No to som skusal ako prve. Teraz som tam ale dal este taku poriadne lepkavu hustu vazelinu co zasycha na skoro tmel. Tak hadam vyplni tie medezry a potom sa tam uz bordel nedostane. Ak to nepomoze, tak uz potom len freza. Reklamacia a zamena za iny ram je az uplne posledna moznost.
kenai: ak mas medzery, pouzi loctite , neviem teraz cislo, ale pouziva sa na vymedzovani voli osiek v priemysle, uz som tak poriesil koleso aj osky v zadnej stavbe. ale ak je to krive tak asi len zafrezovat .. vykaslal by som sa na reklamacie
kedysi sa zafrezovavali / zarovnavali vsetky dosadacie plochy na novokupenych ramoch pred montazou (stredova trubka, hlavova trubka, IS-standard na zadnu kotucovku. ak Canyon nedohliadol na doslednu upravu pred montazou, treba ich pripadne informovat a nechat to v lokalnom servise za par EUR zarovnat a vybavene (hladat riesenia a nie problemy)...
Podstatne je, ze to zistenie prislo pred vznikom urazu.
v podstate by bolo lepsie ak by niekto na zaciatku skupiny nesiel tesne pri hlbokom kanaly a dalsi traja sme don napalili asi v 50tke ale hlavne ze kazdy to nejak ustal
Dakuje za rady. Ano, uzavrel som to tak, ze to necham zafrezovat mimo sezony. Uz len najst "gramotny" servis. Najradsej by som si tu masinku pozical, lebo aj na starom favorite by som potreboval zafrezovat pre zmenu trubku HZ.
Ja viem, ale kde mi ju pozicaju ? To sa asi lahsie viem dostat k strojovej freze na skole kde sm chodil, nez hentomu. A naozaj sa mi nechce do Uherskeho brodu tahat dva bicykle.
Každopádne krásne vydržali - 4 roky. Mne novšia verzia RF Next SL asi 6 mesiacov. Ale stav lepší, zatiaľ len pedál so závitom sa pohybuje. Už som to dával aj robiť, ale keď partiu nejakých idiotov napadne vyrobiť duté kľuky, tak potom sa to ťažko opravuje. Ešte premýšľam ich dať kdesi do opravy karbónu rozobrať a v tomto mieste to dať prerobiť na vyplnené, ale neviem či sa na to ktosi podujme a či to vôbec je technologicky možné. Lebo keby mali tie kľuky normálne vyriešené kritické miesta, tak by boli úplne super a ani nie o moc ťažšie.
Skusim aj ja dat nacenit opravu, lebo davat 4 kila za nove sa mi teda nechce.
Inak slabo som pri pedalovani skrtol pedalom a to je asi dosledok. Aj ked som mal uz vacsie udery do klluk/pedalov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No to som skusal ako prve. Teraz som tam ale dal este taku poriadne lepkavu hustu vazelinu co zasycha na skoro tmel. Tak hadam vyplni tie medezry a potom sa tam uz bordel nedostane. Ak to nepomoze, tak uz potom len freza. Reklamacia a zamena za iny ram je az uplne posledna moznost.
Podstatne je, ze to zistenie prislo pred vznikom urazu.
v podstate by bolo lepsie ak by niekto na zaciatku skupiny nesiel tesne pri hlbokom kanaly a dalsi traja sme don napalili asi v 50tke ale hlavne ze kazdy to nejak ustal
RF Next SL po 4 rokoch.
Inak slabo som pri pedalovani skrtol pedalom a to je asi dosledok. Aj ked som mal uz vacsie udery do klluk/pedalov.