ked ste uz pri prehadzovackach s kamosom sme raz isli dole kojsovskou holou ked tu z nicoho nic sa mu v priebehu zjazdu rozsypal zadny SHIMANO prehadzovak:shock: (z roku ked este hitler pracoval v shimane a skladal prehadzovaky) proste bol komplet na mraky-cely sa rozpadol
Mne raz padol sklený pohár na zem a rozbil sa, celý sa rozsypal!
no jezis rosipal sa salter wolfan je tam toho... tipujem ze si mal ten najlacnejsi model od shimana ze? kamos za tyzden odrovnal saltre(3) za cca 1500sk... hold umenie....
Vcera som si dal po dlhsej dobe Martinky smerom na Zilinu. Tesne nad Vysnovym som dostal defekt. Bol som fakt zvedavy z coho, lebo mam protiatomovu DH dusu a defekt som na nej nikdy nedostal. Ked som to rozobral, vo vnutri plasta som nasiel volne sa kotulajuci 4cm klinec. V plasti ani dierka. Skontroloval som to fakt poriadne. Nechapem ako sa tam dostal. Jedine, ze by som ho tam najako zabudoval pri montazi
Vcera som si dal po dlhsej dobe Martinky smerom na Zilinu. Tesne nad Vysnovym som dostal defekt. Bol som fakt zvedavy z coho, lebo mam protiatomovu DH dusu a defekt som na nej nikdy nedostal. Ked som to rozobral, vo vnutri plasta som nasiel volne sa kotulajuci 4cm klinec. V plasti ani dierka. Skontroloval som to fakt poriadne. Nechapem ako sa tam dostal. Jedine, ze by som ho tam najako zabudoval pri montazi
crossridy? ani sa nedivim... ja som podobnym sposobom pred par rokmi zrusil sun mach IV s klasickym 32 vypletom a to bolo istotne pevnejsie koleso ako crossride...
hextail nechcem byt svina ale asi mas defekt
ako sa podarilo?
Všimol som si Našťastie to nie je moje, ale kamošove. V podstate nič vážne, menší skok, možno 30cm, ale dopad sa veľmi nepodaril....dopadol tak nešťastne, že koleso sa nejak skrútilo divne a už to bolo. Najprv že len spadol, tak sa postaví, že ideme ďalej, no a naraz pozerame, defekt, osmička jak moja hlava a ráfik celý puknutý.
no tak hento spravit na 30cm skoku je fakt umenie... mne sa raz podarilo ist cez predok na metrovom drope na flat a koleso nebolo tak rozbite ako to na foto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ta krasna imitacia karbonu .. respekt
pell's stupa v mojich ociach zo dna na den
stret so stromom...
viky loooooooooooool
dobra oprava klincekom
http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... 213zn4.jpg
http://img73.imageshack.us/my.php?image=p7310211xq9.jpg
Ty si iba šľapal a prasklo, ja som musel spraviť salto a zlomiť sedadlo skoro aj s rukou...auuu
ako sa podarilo?
obycajny rafik ziaden problem...
Ale toto je problem co sa podarilo mne
ako sa podarilo?
Všimol som si