Silvi - ja by som ti to povedal,ale pamatal som si ze si menila tusim minuly rok a na zimu mas zimaka, takze som predpokladal ze ty s tym uz nemas problem.
"toho cur... dopadli asi za dvě hodiny, jeho komentář zjednodusene: jste me našli nějak rychle, ano pil jsem,jenom dvě, proc ujel z nehody: bylo tam dost jiných lidi..."
No ja sa na to možem... vo februári sa mi kusol shimano orech vtedy som sem dával foto západky sa hryzli do tej vonkajčej časti kam sa nasadzuje kazeta.. medzitým som kúpil druhé koleso z bazára komplet so shimaňáckym nábojom no používal som iné bajky tak som to dal do kopy ale nejazdil. A dnes zasa po 20tich km vbehnem do blata,zaberiem a prásk.. pozerám toto je snáď zlý sen.. buď prestanem cvičiť nohy alebo bajkovať
to isté sa stalo po cca 2-3 výjazdoch aj mne - z toho predného záchytu sa mi hneď urvalo cca pol centimetra... po minulej sezóne je celý záchyt vybrúsený do roviny zo zvyškom kufra, ale tretry zapínajú prekvapivo stále dobre (akurát občas mi pravú vycvakne, ak šliapem silovo v stoji, v sede na nižších prevodoch nie je problém)... ale asi ich preventívne vymením aj tak...
edit: pre info, tiež som v nich futbal nehral len klasická chôdza pár metrov k biku, na križovatkách a pod.
Hej, som z toho úplne nešťastný... V skutočnosti to nie je také hlboké, ako sa zdá na tej fotke, ale ignorovať to by asi nebol najlepší nápad.. Našiel som si to tému od podobného nešťastníka, a skúsim to nejak poriešiť... viewtopic.php?f=32&t=34804&hilit=Nohy&view=unread#unread
;(
Keby aspoň pri jazde, ale pri umývaní mi bike padol na betónový múrik, o ktorý som ho opretý.. ...
Attachment:
skrabance.jpg
nieje to take hrozne, jemnuckym smirglom to prebrus a jazdi normalne dalej, mam na Duroluxe omnoho vacsi sram a po prebruseni vidlôa chodi ako ma a ani sa nezanasa bordel do vidlice
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/jarda.visek/posts/10205171541380675
Čo ti **** ? :O
Keby aspoň pri jazde, ale pri umývaní mi bike padol na betónový múrik, o ktorý som ho opretý..
Toto treba ukazovať všetkým, čo pohŕdajú stojanom z Lidla.
To si ma teda nepotesil. Čo si v tom hral futbal?
edit: pre info, tiež som v nich futbal nehral
Hej, som z toho úplne nešťastný...
Keby aspoň pri jazde, ale pri umývaní mi bike padol na betónový múrik, o ktorý som ho opretý..
nieje to take hrozne, jemnuckym smirglom to prebrus a jazdi normalne dalej, mam na Duroluxe omnoho vacsi sram a po prebruseni vidlôa chodi ako ma a ani sa nezanasa bordel do vidlice