Hmm pekne. Tiez som raz trafil jeden vytlk v zjazde z kacina. Supa ze som myslel ze mi zlomilo rafik ale ten v pohode len galuska na kasu, nesla zalepit tak som na nej zisiel k velocity a zavolal odvoz. Ale hento je teda pekna pecka. Stat sa to vpredu tak je to o zivot.
Tak zas to urcite nebolo jazdene ako XC niekde tuto v karpatoch..ten vykusnuty bocny stupel na plasti tiez nieco naznacuje..
A preco by komponent ktoreho vyrobca sa zameriava na gravity disciplinu nemal vydrzat narocnejsie podmienky ako xc? A v dnesnej dobe ked vidim uci xc preteky tak si hovorim ze uz aj tá xc disciplina je drsna ako extremny sport.
môžeš skúsiť zažalovať spravu ciest ako cyklistka Kristina (clanok na pluske) skoda na bicykli 7200€
to je pekné, ale ako im to dokážeš ? ..(nerýpem).. lebo X ciest je na SK v povojnovom stave, a nejak to nikoho netrápi...nieže len cyklisti si ničia ráfiky, ale aj autá nápravy atď, a "všetko je fajn",... :/
môžeš skúsiť zažalovať spravu ciest ako cyklistka Kristina (clanok na pluske) skoda na bicykli 7200€
A skončí to verdiktom "... neprispôsobil/a jazdu stavu a povahe vozovky."
(Zo zákona: Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať.) A ešte za to dostane aj pokutu (reálne sa už také stalo).
Ale (vraj) sa stalo aj to, ze obcas niekto vyhra, len je to na dlho, bez zaruky a co viem, tak to musi byt naozaj neocakavatelny vytlk na inak dobrej ceste.
mattbajk okrem roztrhnutého gripu bez škrabanca - aj kolesá od teba . Čo sa týka mňa tak doškretý , doudieraný . Bolí ma zadok , nohy , točenie hlavy pri prudkých pohyboch - otras mozgu , bezvedomie 20-30min + nepamätám si +-5s pred pádom . Doktori mi povedali , že keby som nemal prilbu , tak už nie som . Trail poznám a rýchlosť bola pomalá , dobiehal som iných bajkerov . Neviem čo sa stalo , budem sa tam musieť ísť pozrieť . Ale odviezol som sa vrtulníkom
Ale (vraj) sa stalo aj to, ze obcas niekto vyhra, len je to na dlho, bez zaruky a co viem, tak to musi byt naozaj neocakavatelny vytlk na inak dobrej ceste.
Tak preto mame cesty v takom hroznom stave..aby sa nestalo, ze tam bude neocakavatelny vytlk na dobrej ceste a nikto nemusel platit odskodne. Vsetky nase vytlky su ocakavatelne
bezotn, uff, blbe keď človek nevie čo sa vlastne stalo. Tak hlavne skóre a bezproblémové zotavenie. A keby sa náhodou aj biku niečo stalo, tak ja stále tvrdím že “plechy” sa dajú vyklepat, ale zdravie mame len jedno. Preto nosím prilbu aj keď idem “do obchodu na rožky”.
ja som išiel len smeti vysypať po malovaní a tiež som skončil u oranžových s majačkom a poležal som si v nemocnici.. stať sa ti môže kdekolvek.. a teraz nemožem za volant
toto bolo moje druhé hospitalizovanie . Prvé bolo na vianoce 2021 , keď ma odviezla sanitka z domu v bezvedomí . Nakoniec mi našli herpes na mozgu . 11 dní v nemocnici 64 infuziek , potom 50 dní lieky - 740ks . A viac ako 1,5 roka sa dávalo telo do poriadku - čo ešte stále nie je . To som 1x ušiel hrobárovi z lopaty a toto bolo 2x
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A preco by komponent ktoreho vyrobca sa zameriava na gravity disciplinu nemal vydrzat narocnejsie podmienky ako xc? A v dnesnej dobe ked vidim uci xc preteky tak si hovorim ze uz aj tá xc disciplina je drsna ako extremny sport.
A skončí to verdiktom "... neprispôsobil/a jazdu stavu a povahe vozovky."
(Zo zákona: Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať.) A ešte za to dostane aj pokutu (reálne sa už také stalo).
okolnosti = e*thirteen, tym je vsetko povedane.
Je to smejd, odjakziva bol.
Ale je to lacne, preto to YT je*e na vsetky svoje bicykle.
och...a zvysok vratane teba ako dopadol?
Noste prilbu , zachraňuje životy !!!!!!!!
Tak preto mame cesty v takom hroznom stave..aby sa nestalo, ze tam bude neocakavatelny vytlk na dobrej ceste a nikto nemusel platit odskodne. Vsetky nase vytlky su ocakavatelne