezen na dobu 3 let od dodání bicykla, na vyměněný rám se bohužel nevztahuje.
Ak ten vymeneny ram ma menej ako 2 roky, zaruka musi platit (nova 2r zaruka plati vzdy pri vymene tovaru). Ak ma viac ako 2 roky, je to na vyrobcovi, co ti uzna a co nie.
"Na rám bohužel není nová záruka, ale pokračuje ta původní, prodlužuje se pouze o dobu vyřizování reklamace."
Neplatí to iba vtedy keď je je opravený pôvodný tovar ?
tak a kupoval to ako ram alebo bicykel? bicykel sa pokazil a opravili ho vymenou suciastky (ramu). okrem toho nemecke zakony a RMA podmienky mozu byt ine ako nase.
Vidis, to ma nenapadlo ze vlastne Canyon je nemecky eshop. V tom pripadne platia podmienky ako v Nemecku a tie mozu byt ine. Ak by to bolo SK, aj na vymenu ramu by platila nova 2 rocna zaruka.
V Nemecku plati ti iste, vymenou/opravou suciastky zacina na nu plynut nova 2rocna lehota. Tu bude asi ina kuleha, kedze do konkretneho pripadu nevidime. (Kedze je to pripad z 2020, uz aj nova 2rocna uplynula, predpokladam)
Skôr si myslím, že je to tak ako píše Scarinko - on kúpil celý bicykel a v záručnej dobe mu jeho poškodenie opravili - v podstate je jedno či mu rám zalepia, zavaria alebo vymenia... Záruka sa predlžuje len po dobu opravy.
Pri vymene tovaru alebo komponentu, plati nova 2r zaruka. Ak vymenili ram, mas 2r zaruku na ram od vymeny, a na ostatne komponenty plati stara zaruka. Toto plati na SK a pre fyzicku osobu. A neplati to na komponenty s limitovanou zivotnostou (tesnenia a pod.).
záleži čo je stanovene v zaručných podmiekach predajcu..... ktoré s kupou potvrdzuješ...... takto ma odbila Alza s reklamaciami po roku, a fakto to po nastudovani bolo
záleži čo je stanovene v zaručných podmiekach predajcu..... ktoré s kupou potvrdzuješ...... takto ma odbila Alza s reklamaciami po roku, a fakto to po nastudovani bolo
ale ich podmienky nemozu obchadzat zakon, ak ale kupujes na sro tak hej, ten rok plati
V nedeľu na výjazde fungovala, na konci z ničoho nič išla ťažko dole a hore už len keď som ju potiahol. Asi to má za sebou. Oplatí sa to ešte nejako riešiť? Bike Yoke Divine SL
Servis nedostala, jazdila 4 mesiace, cca 2500 km. Servis som plánoval po sezóne. Po kazdom vyjazde premazana a ocistena....Problem je, ze nemam doklad o kupe, lebo suncycle dáva doklad len do krabice a samozrejme som ho odpásol....
Mal som zafixovane, ze Bike Yoke su okej, ale 2500km, to je dost bieda. Moja Reverba oslavila desat rokov (jazdim malicko, ale 10kkm isto ma), dostala dva servisy a funguje dobre, elox nema vobec zodraty. Cistil som ju len obcas. Davno sa za tych akciovych 229e splatila
Servis nedostala, jazdila 4 mesiace, cca 2500 km. Servis som plánoval po sezóne. Po kazdom vyjazde premazana a ocistena....Problem je, ze nemam doklad o kupe, lebo suncycle dáva doklad len do krabice a samozrejme som ho odpásol....
Odsrobuj rukou ten horny kruzok.pobehaj dore dolu vybehne biele puzdro ocisti.pod puzdro daj redsieho oleja.vsetko napatli tiez olejom a zasrobuj nazad.pojde ako masličko
Tiez ju mam vydratu este viac... po 5000km
Toto bolo treba robiť casto.nerobil som.a vapka pretlacila gufero ,prach ktorý to tak ohlodal....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobrý den,
děkujeme za váš email.
Na rám bohužel není nová záruka, ale pokračuje ta původní, prodlužuje se pouze o dobu vyřizování reklamace. Váš rám tedy již v záruce není a bohužel vám neumíme nabídnout žádné řešení.
Crash replacement je omezen na dobu 3 let od dodání bicykla, na vyměněný rám se bohužel nevztahuje.
Určitě bychom vám vědomě nedodali vadný rám.
Přeji Vám krásný den,
Vojtech
Canyon Česká a Slovenská Republika
Neplatí to iba vtedy keď je je opravený pôvodný tovar ?
ale ich podmienky nemozu obchadzat zakon, ak ale kupujes na sro tak hej, ten rok plati
Waw, to toda moc nevydržala.... zlatá one up.
Odsrobuj rukou ten horny kruzok.pobehaj dore dolu vybehne biele puzdro ocisti.pod puzdro daj redsieho oleja.vsetko napatli tiez olejom a zasrobuj nazad.pojde ako masličko
Tiez ju mam vydratu este viac... po 5000km
Toto bolo treba robiť casto.nerobil som.a vapka pretlacila gufero ,prach ktorý to tak ohlodal....