Presne takú pätku používajú aj niektoré Kellysy a jej MOC je hlboko pod 200 Sk. hehe
A porovnávať cenu výrobnú s cenou pre koncového zákazníka je všeobecne viac než smiešne. hehe
presne taku petku ma aj mojho oca bike kellys, a dokonca aj moj Genesis
dnes som bol kuknut v troch obchodoch ci ju nemaju, veruze, nic ani nemali , vraveli ze to stoji okolo 400sk:)
Turbi.. mas taku?
ked sme pri tom? nevjete kolko stoji patka na lapiera? .. matt vies mi povedat? lebo od poraca kde chalan siel cast vyjazdu na "singli" o tom uvazujem ;-] len akosi nie tak intenzivne aby som za tie mesiace aj kupil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A porovnávať cenu výrobnú s cenou pre koncového zákazníka je všeobecne viac než smiešne. hehe
presne taku petku ma aj mojho oca bike kellys, a dokonca aj moj Genesis
dnes som bol kuknut v troch obchodoch ci ju nemaju, veruze, nic ani nemali
Turbi.. mas taku?
vjeme, ale presne si nepamätáme, buď 200 alebo 250...
ja si pamätám presne 200 teda neviem či to je normál cena ale jasom takú mal
Musíš trochu ubrať v intenzite práce. Stačilo centrovať osto päť a nába mohla byť celá...
Fúúj, aké špinavé a hrdzavé....
....také špinavé si to centroval
s tým lístim v kazete som jazdil asi 2 výjazdy
http://nsmb.com/page/s/2702/what-i-learned-about-mountain-biking/
P.S. Celkom by ma zaujimalo, ako funguje ten presmyk, ked je tahany dopredu a pritom by mal byt tahany dole.